Epiloog

1.6K 40 7
                                    

 Pov Ina:

'Mamie, Jack heeft mijn pop gestolen.' Jack komt aangerend met een pop in zijn handen. 'Jenna heeft Meneer Doedles kapot gemaakt.' 'Nietes.' 'Welles.' 'Nietes.' 'Welles. 'Mammieeee!' Roepen ze te samen.

Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde. Na de proclamatie ben ik gaan studeren als docter. Jax bleef steeds bij me en studeerde als advocaat. We zaten met onze universiteiten zeer dichtbij elkaar dus dat was geen probleem.

Toen we allebei waren afgestudeert, bij mij duurde dat iets langer voor docter, heeft hij me ten huwelijk gevraagd. We zijn getrouwd toen ik 25 was en hij 24. Een jaar erna was ik zwanger. We deden het niet expres maar het gebeurde gewoon.

Onze dochter werd gezond geboren. We hebben haar Emily genoemd zoals Jax zijn moeder. Ik vond het wel een eerbetoon omdat ze zo goed voor mijn jongen heeft gezorgd. Drie jaar erna werd ik weer zwanger.

Ik zette een tweeling op de aarde. Jenna en Jack. Het zijn schatjes maar problemenmakers. 'Hey baby, hoe was je werkdag?' Mijn knappe man komt binnen. 'Geweldig, kan jij met de kinderen overweg? Ik moet Emily van school halen.' 'Tuurlijk. Ga maar.'

'Pappieee, kijk wat Jack heeft gedaan.' Zegt Jenna weer. Dan ga ik maar ons derde kind halen. In de auto denk ik na over wat er gebeurt is na proclamatie.

Aiden en Serena zijn ook getrouwd en hebben samen een bedrijf. Ze hebben twee zoontjes: Chase en Dylan. Het zijn echte schatjes.

Tyler heeft in zijn studeercarriere een meisje ontmoet. Het is zo'n lieverdje. Haar naam is Rosie. Ze komt van Engeland net als mij. Zij zijn net getrouwd. Rosie is wel al zwanger met een meisje.

Zoey en Daniël zijn ook nog altijd samen. Een jaar na de uitreiking zijn ze getrouwd. Eigenlijk was Zoey al zwanger tijdens het huwelijk. Ze hebben nu twee kinderen. Een dochter en een zoon: Emma en Kayden. We gaan ze vaak bezoeken want Jax is de peter van Emma. Het gaat nu geweldig met ons allemaal.

Nick heeft ook een vriend. Niet getrouwd, geen kinderen. Gewoon gelukkig met zijn vriend. Het bleek uiteindelijk dus niets met Ace te worden. Hij wou niet uit de kast komen en die shit. Dus na 3 jaar wanneer hij begon te werken ontmoette hij zijn secretaris. Ze zijn nu al 5 jaar samen.

Jessica en ik zijn nu goede vriendinnen. Geen idee hoe dat is gekomen. We hebben gewoon nog wat gesmst na de uitreiking en de presentatie. We begonnen  af te spreken en we kwamen goede vriendinnen. Zij heeft zelf ook een man gevonden. Getrouwd, vier kinderen. Ze is gelukkig.

Freya is nog steeds gelukkig met Cole. Nogtans hoor ik niet zo veel van hun. Ze zijn verhuisd naar Australië een paar jaar geleden. Ik weet wel dat ze een kind hebben maar meer weet ik niet.

Van Lily hoor ik af en toe nog eens iets maar niet veel meer. Ze zit nog altijd in de organisatie maar denkt erom om op pensioen te gaan.

Jennifer, de bitch die mij een keer heeft geslagen, is naar Europa verhuist. Altans dat heb ik toch gehoord door de geruchten. Ze heeft blijkbaar een vriend maar niet getrouwd.

1 jaar na de proclamatie is ze opgenomen in zo'n zothuis. Ze had een obsessie met geld. Volgend de geruchten is ze genezen en verhuisd naar Madrid. Daar hebben we dus geen last meer van :)

Ik ben zo gelukkig. God bless Lily dat ze me die job gegeven heeft.

Wat als ik die job nooit had gehad? Dan was ik die liefde van mijn leven niet tegen gekomen.

Maar even serieus, wie zou dat kunnen denken? Dat toen ik tegen Jax botste dat hij mijn man en de vader van mijn kinderen zou worden.

Had dat vijftien jaar geleden verteld en ik verklaarde je gek...

Had dat vijftien jaar geleden verteld en ik verklaarde je gek

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu