#34

1.7K 53 7
                                    

Pov Ina

Ik ren, en ik ren, totdat ik in Downstreet terecht kom. Lily heeft me nog de coördinaten opgestuurd van waar hij zich nu bevind. Ik zoek het op met mijn gsm en wandel ondertussen de straat in. Ik hoor achter me wat voetstappen maar geef er geen aandacht aan. Nu moet ik iemand vermoorden.

Ik loop in een trage pas naar de plaats. Het is een soort binnenstraatje met allemaal vuilbakken. Hij staat tegen de muur. Kei nonchalant. Dat zal niet lang meer duren.

"Ina Adams. Ben je naar hier gekomen om me te vermoorden?" Zegt Caleb. Hoe weet hij dat? "Caleb Rivers. Lang niet gezien." Zijn vader werkte bij mijn vader. We gingen naar dezelfde school. We waren tot mijn zesde beste vrienden. Totdat zijn vader mijn vader verraadde. Het had iets met werk te maken.

Daarna is Caleb op het verkeerde pad geraakt. Hij begon bot tegen mij en de rest van de school te doen. Ik weet niet wat er mis was. 10 jaar later toen ik zestien was ging ik even naar mijn oude huis om mijn spullen te pakken om naar mijn nieuwe huis te gaan. Ik had gedaan met mijn training. En ik wou niet in het huis wonen waar mijn ouders vermoord zijn.

Ik kwam hem tegen en hij was helemaal stoned. Ik kon het niet aanzien en ben toen gevlucht. Ik dacht de hele tijd: waar is mijn beste vriend? Maar ja dat hoofdstuk is afgesloten.

"Werk je nog steeds voor Lily Hastings? Sneu, meisje." "Hoe weet je dat ze mijn baas is?" "Ik weet dat je een huurmoordenares bent. Ina Adams, de populaire moordlustige vrouw van het Verenigd Koninkrijk. Tuurlijk weet iedereen dat je een huurmoordenares bent. En ga je me nu ook vermoorden?"

Oke, hij is dronken. Ik twijfel geen minuut en haal mijn pistool uit mijn schoen. Ik heb het altijd bij voor noodgevallen.

"Pangg!" Schot in de roos. Hij pakt zijn hart en valt op de grond. "Bitch." Ik ben best trots op mezelf dat iedereen me ziet als moordlustig. Coole reputatie Ina. Ik geef mezelf een high five. Niet in het echt maar in mijn hoofd. Anders zou het vreemd worden.

Pov Jax

We blijven maar lopen tot ze even stopt. Ze kijkt op haar gsm. "Volgens mij tikt ze iets in." Zegt Tyler. "Shhhh." Ik wil niet dat ze ons hoort. We moeten haar in actie zien want als we haar nu confronteren gaat ze weer een belachelijk stom excuus verzinnen.

"Waarom doen we dit?" Vraagt Serena. Niemand antwoord op haar vraag. Lena begint weer te lopen. Ik loop achter haar aan tot in een straatje. We gaan achter een vuilbak zitten. Ik zie een jongen staan. Als iemand mij nu gaat vertellen dat ze vreemd gaat... ow hij begint te praten.

"Ina Adams. Ben je naar hier gekomen om me te vermoorden?" Zegt de vreemde gast. Wacht eens even? Ina Adams? Ina? Die naam hoor ik al de hele tijd. "Wat zou dat betekenen?" Zegt Aiden. Ik doe mijn vinger op mijn mond om te zeggen dat hij moet zwijgen.

"Caleb Rivers. Lang niet gezien." Zegt Lena, of Ina, of whatever haar naam is. "Werk je nog steeds voor Lily Hastings? Sneu, meisje." Mijn tante. "Hoe weet je dat ze mijn baas is?"

Wat is hier aan de hand? Maar nu weet ik wel dat Lena werkt voor mijn tante. "Ik weet dat je een huurmoordenares bent. Ina Adams, de populaire moordlustige vrouw van het Verenigd Koninkrijk. Tuurlijk weet iedereen dat je een huurmoordenares bent. En ga je me nu ook vermoorden?" Wtf, wtf, wtf. Huurmoordenares? Mijn ogen worden wat waziger. Tuurlijk heb ik al gehoord van Ina Adams. Heb ik al die tijd gekust met een moordenares?

Ze zegt niets meer na dat. Ze pakt snel iets uit haar schoen. Shit, ze heeft een pistool. Wtf, die meid heeft een pistool. Ik en Tyler kijken elkaar aan. Ze trekt de trekker naar achter en schiet.

"Pangg!" Hij pakt zijn hart en valt op de grond. Hij heeft hem gewoon in zijn hart geschoten. "Bitch." Voegt ze er nu nog aan toe. Deze keer kan ze niet ontkennen wat ik net heb gezien. Dus, nu start ik erover. Ik kom van de vuilbak vandaan en sta op.

"What the f*ck?!" Zegt ik schreeuwend tegen haar. Ze kijkt me geschrokken aan. Ze had waarschijnlijk niet gedacht dat ik hier zou zijn. "Jax?!" Ze denkt weer helder na. "Het spijt me zo erg. Ik wou het je vertellen maar ik wist niet hoe." Ik zie een traan over haar wang glijden. "Jij bent Ina Adams. De moordenares waar iedereen bang van is. Jij monster!" Ze komt dichter bij me en neemt mijn hoofd in haar handen.

"Luister naar me, Jax. Alles wat wij hadden was echt. Ik hou echt van je. Please, vergeef het me." Ze houdt van me? Oke, Jax daar moet je nu niet over zitten te discussiëren. Ze heeft net iemand vermoord. Maar het is best wel hot.

Stop it.

"Ik kan nu niet eens naar je kijken. Je vermoordt mensen voor de fun. Ik kan het niet geloven. Lena Hathaway bestond dus niet eens. Op wie ben ik eigenlijk verliefd geworden?" Ik kan dit niet geloven. Ik wist dat er iets gaande was maar dit niet. "Op Ina. Dit is hoe ik ben. Lena is Ina. Alleen wat anders. Ik ben mezelf als ik Lena ben."

"Ik heb gekust met een moordenaar. De handen die ik heb aangeraakt hebben mensen gedood. De ogen waar ik in heb gekeken hebben de dood gezien." "Alsjeblieft. Ik smeek je. Ik ben het meisje van het feest bij Kyan. Ik ben het meisje van de beach party. Please, don't leave me."

Ik kijk naar de grond. Natuurlijk wil ik haar niet kwijt. Ik ben waarsschijnlijk niets zonder haar. "Lena?" Serena komt ook kijken. "Je hebt tegen me gelogen. Je hebt je anders voorgedaan. Hoe kunnen wij je nu ooit nog vertrouwen?"

_____________________________________________________

OMGGGGGG!!! Ze hebben het ontdekt. Zouden ze haar vergeven? Ontdek het in het volgende deel.

Ik ga nu wat sneller updaten. Ik moet zeggen dat ik het helemaal heb afgemaakt. Maar ik ga niet alles er opzetten ik wil het spannend houden. Don't hate me. Ik ga ook proberen altijd te zeggen wanneer de volgende uitkomt.

Deze keer is dat donderdag 30 augustus. Hou het in je achterhoofd

Byeee, babeessss ❤️

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu