Oké, ik heb gelogen.

692 8 3
                                    

Hi.

Het spijt me zo erg voor deze verwarring. Ik moet echt eens stoppen met die extra delen. Maar ik wil toch een paar dingen zeggen. Ik hoop dat dit niet vervelend gaat overkomen. En als dat het wel doet kan je het altijd laten weten of dit bericht gewoon negeren. Spijtig genoeg zijn er geen duimpjes naar beneden. Sorry voor alle haters. 

Let's get it.

* Eerst en vooral, in deze moeilijke tijden (It's Corona Time) wil ik zeggen dat jullie geweldig zijn. We moeten elkaar helpen en deze vreselijke ziekte doorbreken. Elkaar complimenten geven kan nooit kwaad. Wauw, ik wist niet dat dit zo'n cringe gedoe ging worden. Sorry daarvoor. In de laatste maanden heb ik alleen maar positieve berichten gelezen over dit boek en dat maakt me zo blij. Ik vind zelf dat dit boek echt op niets trekt. De miljoenen schrijffouten die ik gevonden heb zijn het met me eens. Maar toch blijven jullie aardige opmerkingen geven. En dat geeft me heel veel motivatie. THANKS GUYS

PS. BIJNA 100K LEZERS *schokkende emoji*

* Tweede en meest belangrijke puntje en waarom ik dit deel schrijf is omdat ik een verrassing voor jullie heb. Of toch voor sommige die dit een beetje leuk vonden. ER KOMT EEN NIEUW BOEK AAN. YEAHHH. "I Can See You" Omdat jullie me blij maken en ik schrijven echt leuker vind dan ik dacht, had ik veel ideeën. Die heb ik gebundeld en zo heb ik een nieuw boek geschreven. Het komt uit op 6 APRIL. Onthoud de datum. In deze tijden hebben sommige mensen het misschien nodig. Of ook niet. I dunno. 

Teaser

Flynn Austin, de beroemde gitarist die alle harten van gillende meisjes steelt, neemt een pauze in zijn carrière met zijn band

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Flynn Austin, de beroemde gitarist die alle harten van gillende meisjes steelt, neemt een pauze in zijn carrière met zijn band. Na de wereldtour gaan de bandleden even genieten van hun leven als tiener. Wanneer hij op een avond gered word door Chyna Green, kan hij haar niet uit zijn hoofd krijgen.

Chyna is een meisje met gezichtsblindheid of prosopagnosie. Ze kan geen gezichten meer herkennen of uit elkaar halen. Chyna kan haar studies en haar huis niet meer betalen. Als honderste job solliciteert ze voor dienstmeisje en poetsvrouw bij een rijk hotel genaamd 'Heart Of Grey', waar toevallig de artiest Flynn logeert. Chyna en Flynn ontmoeten elkaar weer.

Flynn herkent haar meteen terwijl Chyna daar heel veel moeite mee heeft. Door meer en meer met elkaar om te gaan, zien Chyna en Flynn de gelijkenissen die ze met elkaar delen. En voor de eerste keer kan Chyna Flynn's gezicht herkennen. I Can See You, een liefdesverhaal over twee mensen die dachten dat ze elkaar nooit zouden ontmoeten.

Wel, dat is het. Een heel ander thema met heel andere personages. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden. 

6 APRIL 2020

* Laatste puntje, gewoon even ter informatie: de spin-off van dit verhaal is voltooid. Het staat op mijn account. Unexpected Love. Zou leuk zijn als jullie het eens willen bekijken. Gewoon ter informatie.

En daar zijn we weer. Het einde van mijn aankondiging. Ik zou niet weten of jullie er iets aan gehad hebben. Ik hoop van wel. Als jullie nog vragen hebben of jullie willen eens even praten met me, stuur me gerust een berichtje. Ik kan je verzekeren, ik probeer een aardig persoon te zijn. ;)

- xoCSxo

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu