#6

3.3K 70 15
                                    

~edited~

pov Ina
30 april 2010, 6u30

Nadat m'n wekker afging, stond ik direct op. Ik legde een setje kleren klaar en ging dan in de douche. Ik deed opnieuw een baggy broek aan met een T-shirt. Vandaag moest ik zorgen dat ik wist wie Sam Holt was. Ik had hem al op een foto gezien, maar ik wilde hem toch eens in het echt zien. Ik moest wel oppassen want hij kon zorgen voor grote problemen. Maar ja, dat was ook de reden waarom ik hem moet vermoorden.

Ik pakte snel de auto die mijn baas me had gegeven en reed naar Serena's huis. Ze woonde in een schattig huisje aan de rand van de stad. Ik stuurde haar een bericht en een minuutje later ging de voordeur open. Al snel kwam ze naar buiten.

"Hey, bestie," zei ik wanneer ze in de auto zat. "Hey, hoe gaat het?" vroeg ze terwijl ik de auto opstartte. "Goed, ik heb zo'n zin in school." Ze keek me met een vragende blik aan. "Dat was sarcastisch." Ze giechelde. "Haha, ik bedoel met het gedoe met Jessica," zei ze lachend. 

"Ah, ik ben blij dat ik haar op haar plaats heb gezet. Heeft iemand dat ooit al gedaan?" vroeg ik nieuwsgierig. "Nope, iedereen is bang van haar." "Wauw."

Wanneer ik op de parking van de school reed, staarde iedereen ons aan. Was dit hun reactie op gisteren? Serieus, het was niet alsof ik de lotto had gewonnen. Ik had gewoon een kleine situatie met Jessica. Het leek alsof ik de koningin was geworden. Ik vond het maar niets. "Staren ze allemaal omdat ik Jessica heb beledigd?" vroeg ik omdat ik het niet kon geloven. "Blijkbaar," antwoordde Serena. 

Ik zag het groepje van Jax op de speelplaats staan. Jax had een grote grijns op zijn gezicht. De rest van de jongens kende ik niet. Ik snapte wel waarom hij dacht dat hij iedereen kon krijgen. Hij was heel knap en hij had een gespierd lichaam. Zijn gezicht had geen enkel gebrek. Hij zou een prins kunnen zijn die net uit het sprookje van assepoester stapt. 'Stop Ina, zo mag je niet denken. Je moet Sam Holt vinden,' dacht ik.

"Ga je mee naar het secretariaat voor mijn boeken?" vroeg ik aan Serena. "Natuurlijk, ga jij al maar. Ik ga eerst nog mijn boeken uit mijn kluisje halen. Ik zie je daar wel," zei ze en ze vertrok naar haar kluisje. En daar stond ik dan, in de grote gangen van mijn nieuwe school.

"Hallo, ik kwam gisteren voor mijn boeken, maar u zei dat ze er nog niet waren," zei  ik beleefd tegen de vrouw van gisteren. "Ah, ja. Lena Hathaway?" vroeg ze op dezelfde saaie toon van gisteren. "Dat klopt." "Hier zijn je boeken. Veel plezier ermee." Ze gaf mijn boeken. "Alsof ik daar ooit plezier mee heb," mompelde ik zo zacht mogelijk. "Wat zei je?" vroeg de vrouw. "Niets, niets."

Ik liep snel naar een andere gang. Daar zag ik iemand bekend staan. Sam Holt. Lag het aan mij of keek hij me al de hele tijd aan? 'Ina, je moet er op af gaan. Anders kan je je opdracht nooit voltooien. Eens kijken welk lokaal ik moet zijn. Lokaal 225 voor chemie.'

"Hoi, kan je mij even helpen. Ik zoek lokaal 225?" vroeg ik aan hem. "Ik ben druk bezig," vertelde hij me grof terug. "Ik zag je de hele tijd naar me staren, dus ik denk niet echt dat je druk bezig bent," zei ik pissig terug. Hij zweeg en keek naar zijn schoenen. Ik had gelijk. 

"Goed, het is op het eind van deze gang. Als je eens had gezocht in plaats van te denken wat mensen over je denken zou je er al lang zijn," antwoordde hij weer op die irritante toon. "Wat is jouw probleem?" "Mijn probleem is dat jij hier bent." Hij ging langzaam dichter bij me staan. "Je kent me niet eens. Misschien kunnen we goede vrienden worden," zei ik fake terug. "Ik zag je wel tekeer gaan tegen Jessica Parker. Niemand heeft dat ooit gedaan en toch doe je alsof je het liefste meisje van de wereld bent."

Ugh, hij had wel een punt. "Ik doe lief tegen de mensen die het verdienen. Jessica was mijn vriendin aan het beledigen." Ik denk wel dat dat logisch klonk. Het was ook de waarheid. Sam knikte. "Ik hou je in de gaten. Ik hou niet van mensen die fake zijn." Ik knikte.

"Ik ben Lena Hathaway. Leuk je te leren kennen," zei ik terwijl ik zijn hand schudde. "Sam Holt." Bingo. "Ik ga maar eens naar mijn les. Bedankt dat je me geholpen hebt. Ik zie je nog wel eens." Ik stapte naar het lokaal.

Ineens werd ik geduwd in een schoonmaak hok. Het was donker en ik vond het eng. Ik zocht een lichtknop, maar hoorde al snel een zware stem. Die stem.... Jax.

"Wat deed je bij Sam Holt? Je hebt niets te zoeken bij hem. Je bent van mij," zei hij met een zware, lage stem. "Ten eerste, hij is aardig. Hij hielp me bij het vinden van een lokaal, maar door jou ben ik er niet gekomen. Ten tweede, waar maakt iedereen toch een probleem van? Het is een hartstikke, lieve jongen. En ten derde, ik ben absoluut niet van zo'n arrogante klootzak." Die was raak. "Wat noemde je me nu net?" Hij kwam veel te dicht staan. "Je hoorde me wel, arrogante klootzak."

Weer kwam hij veel te dicht tot er geen ruimte meer tussen ons was. Ik probeerde me in te houden om niet te blozen. Ik zag hem kijken naar mijn lippen. Ik betrapte mezelf ook op kijken naar die mooie, volle lippen. Hij kwam dichter en dichter. Hij legde zijn handen op mijn heupen. Hij ging met zijn mond naar mijn linkeroor. "Ik zou maar opletten als ik jou was, Hathaway," fluisterde hij in mijn oor. Ik hoorde de deur open gaan. Jax was vertrokken. Nu was ik ook al veel te laat. Maar ik was nieuw, dus ik kon dat excuus wel nog eens gebruiken.

Ik zag Serena in het midden zitten. Ik was net van plan om naar haar te gaan. "Mevrouw Hathaway, te laat zie ik," zei Meneer Smitten. "Het spijt me, ik ben nieuw sinds gisteren en ik heb nog moeite met de lokalen te vinden," zei ik zo beleefd mogelijk. "Het is al goed. Ga maar zitten" En meneertje ging verder met zijn les.

pov Jax

School was eindelijk uit. Ik stapte op mijn motor. Tot ik ineens Lena zag wandelen naar haar auto. Ik had haar en Serena 's morgens samen gezien. Waarschijnlijk had Serena nog een les of mocht ze vroeger naar huis. Ik besloot haar te volgen. Niet omdat ik een stalker was, maar omdat ik nieuwsgierig was. Eerst deed ze alsof ze een nerd was met haar kleren die veel te groot zijn voor haar. Dan ging ze tekeer tegen de school drama queen. En dan ging ze om met de grootste sukkel in de hele school. 

Sam Holt. Niet echt een goeie gast. Niet dat ik dat was, maar ik was anders. Hij gebruikte drugs en geweren. Ik was slecht, omdat ik meisjes gebruikte. Dat was iets anders. 

Ik zag haar in een sportschool binnenlopen. Een sportschool? Wauw, die meid trainde dan ook nog eens. Ik volgde haar super subtiel. Anders zag ze me misschien. Ze praatte tegen een jongen die haar sleutels gaf. Waarschijnlijk haar kastje. Ze was hier nog nooit geweest, dus het leek me duidelijk dat ze het hier kwam verkennen.

Ze liep uit de kleedkamer met andere kleren. Ze droeg een sportbeha en een korte short. Haar haar zat in twee losse ingevlochten vlechten. Ik zou hier wel elke dag naar kunnen kijken.

 Ik zou hier wel elke dag naar kunnen kijken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ze begon met push-ups. Ik was erg verbaasd van haar. Waarom trainde ze zoveel? Ze had een mooi lichaam. Er kwam een jongen naar haar. Waarschijnlijk de trainer. Hij vroeg iets en ze knikte. Ze gingen samen naar de gewichten. Hij hielp haar, maar de meeste inspanning kwam van Lena. Oh god. Echt man. Nu wilde ik haar zeker in mijn huis. Mijn bed, bedoelde ik. Ik wilde zeker geen relatie met haar. Dat zou raar zijn. Ik kende haar pas een dag. Maar ze was zo mooi.

______________________________________________________

Oehhh, begint hij haar leuk te vinden. Wie zal het weten... IK, hahahahhaha. Hopelijk vonden jullie het leuk. Bye, babeeeeesssss!

*Wat een geknoei. Kan iemand me vertellen waarom mensen dit leven voor die ge-edit was. Jongens, ik cringe zo hard wanneer ik het lees. 

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu