#47

1.7K 40 11
                                    

Pov Jax:

Nadat we onze lasagna hebben gemaakt kijken we nog vlug een film. Ik heb Ina laten kiezen en ze koos de Maze Runner. Typisch. Wat is het met meisjes en Dylan O'brien? Ik ben even knap als hem hoor.

Ina is in het midden van de film wel in slaap gevallen. Ze lijkt echt op een engel als ze op mijn schouder slaapt. En dat is ze ook, MIJN engel. Ik ben best wel bang voor wat er morgen gaat gebeuren.

Er kan van alles gebeuren. Ik vertrouw Sam voor geen meter. Ik wil haar niet kwijt. Voor geen goud van de wereld. Ze heeft nog maar net verteld dat ze niet Lena is. Als er nu iets fout gaat weet ik nie of ik daar mee kan leven.

Ina is in zo'n kleine tijd zoveel voor me gaan betekenen. Ik moet weer denken aan de eerste keer dat ik haar ontmoet heb. Ik was toen nog zo'n arrogante bad boy. Ik bedreigde haar om met me naar bed te gaan.

Als ik toen maar kon zien dat ze nu mijn vriendin is. Maar voor de eerste keer had ze al een groot impact op mij. Toen ze dat appelsapflesje over Jessica gooide wist ik meteen dat er iets was aan haar. Ik was zo juist. Ze is een klein mysterie voor mij.

En de eerste kus. Waar ik nu toch allemaal aan denk. Het was al zo'n passioneerde kus van het begin. Maar Tyler moest het natuurlijk weer verpesten. Ik weet nog elk detail. Ze vroeg me zelf om haar te kussen.

Toen de film gedaan was heb ik Ina naar mijn kamer gebracht. Daar heb ik haar tussen mijn armen gelegd. Wat gaat er morgen gebeuren? Misschien verandert heel mijn leven. Misschien zie ik haar na morgenochtend nooit meer. Ik weet het niet. Ik denk over veel dingen na nu ze hier in mijn armen ligt. Na 10 minuten val ik zelf ook in bed.

 Na 10 minuten val ik zelf ook in bed

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Pov Ina:

28 mei, dinsdag, 7u55 (Moord Sam!!!!)

       

Wanneer ik mijn ogen open doe bedenk ik me dat vandaag de dag is. Vandaag ga ik Sam vermoorden. Vanaf morgen bestaat Sam Holt niet meer. Wat zou het zijn voor zijn ouders en voor zijn zussen?

Als ik iemand ga vermoorden denk ik er natuurlijk eerst over na. Ik heb nog nooit een opdracht niet laten gebeuren maar het is natuurlijk wel erg voor de familie. Hij was eigenlijk wel een aardige jongen.

Alleen denk ik dat hij wel gelogen heeft. Hij heeft gezegd dat hij stopt met drugs dealen en nemen. Ik denk dat hij zich anders voor doet bij mij of bij iemand anders. Van de verhalen die ik heb gehoord over hem van Lily is hij totaal geen brave jongen. Laat staan aardig.

Ik probeer me te herrineren hoe ik in het bed kom. Ik weet dat we gisteren de Maze Runner hebben bekeken. I know, I know, Dylan O'Brien is babe. Waarschijnlijk heeft Jax me in zijn bed gestoken.

Ik kijk naast me om hem te zien slapen. Niet te geloven dat hij een maand geleden een stomme bad boy is. Ik heb hem 'verandert'. Ik wil natuurlijk niet dat hij zich helemaal anders gaat gedragen bij mij dan hij eigenlijk wil. Maar ik voel dat ik nu zijn ware ik heb gevonden.

Ik kijk op mijn gsm en zie dat het al 8 uur is. Ik moest om 10 uur op het kantoor zijn om dan te vertrekken naar de lezing. Om 1 uur begon zijn vaders lezing maar ik moet me nog deftig aankleden en al die sh*t. Dus ik besluit Jax wakker te maken.

'Babe?' Vraag ik hem. Hij draait zich een beetje om waardoor hij op zijn zij ligt met zijn hoofd naar mij toegericht. 'Hmm.' Hij houdt zijn ogen nog altijd gesloten. Luierik. 'Babe, babe, baby, cutie, cutie pie, schattie, lieffie, daddy.' Als ik de laatste bijnaam zeg opent hij zijn ogen. 'Je hebt eindelijk verstand gekregen.' Zegt hij alleen omdat ik hem daddy noem.

'Daddy, ik moet naar mijn appartement om me om te kleden voor de lezing van Sams vader.' Hij zucht. 'Ik heb geen zin om op te staan.' Hij sluit zijn ogen weer en draait op zijn rug. 'Goed dan, dan ga ik wel alleen naar mijn appartement.' Ik stap uit het bed en loop naar mijn tas.

'Wacht, wacht, dat bedoelde ik niet.' Ik lach een beetje. Hij stapt uit het bed en loopt naar me toe. 'Ga je het redden alleen naar je appartement?' Vraagt hij. Denkt hij dat ik een baby ben? 'Tuurlijk, ik heb alles onder controle.' Ik stap ook dichter naar hem.

Ik leg mijn handen om zijn nek. Hij pakt me bij zijn middel en kijkt naar men lippen. Ik doe hetzelfde bij hem. Hij gaat zachtjes met zijn natte lippen naar de mijne. Zo zachtjes dat hij bang is om me te breken als hij veel sneller gaat.

       

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

       

'Beloof me dat je terug komt.' Zegt hij als hij zich terug trekt. 'Ik beloof het je.' Hij knikt. 'Ik hou zo veel van je, vergeet dat niet.' Ik knik. 'Ik hou meer van jou.' 'Onmogelijk.' Er komt een glimlach op mijn gezicht. Hij is zo cute. Ik ga mijn best doen om terug bij hem te komen.

Ik pak mijn tas en mijn gsm en loop naar mijn auto. Ik ga eerst naar mijn appartement anders kan ik me nooit omkleden.

Als ik er aan kom loop ik snel naar boven om iets deftig te pakken. Lily heeft gezegd dat het een chique lezing zal zijn. Ik pak een zwart kleedje met een gouden riem. Vanachter is het heel mooi omdat het zo open is. Ik heb het kleedje nog nooit aangedaan dus ik hoop dat het goed zit.

       

       

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

       

Volgens mij is dat wel chique genoeg. We zullen wel zien. Ik pak mijn pistool, mijn mes en nog wat andere wapens en ben dan klaar om te vertrekken. Ik stap in mijn auto en rij naar het kantoor.

Here we go.

____________________________________

Sorry dat ik zo laat ben, ik heb veel in mijn hoofd op dit moment...

Sorry voor de korte stukjes maar de volgende zijn veel actie. Ik hoop dat jullie het nog altijd leuk vinden. En als jullie het niet leuk vinden dat er te veel gif's zijn laat het me dan weten in de reacties.

Volgende deel: 14 oktober

Byee, babeesss ❤️

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu