#29

2K 52 8
                                    

Pov Jax:

Ik ben bevroren. Ik kan alleen nog de zachte stem van Lena horen. 'Ik ben verkracht geweest.' Jax, ge zijt zo'n idioot. Ik heb tegen iedereen verteld dat we seks hebben gehad terwijl we dat niet hebben gehad. En ik heb niet eens rekening gehouden met haar gevoelens. Ze is ooit verkracht geweest. Natuurlijk, daarom was ze zo aan het trillen bij het Noah – gedoe. Niet dat dat raar is.

Ik kijk haar aan. Ze heeft een verdrietige blik op haar gezicht. Er rolt een traan over haar wangen. Serena merkt me op en kijkt boos naar me. "Ik laat jullie wel even alleen. Zodat jullie kunnen praten." Ze loopt de meisjes wc buiten. Lena zit met haar rug tegen de muur van de toiletten. Ik ga naar haar toe. Ik weet niet of ze het zal toelaten als ik haar vast pak. Maar ik twijfel geen een moment. Ze moet nu in mijn armen zijn.

Wanneer ze uitgehuild is kijkt ze met die grote ogen mij aan. "Waarom heb je het verteld?" Vraagt ze als ze helemaal gedaan heeft met huilen. "Je moet me geloven. Het floepte er perongeluk uit. Jessica was shit aan het vertellen over jou. En opeens vroeg ze of dat je ook goed in bed was. En ik liet me een klein beetje meeslepen dus zei ik ja. Ik ben eerlijk, ik wou het nooit zeggen. Zeker niet nu ik weet wat er met je gebeurt is." Ze kijkt me begrijpend aan.

"Dus je wilt me nog steeds niet gebruiken?" Ik kijk haar verbaasd aan. Ik kan het haar niet kwalijk nemen dat ze zo over me denkt. "Natuurlijk niet. Ik vind je echt leuk." Ik pak haar kin vast en begin haar te zoenen. Wat heb ik dat gemist.

Volgens mij hebben we het volgende uur al gemist maar dat maakt niet uit. Als we klaar zijn met zoenen gaan we nog even langs bij haar kluisje. Omdat dat de vorige keer niet zo goed ging. Lena heeft nu geschiedenis en ik wiskunde. Gelukkig hebben we na de middag samen LO. Yasss!

-

Tijdens de middagpauze zitten we allemaal samen. Serena, Aiden, Tyler, Lena en ik. Af en toe komen mensen voorbij ons en kijken Lena aan alsof ze een stuk vuil is. Ik kijk ze kwaad aan. Ik zie Lena nog wel sip zijn. Waarschijnlijk zit ze aan die vreselijke jongen te denken die haar dat aangedaan heeft. Wacht maar tot ik hem in mijn handen heb. Hij zal nog wat meemaken.

"Tringg." En daar ging de bel. We lopen met zijn vijven naar de gymzaal. Daar moeten we in aparte kleedkamers omkleden.

We gaan samen naar de gymzaal als we ons hebben omgekleed. Ik zie Serena al staan, we gaan naar haar toe. "Waar is Lena?" Vraag ik als we bij haar staan. "Ze is aan het praten met Mvr. Pons. Ze heeft nog geen turnkleren."

Ze komt in haar sport bh en shortje terug de kleedkamer uit. (#5) Ik heb me nooit gerealiseerd dat ze zo'n mooie tattoo's heeft. Ik heb er nooit echt opgelet. (Kijk naar het volgende deel om haar tattoo's te zien) "Omdat ik zo laat pas hier op school zit hebben ze geen shirt meer. Dus moet ik dit wel aandoen."

Ik ben niet de enige die haar tattoo's opmerkt. Iedereen ziet het. Ik zie een paar meisjes walgend naar haar kijken. En ik zie ook een paar meisjes haar tattoo's bewonderen. Ik vind ze hartstikke cool.

Ik heb er nooit opgelet dat ze er ook 1 op haar hand heeft. Er staat free op de zijkant van haar hand. Volgens mij heeft ze haar tattoo's niet zo maar gepakt. Het kan zijn dat ze kei random zijn maar misschien hebben ze wel een reden of zoiets.

Er staat ook een klein strikje op haar hand. Ze heeft super goede smaak als het om tattoo's gaat. Toen ik haar eens zag turnen heb ik er gezien maar heb ik niet mijn best gedaan om er bij stil te staat. Op haar arm staat ook een mooie windroos. Misschien kan ik ooit eens vragen of ze een betekenis hebben.

Tijden LO spelen we trefbal. Het is jongens tegen meisjes. Ik, Tyler en Lena blijven nog over. Ik gooi de bal naar Lena. Ze vangt hem behendig. Ze gooit Tyler er aan. Nu is het nog tussen mij en Lena. Ik probeer haar er aan te doen. Maar ze ontwijkt mijn bal. Net daarna, wanneer ik niet oplet, gooit ze me eraan. Alle meisjes juichen voor haar.

-

Na de les mogen we naar huis. Lena en ik staan nog even voor haar auto. "Morgen heb je je grote wedstrijd." "Yup, je komt toch wel?" "Tuurlijk, wil men grote jongen zien scoren." Ze wrijft door mijn haar. Ze is zo schattig.

"Is het erg als ik Freya meebreng? Ik wil met haar bij kunnen praten." "Nee, tuurlijk niet babe. Je mag zoveel mensen meebrengen als je wilt. Zolang het maar geen knappere jongens zijn dan mij." Ze lacht om mijn opmerking. "En even over prom?" Vraag ik nerveus aan haar. Wil ze dat ik het op een speciale manier vraag? "Prom?"

"Er komt binnenkort een dansfeest aan om te vieren dat het ons laatste jaar is. En het eind van de examens natuurlijk." "Maar ik zit hier maar een maand. Mag ik daar ook naartoe?" "Jup, het is volgende zaterdag en ik zou het zeer leuk vinden als je mijn date zou zijn." Haar mondhoeken gaan omhoog. "Is het zo'n soort galabal?"

"Jup, ik draag dus een pak." "Oeh, die kans wil ik niet missen om jou daarin te zien. En tuurlijk wil ik je date zijn." Ze kust me op mijn lippen. Ik hou ervan als ze dat doet. "Ik moet gaan, ik sms je." Ze stapt in haar auto. En ik ga ook naar mijn auto.

-

Wanneer ik thuis ben zie ik Daniël koken. We hebben het als volwassen mensen uitgepraat en nu hebben we weer een goede bromance. Hij blijft hier ook nog een week en dat gaat hij terug naar het leger. Ik heb gezegd dat hij geen moeite moest doen om een appartement te zoeken. Hij kan gewoon bij mij blijven. En ik ben sowieso toch soms bij Lena.

"Hoe was school?" "Saai, zoals altijd. Ik heb wel Biology gemist maar dat kwam door Lena." "Wanneer kan ik haar nu eens eindelijk ontmoeten?" Ik heb mijn broer verteld over haar. "Ik kan het eens vragen." "Doe dat. Ik wil weten wie mijn badboy omgetoverd heeft in een melige snul." Ik geef hem een stomp. "Mag ik niet iemand leuk vinden?" "Tuurlijk wel. Je bent nu veel beter te genieten." Ik glimlacht lichtjes.

Je hebt 1 nieuw bericht.

Aiden 👊🏻: Hi, ik wou je vragen of we misschien met vijf iets samen kunnen doen zaterdag. Tyler, Serena, Lena, jij en ik. Ik heb het al gevraagd aan Tyler en Serena en zij kunnen. Kun jij het aan Lena vragen?

Ik: Tuurlijk gast, dat word awesome. Ik vraag het wel aan Lena

Ik: Hey, ik vroeg me af of je zaterdag met ons vijf iets wil doen? Xx

Lena 💗: Tuurlijk, dat lijkt me leuk. I'm in. Xx

Yes, dat word leuk.

______________________________________________________
Woop woop. 

Byee, babeessss ❤️

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu