#27

2.2K 55 23
                                    

(Lied voor in de auto)
Pov Ina:
15 mei, woensdag, 10u56

Gisteren ben ik rond 9 uur terug naar mijn appartement gegaan. Jax heeft me thuisgebracht. Hij is de hele avond nog gebleven. Hij is wel in zijn appartement gaan slapen omdat hij nog iets moest regelen met zijn broer of zoiets. Vandaag ga ik niet naar school. Ik mag ook niet van de dokter. Dus blijf ik gewoon in mijn pyjama.

Je hebt 1 nieuw bericht

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Je hebt 1 nieuw bericht.

Liv 💛: Hey, ik wilde even weten hoe het met je ging? Ik kan niet geloven dat iemand het met opset zou doen. Als we er achter komen kom ik hem persoonlijk een bezoekje brengen. Anyway, waarschijnlijk ben je daarom niet op school xoxo

Ina: Hey, meid. Ja, het maakt me bang dat iemand me pijn wilt doen maar ik kan mijn mannetje wel staan. Ik wou graag naar school komen voor de examens die er aan komen maar ik mocht niet van de dokter. Laat me iets weten als er iets gebeurt wat ik moet weten xoxo

Ik ben blij dat toch twee mensen weten waar ik mee bezig ben. Soms denk ik eraan om het aan Jax te vertellen. Maar ik heb Lily gehoord, het is zo'n risico.

Maar ik wil niet tegen hem blijven liegen. Ik heb sterke gevoelens voor hem ontwikkeld. Ze groeien elke dag. En ik kan er niet tegen als hij me Lena noemt. Het is net zoals bij acteurs en actrices. Als ze een grote rol spelen en de fans hun zo blijven noemen. Dat is verschrikkelijk om aan te horen. 'Het spijt me maar het is maar een rol.'

Wanneer ik een uitgebreid ontbijt heb gegeten pak ik een boek om te lezen. Ik heb er wat meegenomen vanuit Engeland. Ik lees normaal nooit. Maar ik lees Pride And Prejudice al voor de tweede keer. Het is echt een klassieker. Ik begin te lezen en het boek zuigt me al helemaal op.

"Tringg!" Ik neem mijn gsm op. "Hey babe, heb je iets te doen vandaag?" Zegt Jax met een sexy ochtendstem. Moet hij niet op school zitten? Ik kijk op mijn horloge om te kijken hoe laat het is. Half 1?! Heb ik zo lang gelezen?

"Ik kwam gisteren uit het ziekenhuis. Wat denk je?" "Mooi, kom maar naar buiten." En hij legt af. Buiten zie ik hem staan tegen zijn auto. "Wat doe je hier?" Hij antwoordt niet. Heb ik iets verkeerd gezegd? Maar dan zie ik hem opeens grijnzen en me van kop tot teen bekijken. Oeps, ik heb mijn pyjama nog aan. "Waarom doe je dat nooit aan als ik bij je ben?" "Het is gewoon mijn pyjama." Ik loop naar hem toe. Hij trekt me tegen hem en zoent me. Ik ga al snel mee. Hij pakt me op en zet me op zijn auto.

Hij stopt de kus en laat kusjes achter op mijn nek. Mijn huid tintelt wanneer ik zijn warme adem tegen me voel. Hij gaat verder met zoenen. "Doe dat in je kamer!" Horen we een oude man naar ons roepen. Ik lach er om. "Wat doe je hier?" Probeer ik nog eens. "Wij gaan shoppen."

Ik kijk hem aan. "Maar eerst ga jij je omkleden. Ik wil niet dat andere jongens je zo zien." Ik lach om hem en geef hem een snelle kus.

Ik loop naar mijn kast en pak er snel wat uit. Ik heb zin om een choker aan te doen.

Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu