#25

2.1K 57 2
                                    

(lied voor bij het deel (kijk achtste groepers huilen niet. Geweldig :)))

Pov Jax:

Na 1 uur saaie literatuur ga ik naar de kleedkamer van de jongens. Ik vind het jammer dat Lena geen cheerleader is. Dan kon ik haar in een chearleader outfit zien. De jongens en ik gaan altijd nog wat praten voordat we gaan trainen. En dat doen we altijd zonder shirt. 😏

"Weet jij al wie je gaat vragen voor prom?" Vraagt Dylan aan Sean. Twee jongens die in het team zitten. Er is volgende week een dansfeest. Na de examens doen ze dat altijd. Ik ging altijd alleen. Zo kon ik met meerdere meisjes dansen. Maar ik denk er dit jaar aan om iemand te vragen.

"Ik ga Hanna vragen. We zijn nu al een tijdje aan het daten. Weet jij het al?" Hij denkt even na. "Ik ga Spencer vragen." (PLL Squad 🌺)

"Wie ga jij vragen, Jax?" Bemoeit Tyler zich er ineens mee. "Dat weten we toch al lang." Zegt Lyam. "Lena and Jax sitting in the tree. K-I-S-S-I-N-G! First comes love. Then come..." Zingt bijna heel het team. "Ja, het is al goed. Ik ga haar vragen." Ze lachen allemaal. Ik geef Tyler een stomp.

Als we op het veld komen zien we de cheerleaders al oefenen. Natuurlijk beginnen ze rood te worden als wij binnen komen. Ik hou van quaterback zijn. Geeft je zoveel aandacht. Ik zie Lena aankomen. Ze zucht. Ze heeft duidelijk geen zin in haar straf. Ze ziet me en kijkt naar mijn sixpack. Ik grijns. Ze wordt rood. Het is zo leuk om haar te plagen.

"Anderson, let op." Roept de coach. Ik ga weer naar het veld en begin met opwarmen. In mijn ooghoek zie ik Lena praten met iemand over haar straf.

"OMG, LENA!" Ik hoor het meisje schreeuwen en kijk naar de ladder waar ze op staat. Hij beweegt hard. "ZE GAAT VALLEN!" Roept Aiden. En inderdaad ze valt 15 m naar beneden. Ik loop naar haar toe. Dit kan niet waar zijn. Ze heeft haar ogen gesloten maar ademt nog.

Ik kijk naar het meisje wie dit veroorzaakt heeft. "Wat heb je gedaan?!" Tyler houdt me nog net tegen. Anders had ik haar al helemaal in elkaar geklopt. "Ik snap er niets van. Alles was veilig." Ik zie lichtjes bezorgdheid en spijt in haar ogen.

Ik ga naar Lena en probeer haar wakker te maken. Serena komt al aangelopen. Bijna heel de school komt er al aan. Hoe weten mensen toch steeds dat er iets gebeurt is?

"Bel iemand een ambulance!" Roep ik. Iedereen blijft daar stokstijf staan. "GOD, GEEF HAAR RUIMTE. RAMPTOERISTEN!" Schreeuwt Serena. Ze pakt haar gsm en belt volgens mij een ambulance.

Al snel wordt ze opgehaald. Ik wil mee maar Aiden houdt me tegen. "Ik wil bij haar zijn." Hij knikt maar laat me toch niet gaan. "Het spijt me, meneer. Niemand mag bij haar zijn tot we weten wat ze heeft. Blijf zo kalm mogelijk." Zegt de dokter terwijl hij de deuren van de wagen dicht doet. Kalm blijven? Kalm blijven? "Wat denkt u n..."

"Danku, dokter. Laat ons weten als u meer weet." Zegt Serena zo beleefd mogelijk. "Doe eens kalm." Zegt ze fluisterend tegen me. Ik kijk nog naar de ziekenwagen die weg rijd met mijn Lena.

-

"Baas, ze is erg gewond. Olivia weet niet wat er gebeurd is. Kan het iets te maken hebben met opset?" Ik hoor Logan praten tegen de baas? Daar had Lena het ook al over. Wacht eens even. Opset? Hij legt af en gaat naar Liv.

"Ze komt er zo snel mogelijk aan." Zegt hij tegen haar. Ze? Ik had wel een hij verwacht. "Ik hoop dat Ina oké is." Zegt ze nog. Wie is Ina? Is dat haar tweede naam ofzo. "Ik ook, babe. Ik ook." Hij trekt haar in een knuffel.

Als ik het goed heb gehoord komt de baas hier naartoe. Dan zie ik eindelijk waarmee Lena altijd praat. "Al iets gehoord van het ziekenhuis?" Vraag ik als ik terug ben bij Serena en Aiden. "Dude, ze zijn letterlijk 5 minuten vertrokken." Ik kijk sip. "Hey, het komt wel goed met haar."Gelukkig stelt Serena me wat gerust.

Heel de school staat zowat buiten op de parking. Het is namelijk nog een halfuur pauze.

Opeens rijden er 5 zwarte auto's. Er stappen 8 mannen in zwarte pakken uit. En ook twee vrouwen. Ik kan hun gezicht niet zien maar ik hoor het aan hun stemmen. Ik herken er zelfs één.

"Tante Lily? Wat doe jij hier?" Ik ben zo verward. "Jax, leuk je hier te zien." "Waarom ben je hier?" "Ik moet wat dingen regelen. Als je me nu wilt excuseren, ik moet wat onderzoeken." "Zoek naar Logan Parks." Mompeld ze nog in haar walky – talky. Logan? Zeg me niet dat dat de baas van Lena is. Hier is meer aan de hand. Ik besluit haar te volgen.

"Jax, waar ben je mee bezig?" Vraag Tyler als hij ziet dat ik tante Lily aan het besluipen ben. "Hier zit iets niet juist. Lily Hastings is hier." "Tante Lily? Oh, wat leuk om haar nog eens te zien. Is ze hier voor jou?" "Nee, ze is hier om wat te 'onderzoeken'. Luister, ze zoekt Logan Parks. Ik hoorde daarjuist Logan met de 'baas' praten. En gisteren hoorde ik Lena ook tegen haar 'baas' praten."

"Waar had Logan het over?" Vraagt hij. Hij vindt het even gek klinken als mij. "Dat ze erg gewond is en dat hij denkt dat het met opset gedaan is. En ik denk dus dat dat over Lena gaat." Zijn ogen worden groter. "We gaan er achter aan." Ik kijk hem verbaasd aan. Hij is dus even nieuwsgierig als ik ben.

We zien Lily of 'de baas' lopen naar het footballveld. Logan en Liv gaan mee. We staan van een afstand te kijken zodat ze ons niet zien. Spijtig genoeg horen we niet wat ze zeggen. Lily raapt de ladder op. Ze bekijkt volgens mij de schroeven. Dit heeft zeker te maken met Lena.

"Tringgg!" F*ck mijn gsm. Ik had het op trillen moeten zetten. Lily, Logan, Liv en een paar mannen in pakken kijken om hun heen. "Het is Serena. Misschien heeft ze nieuws over Lena. Kom we gaan, we weten genoeg." Tyler knikt. We proberen zo stil mogelijk terug naar de parking te gaan.

Serena belt met iemand. "Wat doet ze?" Vraagt Tyler. "Ze is aan het bellen met Nick." "Waarom moesten we komen? Hebben ze gebeld?"

"Ja, ze heeft gewoon een lichte hersenschudding. Niets ernstig. En omdat de bel binnen 5 minuten gaat gaan stelde Serena voor om na school haar te bezoeken." Ik knik. "Dat is goed voor mij. Oh, ik ben blij dat alles goed gaat." Maar dat van Lily begrijp ik nog niet echt.

"Dat was Nick. Hij gaat straks met ons mee naar Lena." Serena komt erbij staan.

-

Na school gaan we met twee auto's naar het ziekenhuis. Tyler zit bij mij. En Aiden zit bij Serena. Nu kunnen we uitgebreid praten over wat er zojuist is gebeurt. "Oké, wat gebeurde er zojuist?" "Blij dat ik niet de enige ben die het zich afvraagd. Zit jouw tante in de FBI ofzo?"

"Ik weet dat ze een eigen bedrijfje heeft. En er niet echt over praat. Maar wat heeft zij met Lena te maken? Werkt Lena voor haar? Moet ze voor haar Sam doden?" Woeps, dat wist Tyler nog niet. "Euh, wablief? Moet ze iemand doden?" Ik kijk hem aan. Hij kijkt me vragend aan. Dit had ik beter niet gezegd. Ik wil zelf nog onderzoeken wat dat betekent.

"Ik hoorde een gesprek tussen haar, Logan en Liv. Ze zei dat het niet meer lang ging duren voordat Sam Holt dood is." Hij kijkt me geschokt aan. "Nu vind ik het een beetje eng." Ik lach om zijn opmerking.

"Wat, vind jij het dan niet een beetje vreemd dat de nep FBI naar onze school komt om een zaak op te lossen met een leerling die van een ladder is gevallen? En tenslotte noemt jouw vriendin of whatever jullie nu zijn jouw tante haar baas? Dit is niet meer normaal."

"Als je het zo bekijkt ..." Mompel ik. Ik kijk naar buiten. Lena is nog steeds Lena, toch?

______________________________________________________

Oehh... Jax begint meer en meer dingen te zien.

Byee, babeeessss ❤️

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu