#41

1.7K 45 8
                                    

(Onderste informatie is belangrijk. Lees het ;))

Pov Ina
24 mei, vrijdag, 10u08

Gisteren hebben ik en Jax nog een paar films gekeken en zijn dan gaan slapen. Jessica heeft me gestuurd dat ze rond half 3 naar hier komt.

Natuurlijk ben ik wel wat zenuwachtig. Ik bedoel, ik heb appelsap over deze meid gegooid. Ik weet dat ze een bitch is. Maa r ze heeft die cijfers echt nodig. Ik ga haar zo goed mogelijk helpen.

Na dat ik een discussie heb gepleegd met mezelf ga ik naar beneden. Ik eet mijn ontbijt en ruim op. vervolgens ga ik naar de badkamer om me om te kleden. Ik besluit om maar gewoon een rok met een trui aan te doen.

 Ik besluit om maar gewoon een rok met een trui aan te doen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik pak mijn gsm en bekijk nog wat leuke failfilmpjes. Om 20 na 2 hoor ik de deurbel en loop er naartoe. Wanneer ik open doe zie ik tot mijn verbazing Aiden staan. "Hai, wat doe je hier?' hij staat wat ongemakkelijk buiten dus laat ik hem binnen.

"Ik heb je help nodig." Zegt Aiden. Ik word een beetje bang omdat hij zo serieus is. "Wat kan ik doen?" "Ik wil graag dingen officieel maken tussen mij en Serena. Ik wil het niet gewoon vragen maar ik wil iets speciaals doen." Ik kijk hem blij aan. Dat is zo romantisch. "Ik wil je graag helpen. Ik heb misschien ook al wat ideeën."

En daar ging de deurbel weer. Dat zal Jessica wel zijn. "Klein minuutje." Ik loop naar de deur. Daar staat inderdaad Jessica. "Hey, ik heb een laptop bij voor biologie." Zegt ze vriendelijk. Wat is er toch met haar gebeurt?

Ze loopt naar binnen en ziet Aiden in de gang staan. Aiden kijkt haar raar aan. Net zoals Jessica raar naar hem kijkt. "Heb je nu al Jax bedrogen?" Zegt ze lachend. Tja, niet iedereen kan helemaal veranderen. "Kidding." Zegt ze er nog achter. Blijkbaar dus wel.

"Wat doe jij hier?" Vraagt Aiden verward. "Jessica en ik werken aan een biologie project." Zeg ik tegen hem. "Nu even over Serena. Ik heb een goed idee, maar als je het wil uitvoeren moet het morgen gebeuren." Hij knikt. Ik kijk naar Jessica. Gelukkig snapt ze de hint. Ze gaat naar de woonkamer.

"Je moet haar morgen vragen om haar vriendin te zijn op prom. Ik ken haar, dat vindt ze romantisch. Koop rozen. Maak een powerpoint presentatie. Of whatever. Maak het speciaal, oke?" Hij knikt. "Bedankt, Lena." Hij knipoogt en loopt naar de deur.

Ik loop terug naar de woonkamer en zie Jessica in de zetel zitten. "So, het menselijk lichaam, huh?" Ze lacht.

-

Voor 3 uur hebben we gewerkt aan het project. Ik ben er best blij mee. We hebben goed samen gewerkt. Ik ben natuurlijk wel nerveus voor zondag. Want we moeten het nog altijd voorstellen. Maar dat gaat denk ik wel lukken.

Ik heb Serena nog ge sms. We hebben afgesproken met de jongens dat ze naar mijn appartement komen.Tyler gaat ook mee aangezien hij geen date heeft. Ze komt ook om 2 uur naar hier. Dan hebben we nog net genoeg tijd voor alles.

-

De volgende morgen word ik wakker met een goed gevoel. Het is nu 11 uur. Vandaag is het prom. Ik heb er super veel zin.

Om 2 uur is Serena bij mij. Ik laat haar binnen en we praten nog wat. Dan beginnen we met onze make-over.

Ik ga in de douche, doe mijn jurk aan en doe mijn haar. Serena doet hetzelfde. Natuurlijk helpen we elkaar wel. Ik ben tevreden over het resultaat.

Ik maak nog pasta zodat we geen saus kunnen morsen op onze kleren. We zijn nogal onhandig.

______________________________________________________

IT'S MAA BIRTHDAYYYYYYY!!! WOEEHOEOEEEEE. Mommy is jarig. jeeeeeejjjjj. 17 september, leuk ey. Ik word vandaag 16, eindelijk. wou ik even delen :)

Het volgende hoofdstuk zal de kleren en al die shit zijn. Ik ben weer kei uitgebreid. Sorry daarvoor. Maar ik vind het leuk om de kleren uit te kiezen voor mijn characters. Dan hebben jullie ook een beter zicht over hen.

Even om te zeggen dit boek is bijna tot zijn einde. Er komt natuurlijk nog veel belangrijke wendingen maar het zal bijna gedaan zijn. Ik heb besloten geen tweede deel te schrijven.

Waarschijnlijk ga ik nog wat andere boeken schrijven omdat ik dit zo leuk vind. Twijfel niet om me inspiratie te geven in de reacties. Volg me ook voor de info als er nog boeken komen. En vergeet niet te stemmen. Luf u all.

Volgende deel: donderdag 20 september

Byeee, babeessss ❤️


Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu