#43

1.8K 45 10
                                    

Pov Ina:

Nadat Serena is weggerend is Aiden er achter aan gegaan. Jax en Tyler zijn ondertussen ook bij mij komen staan. Ze vinden het verschrikkelijk wat er gebeurd is. En ze snappen niet dat Aiden zoiets zou doen. Ik eerlijk gezegd ook niet. Het kwam ineens uit het niets.

Maar dat moet ik vergeten. Ik ben hier nog steeds met Jax. "Kom, we gaan dansen.' Zeg ik. Ik trek Jax" hand mee. "Oh no, no. Ik dans niet." Ik moet lachen om zijn opmerking. "Tuurlijk wel. Volg mij maar." "Dans jij maar rond me." Ik pak zijn hand en leid hem naar de dansvloer.

Ik begin te dansen met mijn heupen. Ik pak zijn handen en leg de zijne op de mijne. Hij grijnst. "Kom op, mee swingen." Ik draai een paar keer. Hij begint gelukkig los te komen. Zo blijven we nog een paar liedjes dansen.

Tot er een traag liedje komt. Thinking out loud van Ed Sheeran. Ik pak Jax' handen en trek hem naar me toe. Ik leg zijn handen op mijn heupen en probeer hem mee te bewegen met de muziek. 'Doe je dit met alle jongens?' Vraagt hij fluisterend terwijl we dansen. 'Nope, jij bent de eerste.' Hij glimlacht.

'Doe jij dit met alle meisjes?' Vraag ik nieuwschierig. Hij laat een luide zucht oren. 'Tuurlijk, men moeder is mijn grootste fan.' Zegt hij. Ik moet lachen. Hij is zo'n schatje.

"Je praat niet zo vaak over je ouders, eh?" Vraag/zeg ik. Hij kijkt me gek aan. "Wat zou je willen weten over hen?" Vraagt hij vervolgens. "Gewoon, wat voor soort mensen zijn ze." "Wel, mijn moeder was de liefste persoon op de wereld. Ik snap nog altijd niet hoe ze met mijn vader is getrouwd. Waarschijnlijk was hij in zijn jonge jaren lief of zoiets. I don't know."

"Was?" "Ja, ze kreeg kanker toen ik 13 was." Ik kijk hem in zijn ogen. Wat vervelend. Ik weet exact hoe dat voelt. Ik knik alleen maar omdat ik weet dat je zeker geen medelijden wilt als je zoiets verteld.

Als het liedje gedaan is gaan ik en Jax van de dansvloer. "Wil je naar huis gaan?' Vraagt hij aan me. Ik knik. Met heel het gedoe van Serena en Aiden denk ik dat ik liever naar huis wil gaan. Het was een geweldige avond nochtans. Ik vind het natuurlijk heel erg wat er gebeurd is.

Jax begeleid me naar zijn auto. Hij legt zijn arm op mijn rug. Ik stap in zijn auto. Probeer natuurlijk mijn jurk niet te scheuren terwijl ik dat doe. We rijden naar mijn appartement. Onderweg heb ik gevraagd of hij wil blijven slapen. Sinds ik liever niet alleen wil zijn.

-

Na een 10-minuten rit stappen we uit en lopen naar mijn deur. Nadat ik de deur heb open gedaan loop ik naar de gang. Of probeerde ik toch. Jax hield mijn arm vast voordat ik begon te lopen. Ik botste hard tegen zijn borst.

"Ik moet je iets vertellen." Zegt hij. Ik word een beetje bang. Als mensen dat zeggen klinkt dat niet altijd goed. Maar positief blijven, Ina. Ik kijk hem dus raar aan zodat hij kon zien dat hij het mocht vertellen. Hij schraapte zijn keel en begon te praten.

"Vanaf dat moment dat ik je zag 'vechten' met Jessica maakte je mijn hart sneller kloppen. Ik weet dat het moeilijk is om me te vertrouwen van wege mijn verleden. Maar ik zweer je dat ik totaal niet meer geinteresseert ben in andere meisjes sinds ik jou heb ontmoet. Dus, Ina. Ik wil je vertellen dat ik van je hou."

Mijn mondhoeken beginnen omhoog te gaan. Zei hij nu net dat hij van me houd? Jax Anderson houdt van mij? Zonder iets te zeggen druk ik mijn mond op de zijne. Hij is een beetje verrast maar begint mee te zoenen. 'Ik hou van je.' Zeg ik als ik de kus stop. In zijn ogen zie je kleine twinkeltjes wanneer ik dat zeg.

Hij houdt me bij zijn heupen vast en begint me verder te kussen. Hij duwt me tegen de muur. Niet te hard, natuurlijk. Lieflijk en tedervol. Hij vraag toestemming met zijn tong. Om hem te plagen geef ik die niet.

Hij geeft me een klein zetje waardoor ik mijn benen rond zijn heupen slinger. daardoor heeft hij zijn toestemming. Het gaat allemaal niet gemakkelijk in een prom jurk en een tux.

Ik begin met mijn handen onder zijn hemd te gaan. Hij stopt de kus en ik kijk hem verdrietig aan. 'Ben je zeker?' Vraagt hij. Hij weet wat er in het verleden met me gebeurt is. Het gedoe met Noah en Blake. Nochtans heb ik dat hele verhaal nog niet verteld.

'Ja.' En ik knik nog eens. 'Nou, ga je daar gewoon als een domme egel blijven staan of... De slaapkamer is daar.' Ik wijs terwijl ik dat zeg. Hij denkt niet twee keer na en begint me weer te kussen. Hij loopt naar de slaapkamer waar hij me zacht op het bed legt. Hij doet zijn schoenen uit net als mijn hakken.

Hij probeert mijn kleedje uit te doen en ik help hem. Ik heb een bh aan die je gelukkig niet zag onder mijn kleedje. Ik trek zijn hemd over zijn hoofd en zie zijn lekkere sixpack.Hij zet zijn natte lippen op mijn nek en gaat er lanzaam door. Ik hou ervan als hij dat doet.

Hij laat overal zachte kusjes achter op mijn nek, buik en borst

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Hij laat overal zachte kusjes achter op mijn nek, buik en borst. Ik kreun verschillende keren waardoor hij glimlacht. Al snel ligt hij op me zonder kleren. Dit is zalig. Ik ben blij dat mijn ECHTE eerste keer met Jax is.

En zo gaat het nog lang verder ...

Na 2 of 3 uur zalige seks, vallen we in slaap.

Na 2 of 3 uur zalige seks, vallen we in slaap

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Zonder het shirt dan ^^^^)

______________________________________________________

Sorry voor twee keer hetzelfde liedje.

Voor al de dirty mindes (Bijna iedereen dus 😉) sorry als jullie dachten dat het een geweldige seks scène ging zijn. Ik ben daar natuurlijk niet zo goed in maar ik doe men best.

Volgende deel: zondag 30 september

Byee, babeessss ❤️

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu