#52

1.6K 38 14
                                    

Pov Jax:

31 mei, donderdag, 11u56


I'm going insane. Het is vanaf dinsdag dat ik haar gezien heb. My sweet little Ina. Het zou een wonder zijn als ik haar nu ging terug zien. Vorige nacht heb ik niets geslapen. Ik dacht de hele tijd aan haar. We moeten haar vinden.

Ik heb Aiden, Tyler en Serena al gebeld dat we een plan moeten hebben. Zoey doet ook mee dus mijn broer ook. 'Oké, allemaal koppen gebruiken. We weten al dat die Blake gast er iets mee te maken heeft maar nu moeten we weten waar we haar kunnen vinden. Iemand ideeën?' Ik hoop dat Zoey meer informatie heeft. Misschien heeft hij het ooit gehad over een bunker of misschien een klein huisje.

'Ik denk dat Blake het niet alleen heeft gedaan. Het is maar een gedacht maar hij was nooit echt de slimste. Het kan niet dat hij helemaal alleen heeft onderzocht waar Ina toen een missie had en waar ze dat zou doen. Ik ken hem beter dan iemand, ze hebben een maand iets gehad maar Ina sprak altijd over hem. Het was een klap toen hij haar had verkracht.' Zegt Zoey.

Ik kan me niet voorstellen wat ze moest doormaken. Mijn arme Ina. 'Het kan wel. Wie zou Ina iets aan doen?' Ik vraag het me nog altijd af. 'Misschien was het Sam Holt zelf. Weet je nog Jax? Toen we naar het gesprek aan het luisteren van jouw tante en Logan. Ze zeiden dat het ladder incident misschien met opset was. Het kan zijn dat Sam al al die tijd wist wie Ina was.' Tyler heeft een punt.

'Daar zit wat in.' Aiden is het er mee eens. 'Wacht, wat bedoelen jullie met wie Ina was?' Oh God, hij is hier nog steeds. Mijn broer weet dus niks over het hele Ina is een moordenaar gedoe. En volgens mij wil Ina dat zo houden. Ze heeft het met een reden niet aan ons vertelt.

'Niets, gewoon luisteren naar hoe we Ina terug gaan krijgen.' Zoey is er gelukkig bij. Ze stelt hem wat gerust. Hij knikt en we gaan gewoon verder. 'Misschien moet je je tante bellen om te zeggen dat we iets gevonden hebben.' Stelt Serena voor.

'Goed idee. Ik bel haar meteen.' Ik tik het nummer van Lily direct in. De gsm gaat over en ze antwoordt. (A/N ik vond het telefoongesprek van een andere keer wel gemakkelijk. Dus here it is.)

L: Jax? Wat is er? Ik ben tamelijk druk.

J: We hebben misschien iets.

L: En wat bedoel je daarmee? Kijk als het niet belangrijk is hou het dan voor jezelf. Ik moet Ina zien te vinden.

J: Daar zijn wij mee bezig. We zijn aan het bekijken wie het zou kunnen hebben doen. Zoek op Blake Michigan. Hij heeft misschien iets te maken met Ina's kidnapping.

L: Ik werk er meteen aan. Nog iets anders.

J: ja, we denken dat Sam Holt er ook iets te maken mee heeft.

L: dat is onmogelijk.

J: Waarom is dat onmogelijk?

L: Omdat Sam dood is gevonden. Ina heeft haar missie afgemaakt.

J: (zucht)

L: Het spijt me, ik had het eerder moeten zeggen. Laat me weten of je nog iets te weten komt.

'Sam is dood. Ina heeft het gewoon gedaan.' Ik moet zeggen door al deze miserie heeft Ina nog steeds haar missie afgemaakt. Ze moet wel de beste huurmoordenares zijn. Iedereen zucht. We dachten echt dat we een spoor hadden. Mijn broer kijkt me heel raar aan. Natuurlijk hij is er ook nog.

'Wacht eens even, weten jullie nog toen we het uitvisten van Ina en Lena?' We knikken alle drie. 'Wel, je weet die Caleb gast toch nog wel? Die dude die ze moest vermoorden maar die bleek uiteindlelijk toch niet dood te zijn.' Tyler gaat verder.

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu