#24

2.2K 56 11
                                    

Pov Ina:

14 mei, dinsdag, 5u35

Omdat ik gisteren zo onbeleefd was tegen de leerkracht moet ik dus een uur vroegen naar school komen. Ik moet daar dus om 7 uur zijn. Ik wil een rustige ochtend dus heb ik mijn wekker extra vroeg gezet. Om f*cking half 6. :(

Om wat te doen weet ik niet. Sowieso moet ik ook nog een uur nablijven plus mijn werkstraf in de kantine. God, wat een dag

Ik stap in de douche en was mijn haar. Ik pak snel wat uit de kast. Het gaat iets kouder worden dus doe ik een broek met een trui aan. Mijn haren laat ik gewoon los.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als ik in de eetkamer kom prop ik snel een boterham in mijn mond

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als ik in de eetkamer kom prop ik snel een boterham in mijn mond. Voor ontbijt heb ik nu geen tijd. Ik stap in de auto en om half 7 vertrek ik naar school.

Aangekomen op school staat Mvr. Jones AKA Mvr. Poephoofd al te wachten. "Ah, Lena. Je bent nu eens op tijd, zie ik." Ze geniet ervan dat ze mij kan straffen. "Wat doe ik hier?" Ik geeuw nog eens expres om te laten zien dat het VEEL TE VROEG is.

Ze geeft me een dweil. "Je mag heel de gang gaan kuisen. Als je klaar bent mag je de dweil in het conciërge hok leggen. En tijdens de middagpauze mag je naar het footballveld komen op daar iets te repareren." Niet het footballveld.

Ik knik want ik wil niet nog meer werk. Op dinsdag en vrijdag zijn het altijd trainingen op het footballveld. De leuke cheerleaders (sarcasme) staan met hun kont te schudden terwijl de footballspelers daar op staan te geilen. Ik bedoel spelen.

En natuurlijk zitten Jax en zijn vrienden ook in dat team. Hij is zelfs de quaterback. En raad eens wie er in het cheerleaderteam zitten... Ja, je hebt het goed: Jessica en Jennifer. (kots) Maar die twee kunnen elkaar niet uitstaan omdat ze allebei Jax willen. Maar wie lag zaterdag met hem in bed... Ja, weer al goed. Ikee. Daarom mogen ze mij dus niet.

Na een halfuur de gang dweilen en schoonmaken komen er al een paar leerlingen. Hebben zij wel een leven? Waarom zo vroeg naar school? Ze kijken me raar aan.

Na vijf minuten zie ik Selena bij haar kluisje staan. Ik ga er naar toe. Ik denk dat de gang wel schoon genoeg is.

"Hey." Ze schrikt zo hard dat ze al haar boeken laat vallen. "Lena, laat me nooit meer zo schrikken." Ze raapt al haar boeken terug op en ik help haar. "Wat doe je hier, anyway? Waarom ben je zo vroeg? En waarom heb je een dweil bij?" Ze kijkt me vragend aan.

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu