Hi

1.1K 18 1
                                    

Hi

- Voor de mensen die dit boek aan het lezen zijn en de vorige aanpassingen niet hebben meegemaakt is dit niet zo belangrijk.

- Voor de mensen die een melding hebben gekregen of gewoon aan het scrollen zijn, ja het deel 'New Story' is verwijdert en dit is een ander deel. Als je genoeg hebt gehad van dit boek, lees dan niet verder (WARNING).

Oké, nu dat opgeheldert is wil ik jullie even vertellen dat mijn boek Forbidden Love verwijdert is. Dit heeft niets te maken met Wattpad of met mijn domheid door perongeluk op het verkeerde knopje te hebben gedrukt.

Nee, dit was mijn beslissing. Door bepaalde omstandigheden wou ik het eraf en heb ik dat ook gedaan. Nu geen nood, mijn alle dagen schrijfwerk is nog steeds opgeslagen. En ligt op een veilige plek.

Ik wil het nu gewoon in dit allerlaatste hoofdstuk van Undercover Love hebben over mijn grootse plannen. Ik denk dat ik nu eindelijk heb gekozen om een spin-off/ Undercover Love 2 te maken. Ik heb er lang over nagedacht en ik vind het onderwerp van undercover dingen toch nog steeds super leuk.

Waarschijnlijk boeit dit echt niemand en wordt het niet eens gelezen maar dat is oké. Ik doe dit hele schrijver gedoe ook een beetje voor mezelf. Maar ik wil toch een beetje informatie geven als het voor mensen niet zo duidelijk was wat ik allemaal aan het doen ben, okidokie.

Nu voor de mensen die dit wel lezen en benieuwd zijn naar de spin-off/Undercover Love 2: ik ben daar totaal nog niet aan begonnen. Ik moet alle details nog uitwerken. Maar het gaat waarschijnlijk iets met de kinderen van Ina en Jax zijn.

Ik kan jullie ook al garanderen dat dit nog heel lang gaat duren. Ik ben heel chaotisch en weet soms niet waar mijn hoofd staat. Ik zou als ik jullie was er dus niet op wachten.

Het spijt me als dit een verspilling was van jullie tijd en dit helemaal geen nut had om het te lezen. Oepsie! Ik hoop toch dat een paar mensen dit begrijpen en hebben gelezen :)

Dit is geschreven op 13 maart 2019


Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu