#4

3K 73 5
                                    

Pov Jax

Ik kwam aan met mijn prachtige motor op de parking van de school. Zoals altijd was de bad boy weer te laat. En raad eens: Ik was de bad boy. Met mijn groepje vrienden liep ik naar de hal. Aiden en Tyler waren mijn beste vrienden. Voor de rest had je nog Adam, Lyam en Luke. Ze waren wel chill, maar met hun was ik niet zo hecht.

Terug naar mijn geweldige entree. Ik deed de deur open van mijn school. Yup, je hoorde het goed, MIJN school. De school was van mijn vader, of ja hij sponsorde het. Hij was een smerige, arrogante zakenman die niets gaf om zijn kinderen.

Ik liep in de gang en ik zag de meisjes al kwijlen met hun monden open. Af en toe knipoogde ik naar hen om ze wat aandacht te geven. Wat zijn ze toch schattig wanneer ze dachten dat ze een kans maakten. Ik deed niet aan relaties. 

Ik heb soms seks met meisjes, maar in de meeste gevallen snapte ik vrouwen toch niet. Ik gaf niet veel aandacht aan hen, en wanneer ik dat wel deed dachten ze dat ze meer kregen. Wel, niet dus. Ik heb geen tijd voor al die zever.

'Oh my God, dat is Jax Anderson. Zag je dat Annie? Hij keek naar mij,' schreeuwde een meisje bij haar kluisje. Ik moest grinniken. Soms zijn ze een beetje te zielig. 'Ach welnee joh, hij keek naar mij. Jax is van mij.' zei de andere tegen haar vriendin. 'Nee van mij.' 'Van mij!' De meisjes begonnen kwaad te worden. Ik besloot er tussen te komen. 'Dames, dames, er is genoeg Jax voor jullie alle twee,' grapte ik met een grote grijns. Zij kunnen dromen. 'Oh wauw, hij praat tegen me. Betekent dit dat we gaan trouwen?' vroeg één van de gekke vriendinnen. Ze stapten al schreeuwend weg. 

'Waarom zijn sommigen toch zo wanhopig?' mompelde ik tegen mezelf. 'Dat maakt hen nog lekkerder.' Tyler legde zijn arm rond mijn schouder. Ik rolde met mijn ogen. 'Ben je niet bang dat je soa's gaat krijgen van al de actie daar beneden?' vroeg Aiden. 'Ik laat me regelmatig testen. En een condoom is een man zijn beste vriend.' Ik zuchtte.  

 'Is er een meisje die je nog niet hebt gehad op deze school?' vroeg ik lachend aan hem. 'Serena Sulkin?' zei Aiden met een lachend gezicht. 'Die enge weirdo? Uhm, er zijn grenzen.' zei Tyler meteen. Ik keek Aiden aan. 'Waar kwam dat ineens vandaan?' vroeg ik hem. Waarom begon hij over Serena Sulkin? Voor zover ik wist, waren ze niet echt vrienden. Aiden nam een hap adem. 

'Gewoon. Het kwam in me op dat zij ... nog niet ...' Aiden begon te stotteren. Ik en Tyler keken elkaar raar aan. 'Wat is er gaande tussen jou en Serena Sulkin?' vroeg Tyler. 'Wat? Er is helemaal niets gaande tussen ons.' Aiden begon te lachen. Hij gaf Tyler een stomp. Zijn gedrag verbaasde me. Aiden was één van mijn beste vrienden. Ik steunde hem in alles wat hij zou beslissen. Van een vreemde chick daten, tot weglopen van zijn huis. Ik zou hem steunen als hij zo'n dingen zou doen. Maar wij jongens lieten dat niet vaak zien.

'Wordt kleine Aiden verliefd?' vroeg ik spottend. Het zou me helemaal niet storen moest dat gebeuren. Maar Aiden had zijn verklaring al lang klaar. 'Wat, nee. Ik ben en blijf een bad boy. Ik ben en blijf Aiden Hart. Hartenbreker van Dallas High School.' Ik bekeek Aidens gezichtsuitdrukking. Hij was er niet zo zeker van. Tyler gaf hem een schouderklop. 'Zo mag ik het horen,' voegde Tyler er aan toe. Ik grinnikte.

We liepen met ons groepje van zes naar de eetzaal. Daar ging ik al snel aan onze tafel zitten. Die was gereserveerd voor de bad boys. Iemand die er durfde te zitten, kreeg weleens wat klappen van ons. Dat was hoe je je reputatie hoog hield. Je liet zien wie de baas was. Of ze het leuk vonden of niet, dat kon ons weinig schelen? Ze zouden toch nooit tegen ons durven in gaan. 

'Dramatische b*tch op 7 uur,' fluisterde Lyam. We keken allemaal achterom. Jessica en Tori kwamen op ons af. 'Ah, kut.' Ik dook in mijn trui. Ik had helemaal geen zin in haar en haar irritant gedoe. 'Ze stopt,' vertelde Aiden. Ik kon niet achterom kijken. 'Wat doet ze? Komt ze naar ons? Zeg dat ze niet naar hier komt,' zei ik. Aiden schudde zijn hoofd. 'Ze kijkt in haar tas. Tori zegt iets tegen haar. Ze begint kwaad te worden. Ze gaat weg.' Ik keek achterom en zag haar weggaan. 'Godzijdank. Verlost van de dood.' 

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu