#10

2.9K 69 12
                                    

~edited~

pov Jax

Ik zat ondertussen al een half uur op de fuif van Kyan en er waren alleen maar irritante meisjes naar mij gekomen. Ik hoopte dat Lena zou komen. Ze zei dat ze ging komen en ik vertrouwde haar wel.

Aiden zat er ook maar wat sip bij. "Te lang bezig geweest met één meisje?" vroeg ik aan hem. "Huh, wat?" vroeg hij verward. "Waar zat jij?" "In Spanje." "Wat is er met Spanje?" vroeg ik nieuwsgierig. "Niets, gewoon nood aan vakantie." Ik geloofde hem niet. Zijn uitdrukking vertelde veel meer dan zijn woorden. Ik wist wel waarom hij in Spanje zat. Hij had een klas Spaans met Serena. Aiden had het goed te pakken.

Ineens keken alle ogen naar de verschijning bij de deur. Lena en Serena. Serena droeg een zwart broekpak en een hoed. En Lena, oh God. Ze had een heel sexy topje met een jeans rok aan.

Je wil niet weten wat ik nu met haar wilde doen. Ik zag Aiden naast mij slikken. Hij was er ook niet goed van. "Fuck," hoorde ik hem nog mompelen. Ik had dezelfde reactie, maar geen van ons beiden deed er iets aan.

Ik zat haar nu al een half uur aan te gapen hoe ze stond te dansen. Ze schudde heen en weer met haar heupen. Aiden zat naast mij en ook hij kon het niet meer aan. "Aan het genieten van het uitzicht? Hou je tong wel binnen." zei Tyler wanneer hij ons zag kwijlen. "Rot op man," zei ik lachend tegen hem.

"Ik verberg het gewoon niet meer. Ik vind Serena leuk." We keken Aiden allebei raar aan. Zei hij dat nu serieus? "Gast, iedereen had het al lang door," vertelde ik hem terwijl ik op zijn schouder klopte. "Maar goed dat je het toegeeft," voegde Tyler er nog aan toe. "Hoe bedoel je iedereen had het door?" "Zoals ik het zeg. Echt letterlijk iedereen heeft het door. Behalve Serena," Vertelde ik hem.

"Wie speelt er mee met Truth Or Dare?" riep Lisa door de hele ruimte. Lisa was aardig meisje. Ik mocht haar. "Wij doen mee," zei Lena tegen Lisa. Ze trekt Serena mee. "Wij ook." Aiden trok me ook mee.

"Oké, we beginnen bij Aiden." Zegt Lisa. "Truth Or Dare?" "Truth." "Vind je iemand leuk? Niet dat iedereen het nog niet wist, maar antwoordt maar gewoon," zei ze. Saaie vraag. Natuurlijk vond hij iemand leuk en die iemand zat bij het mooiste meisje in de kamer.

"Ja, eigenlijk wel. Maar blijkbaar wist iedereen dat al." Hij keek even naar Serena terwijl hij dat zei. Ze maakten oogcontact. Serena bloosde en keek naar drankje. "Jax?" vroeg een ander meisje in de kring. "Simpel, dare." Kus Lena, please zeg dat. "Drink 6 shotjes." "Serieus, makkelijk." Ik dronk ze allemaal in 1 keer op.

"En nu de volgende." ging Lisa door. "Lena." zei een stem die ik direct herkende. Jessica. "Dare dan maar." antwoordde Lena twijfelend. Ze wist dat Jessica niet te vertrouwen was. "Kus Noah," gaf Jessica als opdracht. 

Iedereen keek Jessica geschokt aan. Ik wilde nu zo graag op haar gezicht slaan. Toch niet Noah. Hij stond bekend als een verkrachter en een vies ventje. "Wie is Noah?" vroeg Lena verward. "Ik ben Noah." Ugh, ik hoefde zijn kop niet eens te zien. En zeker niet zijn tong in Lena's mond. Ik werd er al ziek van als ik er aan dacht.

pov Ina:

Ugh, ik wilde hem echt niet kussen. Hij zag er heel eng uit. Maar hey, het was mijn dare. Dus het moest wel. Ik ging naar de jongen genaamd Noah. Ik zette mijn lippen op zijn lippen. En zoals ik voorspelde was er veel te veel speeksel. Al snel deed ik mijn mond helemaal dicht. Ik ging achteruit en duwde hem aan de kant. Dat was goed genoeg voor een 'kus'. "Ik ga even naar het toilet," zei ik tegen Serena en expres luider zodat de rest het ook hoorde.

Na lang zoeken naar die verdomde toilet, had ik hem nog steeds niet gevonden. Ik botste tegen een muur tijdens mijn zoektocht. Alleen was het geen muur. Ik keek naar de walgelijke groene ogen van Noah. "Nou, leuke kus dat we daarjuist hadden, niet?" vroeg hij. Hij kwam dichterbij. Ik zette een paar stappen naar achter. "Kun je een beetje afstand houden?" vroeg ik beleefd. "En waarom zou ik dat doen? Je bent best wel lekker." Ieuw, kots, kots "Ga weg en raak me niet aan."

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Where stories live. Discover now