#7

3K 63 11
                                    

~edited~

pov Jax

1 mei 2010, woensdag, 7 uur

Ik werd wakker door mijn idiote wekker. Ik had hem echt wat later moeten zetten. Ik was toch de bad boy. Ik kon te laat komen. Langzaam klom ik mijn bed uit. Ik pakte een boxershort en wat kleren. Ik nam snel een douche en ging dan naar beneden, waar ik mijn vreselijke vader aantrof in mijn appartement.

"Wat doe jij hier?" vroeg ik onbeschoft. Hij verdiende dat. "Ik moet hier zijn voor een zakenprobleem. Ik dacht: ik spring even binnen," zei hij terwijl hij op zijn gsm keek. Hij veranderde ook nooit. "En wanneer ga je weer weg?" "Over drie dagen," zei hij ongeïnteresseerd.

"Drie dagen?!" vroeg/riep ik heel luid. "Ja, maar ik verblijf in een hotel ergens in de buurt." "Tring!" deed zijn gsm. Natuurlijk nam hij op. Drie dagen waren niet zo veel. Gelukkig. Ik kon mijn vader niet uitstaan. Niet dat hij daar om gaf of om mij.

Wanneer ik op school aankwam, zag ik weer alle meisjes die over me aan het kwijlen waren. Ik genoot van deze aandacht, maar soms had ik mijn privacy nodig. Er was ooit eens een meisje die het bureau van de directeur was binnen geslopen om mijn adres en nummer te weten te komen. Griezelig, is dat niet? Gelukkig was ze al snel verhuisd. Dat was te veel aandacht. 

Lena Hathaway en Serena Sulkin stapten ingehaakt met hun armen op de speelplaats. Lena droeg een witte, losse broek met een zwarte trui. Waarom verborg ze haar lichaam? Ze sportte. Waarom liet ze haar figuur dan niet zien? Dat was een groot vraagteken voor me.

"Alweer aan het afvragen hoe je haar in bed gaat krijgen?" vroeg Tyler ineens achter me. "Man, ik schrok me dood," zei ik geschrokken. "Ga je nog antwoord geven?" vroeg hij ongeduldig. "Ik denk niet dat ik haar zal kunnen krijgen. Heb je haar weleens gezien? Zij laat geen enkele jongen bij haar in de buurt komen," zei ik twijfelend. 

Ik wist wel dat ik haar ooit wel zou kunnen krijgen. We hadden een speciaal moment gisteren in dat schoonmaak hok. Maar ik wilde niet dat Tyler het ging zien als een spelletje. Dat was Lena helemaal niet. Ik was eens oprecht geïnteresseerd. Althans, dat dacht ik. Ik had zoiets nog nooit gevoeld. 

 "Jax Anderson kan alles," vertelde Aiden me wanneer hij aan kwam wandelen." Hij gaf me een schouderklopje en ik knikte alleen. Ik wilde een ander onderwerp. "Heb je al gehoord van het feest bij Kyan?" vroeg Aiden. Thanks Aiden. "Ja, vrijdag toch?" vroeg ik aan hen. "Yup, het wordt epic," zei Tyler terwijl hij wat dance moves liet zien. 

"Breng Lena mee. Misschien maak je daar een kans," voegde Tyler er aan toe. "Ik weet niet of ze mee wil," zei ik twijfelend. Ik wist het echt niet. Ze gedroeg zich als een nerd, maar toch had ze ook een stout kantje. Alles was zo vaag met haar. "Vraag Serena ook mee. Waarschijnlijk gaat ze dan wel mee," mompelde Aiden. Ik hoorde het nog net. Ik wist niet of hij Serena mee wilde voor Lena of voor zichzelf. "Goed idee, ik ga nu naar haar kluisje."

"Hey, babe," zei ik terwijl ik tegen een kluisje leunde. Ze stak de boeken die ze niet nodig had in haar kluisje. "Wat moet je?" Ze gooide haar kluisje dicht en keek me aan. "Ik vroeg me af of..." Werd ik nerveus? "Er is een feest vrijdag. Bij Kyan. Wil je komen? Je mag Serena ook meebrengen," zei ik niet echt zelfverzekerd.

pov Ina

"Je mag Serena ook meebrengen." Ik wist niet waarom hij er zo nerveus uitzag. Maar ik vond het best schattig. Hij zag er eens niet uit als zo'n arrogante playboy. "Ik weet het niet. Ik denk niet echt dat ik een fan ben van feestjes," zei ik zo verlegen mogelijk. Om eerlijk te zijn klonk een feestje best leuk. Ik had er wel behoefte aan. Maar ik denk niet dat Lena Hathaway dat ook wou. 

"Ach kom op, het wordt echt leuk. Een groot deel van school zal er zijn. Dan kun je nieuwe mensen leren kennen. Als je niet wilt drinken, dan hoeft dat helemaal niet. Het is alleen om plezier te maken. Ik zal er ook zijn. Misschien verandert dat je gedachten." Dit was de eerste keer dat ik Jax als een echt en kwetsbaar persoon zag. En het beviel me erg. 'Rare gedachten, Ina. Je kent deze jongen nog maar net.'

"Oké, dan. Het kan inderdaad wel eens plezant worden." "Geef me je nummer dan stuur ik je het adres en het uur." "Is goed." Ik gaf hem mijn telefoon. Hij zette zijn nummer er in. "Ik zie je nog wel," fluisterde hij in mijn oor. Ik rolde met mijn ogen, maar een kleine blos verscheen wel op mijn wangen. 

"Ping!" Ik keek op mijn telefoon. Je hebt één nieuw bericht

Daddy ❤️: Hey

Ina: Serieus, wat voor een stomme naam heb je jezelf gegeven.

Daddy ❤️: Ik vind hem nog wel bij me passen.

Ina: Ik vind van niet. Tenzij je drie kinderen zou hebben.

Daddy ❤️: Ow ow ow, nooit.

Ina: Dan verander ik hem.

Daddy ❤️: Dat durf je niet.

Ina: Watch me.

Klootzak 😏: Je gaat hem toch laten staan.

Ina: Ik heb hem net verwijderd.

Klootzak 😏: En welke bijnaam heb ik nu?

Ina: Daar kom je nog wel een achter, bye xoxo 

Klootzak 😏: Ik krijg je nog wel

Na mijn geweldige gesprek ging ik naar mijn volgende les. Ik had nog één uurtje les en dan mocht ik naar huis. 

Gelukkig ging dat snel voorbij. Ik was nu op weg naar mijn appartement. Ik bedacht mezelf dat ik nog niet had gelopen de afgelopen dagen. Toen ik 'thuis' kwam, trok ik sportieve kleren aan. Ik deed mijn oortjes in en begon te lopen. Ik was gek op lopen. Dan kon ik mijn hoofd even leegmaken. In de verte zag ik Sam Holt roken. Just My Luck. Ik ging er op af om een praatje te maken.

"Hey, Sam." "Wat doe jij hier?" vroeg hij bot. Ieuw, zijn attitude. "Ik woon hier twee straten verder," zei ik kei betweterig. "Kijk, ik weet niet wat je over me hoort, maar ik ben geen lieverdje. Compleet het tegenovergestelde. Je kan maar beter uit mijn buurt blijven." Alsof ik dat nog niet wist. "Kijk, mij boeit het niet of je rookt, drugs dealt of stript. Ik ben net nieuw en ik wil gewoon wat vrienden maken. En jij zag er uit als een interessante jongen," zei ik zo lief mogelijk. "Heb je iets nodig van mij of zo?" vroeg hij. "Waarom vraag je dat?" Shit, wat als hij me ontdekte. "Het lijkt alsof je met mij vrienden moet zijn." "Natuurlijk niet, oké. Ik moet terug gaan lopen. Ik zie je wel op school." "Bye" riep hij nog naar me. I k ging terug naar mijn appartement. 

Na een koude douche, plofte ik in mijn zetel. Ik had genoeg inspanningen gedaan vandaag. Het was tijd voor een ontspanning. Ik opende Netflix en koos een serie om te bingewatchen. Een tijdje later bedacht ik me ineens dat ik nog naar Serena een berichtje moest sturen.

Ina: Hey, Jax heeft me uitgenodigd voor een feestje bij een vriend van hem. Zin om te komen?

Serena ❤️: Graag, waar en wanneer?

Ina: Het is deze vrijdag, maar hij moet me de plaats nog sturen. Anders kom je gewoon vrijdag na school naar mijn appartement.

Serena ❤️: Ok, ik zie je morgen op school. Bye

Ina: Bye

______________________________________________________
Hopelijk vonden jullie het een leuk deel.
Byee, babeeeesss ❤️

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu