#28

2.2K 59 2
                                    

Pov Ina:

16 mei, donderdag, 6u30

"Tringg!" Ik heb gelukkig gisteren de wekker nog gezet omdat ik wist dat we toch nooit uit bed geraken. Ik lig letterlijk in de armen van Jax. "Hey, babe." Ik draai me naar hem toe. Hij kust me tedervol op mijn lippen. Ik hou van zijn kussen.

We staan op en kleden ons aan. Het word nog best frisjes dus doe ik een rok met een trui aan. Ik geef het T-shirt van Jax terug aan hem. Hij glimlacht en grijnst. Het is wel schattig.

Het is nu half 8 dus we hebben nog genoeg tijd

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het is nu half 8 dus we hebben nog genoeg tijd. Terwijl ik de borden in de vaatwasser doe staat Jax op. Ik ga ondertussen nog naar de badkamer voor mijn make-up en haar bij te werken

Pov Jax:

Wanneer we klaar zijn met ontbijten sta ik op om dit huis nog eens te bekijken. Ik ben hier al vaak geweest maar ik wil toch weten wat er nog allemaal te zien is. Lena gaat naar de badkamer om haar verder klaar te maken.

Op haar kast staan een aantal planten. Wat bloemen en een cactus. Cactussen zijn echt fascinerend. Maar wanneer ik de cactus oppak om hem te bekijken plakt er iets onder. Het is een papier over Sam Holt? (Als je het niet meer herinnert, bekijk hoofdstuk 5) Er staat 'moordreden'. Moet ze hem daarom vermoorden? Ik leg het papier snel terug want ik ruik aan haar parfum dat ze er aan komt.

"Gaan we?" Vraagt ze als ze er inderdaad aankomt. Ik knik. Ik kan er niet meer aan uit. Is ze inderdaad zoals Tyler zegt een spion? Gaat ze Sam Holt echt vermoorden? Hoe dan?

"Welke lessen heb je vandaag?" Vraag ik als we in de auto zitten. Anders word het straks nogal awkward. "Uhm, Engels, Geschiedenis, Wiskunde, en L.O.. Gelukkig mag ik een uur vroeger naar huis." "Ik heb ook Lo. Zitten we daarvoor niet in dezelfde klas?" "Ja, inderdaad. Dat is ook 1 van de weinige vakken die ik heb met Serena."

"Tyler en Aiden hebben ook LO dus dat word leuk." "Haha, inderdaad."

-

Ik besluit het cactus – accident niet te vertellen aan Tyler. Ik wil niet dat hij haar vooroordeeld. Natuurlijk snap ik er zelf ook niets van. Tja, ooit kom ik erachter.

Ik en Lena lopen samen de speelplaats op. Lena ziet Serena en gaat er naartoe. Ik zie Aiden en Tyler staan. "Leuke entree, nu gaat Lena nog meer moeten vechten met meisjes." Lacht Tyler. Ik kijk om me heen en zie elk meisje boos naar Lena kijken en verliefd naar mij. "Dat ze maar oprotten." Zeg ik iets luider zodat iedereen het hoort.

"Gaan we bij Serena en Lena staan?" Vraagt Aiden. Ah, ja. Wat is er eigenlijk tussen hen gebeurt? We hebben ze wel zien kussen maar misschien hebben ze nog andere dingen gedaan. "Sure, 5de wiel be like." Zucht Tyler. Haha, hij moet echt een vriendin hebben.

"Babe?" Ze ziet me en kijkt verrast. "Wil je wel bij deze niet-coole nerdjes staan?" Vraagt ze om me te pesten. "Daar had je deze nacht geen probleem mee." Ik kom dichter bij haar gezicht. Al snel proef ik haar zachte lippen.

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu