#9

2.7K 66 5
                                    

~edited~

pov Ina
3 mei, vrijdag, 7 uur, PARTY

Mijn wekker was een halfuur geleden afgegaan. Ik raakte maar niet uit mijn bed. Ik had toch nog een uur. Gisterenavond had Jax het uur en het adres nog doorgestuurd van het feest. Het was niet ver van hier, dus we zouden nog veel tijd hebben om ons klaar te maken na school.

Wanneer ik in de gangen stapte van de school, zag ik Logan en Liv staan. Ik ging erop af omdat zij de enige waren die mijn echte identiteit kenden.

"Hey Ina," zei Liv. "Hey cuties." Ze glimlachten. Ze waren zo verliefd. "LENA!!" riep Serena door de hele gang. "En die idioot is mijn beste vriendin sinds maandag," zei ik nog snel tegen Logan en Liv. Ze lachten.

"Wat is het probleem, meid?" vroeg ik wanneer Serena bij ons stond. "Je moet me straks helpen om extra mooi te zijn voor het feest. Aiden komt ook en ik ben best wel nerveus om hem te zien. Niet omdat ik hem leuk vind. Oké wel omdat ik hem leuk vind. Ik heb al een crush op hem sinds het 4e middelbaar. En..." 

"Oké Serena, adem." Serena nam een hap lucht. "Dank je, dat vergeet ik soms nog eens te doen." Logan en Liv lachten. "Oh god. Ik heb me weer eens voor schut gezet," zei Serena wanneer ze de twee zag. "Welnee, meid. Ik snap het helemaal. Op onze eerste date was ik ook compleet aan het flippen." Ze wees naar Logan. 

"Haha, je geeft me moed," antwoordde Serena. "Serena, dit zijn Liv en Logan. Liv en Logan, dit is Serena. Liv was mijn buurmeisje toen ik 15 was. Ze is naar hier verhuisd. En ik kwam haar hier gisteren weer tegen." "Hoi, leuk jullie te ontmoeten," zei Serena terwijl ze zwaaide. "Jou ook," antwoordde Logan vriendelijk. "Oké, Lena. Na school gaan we naar jouw huis en maak je me een prinses," beval ze me. "Yes, sir," antwoordde ik met mijn hand aan mijn hoofd zoals een soldaat.

Na een lange, vermoeiende dag school waar echt niets gebeurde, gingen ik en Serena naar mijn appartement. "Leuk appartementje. Waar zijn je ouders?" Ik liet het glas vallen dat ik net gevuld had met water. Het brak op de grond in duizend stukjes. Niemand had me ooit gevraagd naar mijn ouders. Toen ik getraind werd als moordenares, had niemand het er over gehad. Ik kan me nog elk detail goed herinneren hoe ze vermoord werden.

~18 oktober 1999, maandag, 20:30

"Mama, mag ik niet nog 10 minuten opblijven?" "Schattie, je moet morgen naar school," zei mijn fantastische mama. Ze was echt mijn idool. "Mag ik dan wel bij jou en papa slapen?" vroeg ik met puppy oogjes. "Oké dan. Alles voor mijn engeltje." Ze begon me te kietelen. 

"Girls, ik ben thuis." "Papa!" Ik ging naar mijn grote held. We waren zo'n gelukkig gezin. We gingen slapen in het grote bed van mama en papa. Alles ging goed tot het middernacht werd. "

Ksaaa!" Ik werd wakker van het verschrikkelijke geluid dat zich beneden afspeelde. "Lucas, wat was dat?" vroeg mijn moeder. "Het was waarschijnlijk de wind." "Ksaajii!" En weer zo'n verschrikkelijk geluid. "Ik ga wel kijken," zei mijn vader. Hij was echt mijn held. Was hij dat deze keer maar niet...

Omdat mama zo bang was, ging ze naar beneden. Ze zag papa op de grond liggen met een mes in zijn buik. Ze dacht dat ik het niet gezien had, maar al wat ik kon doen was kijken naar het bloed dat uit mijn vaders buik kwam. "Ina, kom maar, liefje." Ik zei niets. Ik was getraumatiseerd. Het beeld bleef eeuwig in mijn hoofd zitten. T

otdat... "PANG!" Mama viel op haar knieën op de grond doordat ze een kogel in haar rug kreeg. Er kwam een zwarte man aan. Hij schoot haar nog eens in haar hart. Ik herinnerde me nog elk woord dat hij zei tegen mij. "Ooit ben jij aan de beurt, liefje." 

En weg was hij in het donker van de nacht. Ik zag toen tonnen bloed op de grond langs mijn ouders. Ik bleef stokstijf staan. Ik hoorde niet eens dat de politie er was. De buren hadden de geweerschoten gehoord. Ik was verdwaald in het donker in mijn eigen gedachten.~

"Gaat het wel?" vroeg Serena. Ik verschoot super hard. Ik was gezonken in mijn gedachten. "Ze zijn dood," zei ik koud en kil tegen Serena. Dit was niet een onderwerp waar je mij moest mee belasten. Ze antwoordde niets. Ik denk dat ze het snapte, want ze trok me in een knuffel. Ik had echt geluk met zo'n vriendin. Jammer dat ik zo moest liegen over wie ik echt was. Maar als ze het wist, zou ze niet eens vriendinnen met me willen zijn. Het is beter als ze me kent als Lena Hathaway.

"Kom, we gaan ons klaarmaken. Jij moet Aiden onder de indruk maken." We gingen naar mijn kamer. Bij onze shopbeurt had ik een losse jeans gekocht. Ik deed er een wit topje bij aan. Het was een feest, dus een klein beetje huid mocht wel gezien worden. Ik ging me nog steeds niet als een bikini model verkleden, maar het mocht wel eens iets anders zijn. Ik deed een klein beetje mascara op en oogschaduw. Mijn haar liet ik gewoon los. 

Serena droeg een zwarte jumpsuit dat heel goed zat aan haar heupen. Ik hielp haar met haar make up, want zij had wel iemand die ze wilde imponeren. Haar haar deed ze in een losse dot. Ze zag er echt heel mooi uit.

"Zien we er nu niet super sexy uit?" zei ik trots op ons werk. "Helemaal, en nu snel vertrekken naar het feest want het is al half 9."

Aangekomen op het feest zagen we veel mensen naar ons kijken. Vooral naar Serena. Ik had nog steeds casual kleren aan. Maar deze keer waren er wel meer curves te zien. Jongens grijnsden en meisjes keken kwaad. 

Ik moest zeggen dat Kyan er wat van kan. Hij wist echt hoe hij feestjes moet geven. Er stonden mensen op de dansvloer, mensen aan de bar en naar de geluiden te horen ook boven wat mensen die het leuk hadden in bed.

______________________________________________________

Sorry voor de cliffhanger. De volgende gaat over Jax. Ik moet zeggen dat dit het eerste hoogtepunt is van het verhaal er gaan dus heel veel dingen gebeuren. Ik ga ook niet veel meer uploaden omdat ik in de examens zit. Maar ik probeer zo veel mo

Bye, babess ❤️

*Het spijt me voor de mensen die het leuk vonden om de kleren te bekijken. Ik vind het ook altijd leuk als dat er komt in een verhaal. Maar wat ik deed was te gedetailleerd dat het echt irritant begon te worden. Jullie hebben jullie eigen fantasie, dus bedenk maar in jullie hoofd hoe jullie willen dat Serena en Ina er uit zien. 

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu