#13

2.7K 59 5
                                    

Pov Ina:

6 mei, maandag, 7u15

Ik ben nu al een kwartier wakker en nog kan ik nog niet opstaan. Ik zat de hele nacht te piekeren over de missie. Misschien is Sam Holt vermoorden toch niet zo makkelijk. Iedereen zegt dat hij super gevaarlijk is. Ik geloof het heus maar ik ben hopelijk sterker. Maar ik weet het toch niet zo goed.

En dan hebben we ook nog eens Jax. Ik wil hem zo graag opnieuw kussen maar hij ziet me alleen als zijn prooi dus afstand houden. En daarbij, ik ken hem pas een week. Het zal zeker niet zo moeilijk zijn. Hij kent mij niet eens als Ina. Want dat is mijn echte naam.

Natuurlijk is het moeilijk om te liegen tegen mijn vrienden. Alleen agenten weten wat mijn echte naam is. Misschien ga ik het ooit vertellen aan Serena. Want ik wil haar niet kwijt. Maar voor nu is het zo beter.

Na tien minuten te discussiëren met mezelf stap ik uit bed en neem ik een douche. Het is heel 's morgens nog fris maar in de middag is het heel warm hier in Texas. Dus doe ik een rokje met een jeansvest aan. Vandaag heb ik zin in platte schoenen dus All Stars worden het maar. Mijn haar doe ik in een strakke paardenstaart. Als het warm gaat worden wil ik wel voorbereid zijn.

Op school aangekomen kijken een paar mensen heel vreemd naar mij. Ik ben heel vroeg dus is er bijna nog niemand. Maar degene die er al vroeg zijn kijken me aan. Ik voel me echt ongemakkelijk. Heb ik iets gedaan?

Na de rare entree ga ik naar mijn kluisje. Ik pak mijn boeken die ik nodig heb voor de 3 uren en doe de boeken die ik daarna pas heb in mijn kluisje. Ik hoor een paar meisjes over me fluisteren.

"Is dat het meisje dat Jax gekust heeft?" Vraagt de slet aan haar vriendinnen. Ik snap al waar dit over gaat. "Ja, ik hoorde het van mijn broer Lyam." Ik ken helemaal geen Lyam. Ik heb het alleen verteld aan Serena. Dus Jax heeft weer zijn mond voorbij gepraat. "Dat is niet eens eerlijk. Ik heb nog niet met hem gekust." Zegt het andere meisje waar ik nog niets van heb gehoord.

"Ik zou er maar niet aan beginnen. Hij is een player. Sowieso heeft hij al genoeg van die bitch." Zegt het meisje waarmee het gesprek begonnen is. "Lyam zegt dat Jax zich heel anders gedraagt nu hij met Lena is." Zegt het de zus van die Lyam. Ik vind haar de liefste. "Watt?!!! Met haar? Zijn ze een stel? Die hoer is hier nog maar van dinsdag." Zegt het andere meisje. Man, ik zal haar eens op haar plaats zetten.

"Uhm sorry, maar die 'hoer' hoort alles." Zeg ik wanneer ik voor het meisje sta dat echt super onbeleefd is. Ze kent me niet eens. Bitch. "Als je met de player kust dan ben je een hoer. En Sowieso hebben jullie al seks gehad." Zegt het meisje. Nu gaat ze te ver. "Ik weet niet wie je bent, maar..." "Jennifer, rijkste girl van heel de school." Ugh, ik haat haar. "Nou Jennifer, ik weet niet wat je te zoeken hebt in mijn seks leven. Maar ik weet wel dat ik zeker niets te maken heb met Jax." Zeg ik super bitcherig. Ondertussen staat de hele school al rond ons.

"Maar je wil het wel, hoer." "Liever een hoer, dan een slet." Ik kijk haar aan. Hopelijk snapt ze het. Ik bedoel dus dat zij een slet is. Ik hoor iedereen oehhhh roepen.

"Zo praat je dus niet tegen mij. Hoor je me?" Zegt ze. Stom kind. Ik wil haar zo graag slaan. Ina, houd je in. "Wat ga je doen? Ga je je pappie bellen voor wat geld?" Zeg ik terwijl ik bij mijn ogen huilhandjes doe. "AAAAAAHHHH!!!" Zo dramatisch. Voor ik het weet heeft ze me geslagen met haar rechterhand. Er komt een rode plek. "Ik heb tenminste nog een pappie. Waar zijn jouw ouders? Zijn ze dood?" Zegt ze lachend. Wtf, hoe weet zij dat. Niemand praat hier over mijn ouders. "Dat had je beter niet gedaan." Mompel ik nog wat. Ze kijkt me trots aan. Ze wil gewoon stoer doen. Maar dat kan ik ook...

Pov Jax:

Ik ben echt blij om naar school te gaan. Wow, wanneer gebeurde dat? Ooh, ik weet het al. Sinds ik het mooiste en hotste meisje van heel de wereld heb gekust. Oh man, als ik er aan terug denk. Hoe haar zachte lippen de mijne raakten. Hoe haar aardbeien lipgloss in mijn mond proefde.

Als ik aankom op school zie ik iedereen naar binnen lopen. De bel is toch nog niet gegaan. Ik zie Aiden en Tyler op me afkomen. Ik trek een vragend gezicht naar hun. "Gast, je moet dit zien." Zegt Tyler tegen me. Ze slepen me tot in de gang waar iedereen rond 2 meisjes staan. Eerst zie ik niet wie het zijn, maar dan herken ik de bruine haren van Lena al snel.

"Jennifer, rijkste girl van heel de school." Zegt het meisje waar Lena tegenover staat. Ik ken Jennifer wel. Ze is het rijkste meisje van heel de school. Haar vader heeft een bekend advocaten bureau en haar moeder is een supermodel. Ik heb nog niets met haar gedaan. Kwestie van vriendinnen van de zus van Lyam. 2 weken geleden zou ik dat best willen. Ze is niet bepaald lelijk. Maar Lena is veel, veel beter.

"Nou Jennifer, ik weet niet wat je te zoeken hebt in mijn seks  leven. Maar ik weet wel dat ik zeker niets te maken heb met Jax." Ik hoor mijn naam. De zin blijft de hele tijd in mijn hoofd spoken. 'Niets te maken heb met Jax.' Wat? Vond ze onze kus dan niet leuk? Of zegt ze dat gewoon om niet over te komen alsof ze met de badboy heeft gekust?

"Maar  je wil het wel, hoer." Nu wil ik haar zo graag op haar bek slaan. Wat een bitch. Ze is zelf een hoer. Ik heb haar al met veel verschillende jongens zien kussen. "Liever een hoer, dan een slet." Oeh, die was goed. Jennifer kijkt haar raar aan. Snapt ze dat nu niet? Is ze dom ofzo? Iedereen vindt het ook goed gesproken.

"Zo praat je dus niet tegen  mij. Hoor je me?" Zegt ze. Ik zie dat Lena haar inhoud. "Wat ga je doen? Ga je je pappie bellen voor wat geld?" "AAAAAAHHHH!!!" Die wordt helemaal spastisch. "Ik heb tenminste nog een pappie. Waar zijn jouw ouders? Zijn ze dood?" Waar heeft ze het over?

Iedereen kijkt nu verbaasd naar Jennifer. Ze heeft Lena gewoon geslagen. Nu heb ik er echt genoeg van. Ik stap naar hun toe maar Aiden houdt me tegen. "Ik denk dat ze dit wel zelf kan regelen." fluisterd hij. "Dat had je beter niet  gedaan." Hoor ik haar nog mompelen.

Voor ik het weet heeft ze Jennifer helemaal bond en blauw geslagen. Ze duwt haar op de grond. Ze duwt haar tegen de kluisjes. Ik zie niets in haar ogen alleen maar boosheid. Volgens mij gaat ze Jennifer in het ziekenhuis gooien als ze zo verder doet. Ik moet zeggen dat het er best hot uit ziet.

Ze pakt haar op. Haar hand gaat naar haar nek. Jennifer hangt nu in de lucht tegen de kluisjes met alleen maar de hand van Lena. Dit gaat echt te ver. Ze gaat haar vermoorden. Jennifer heeft geen lucht meer.

Opeens komen een jongen en een meisje naar toe. Het zijn de mensen waarmee ze al eerder heeft gepraat. Ik denk dat ze Logan en Liv heten. Ze pakken Lena's hand en trekken haar mee. Maar ze heeft geen genade. Ze slaat nog eens een keer op Jennifer.

"INAAAAAA!" Roept Liv opeens. Lena stopt met slaan. Ze kijkt Logan en Liv aan. In haar ogen staan nu verdriet. Waarom noemden ze haar Ina? Ze kijkt om zich heen en ziet wat ze heeft gedaan. Ze loopt snel weg nadat ze Jennifer heeft losgelaten. Logan en Liv gaan achter haar aan. Ook Serena gaat mee.

Ik wil meegaan maar ik word al snel gestopt door Tyler. "Laat haar nu maar." Zegt hij. Ik kijk hem vragend aan. "Iedereen weet dat haar ouders dood zijn. Zou jij dan behoed hebben aan een jongen door wie al dit komt?" Zegt hij. "Komt dit door mij?" Vraag ik. Ik heb wel iets gehoord over haar seks leven en dat het niets met mij te maken heeft. "Uh, ja. Jennifer, Angel en Bella waren over jou en haar aan het praten." Ik kijk hem raar aan. "Over jullie kus." Oh. "Dit is dus mijn schuld." "Welnee joh, Jennifer heeft het zelf uitgelokt." Hij heeft gelijk. Maar ik voel me zo rot nu.

______________________________________________________

Oei, oei, Logan en Liv noemden haar Ina. Wat zal Jax daarvan wel niet denken? En ze heeft gevochten. Dit ziet er niet goed uit voor Ina...

Byee, babeeessss ❤️

Btw, dit is Jennifer. (Bitch)

 (Bitch)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu