eight

4.9K 390 143
                                    


Robertdowneyjr içinde #4 olmuşuz! Görünce mutlu oldum asksks Okuyun ve okutturun bebeklerim! Neyse şimdi gidin bu tatlış yazarı takip edin, mesaj atın, ilgi gösterin sjsjs Artı olarak bu bölümü beğenin bol bol yorum yapın koşup diğer hikayelerine de bakın sjsjs Sizi seviyorum 

Y/N;

Valizi kapatmayı başardığımda duyduğum korna sesiyle harika bir zamanlamaya sahip olduğumu fark etmiştim. Yatağın üstünde duran siyah valizi yere indirdikten sonra çantamı koluma taktım ve telefonumu cebime tıkıştırdım. Sonra da valizimle birlikte odamdan çıkıp aşağıya indim. Bu hafta sonu için gerçekten çok heyecanlı hissediyordum. Güzel geçeceğine emindim. Kapıyı kilitledikten sonra anahtarı da çantama attım ve son model spor arabasına yaslanmış bir şekilde beni bekleyen erkek arkadaşıma doğru yürümeye başladım.

"Sadece iki gün kalacağımızı biliyorsun değil mi? Bu koca valiz de neyin nesi?"

"Onlara aldığım hediyeler var."

"Hediye mi? Ben unuttum..."

"Önemli değil Tony, daha yeni tanışacaksın. Hediye alman saçma olurdu."

"Aman, en büyük hediye benim zaten." Derken valizimi bagaja koyuyordu. Ona bakıp iç geçirdikten ve gözlerimi devirdikten sonra gidip ön koltuğa oturdum. Kısa bir süre sonra o da sürücü koltuğuna geçmişti.

"Güzel bir karşılama bekliyorum."

Kaşlarımı kaldırarak ona baktığımda büzdüğü dudaklarını işaret etti. "Güzelim ve seni karşıladım. Yani istediğin oldu."

"Ovv! Birileri Stark'a benzemeye başlıyor."

"Ben egoist değilim, realistim."

Neşeli bir kahkaha attı. "Benden daha çok Tony Stark olacaksın diye korkuyorum. Ego sana yakışmıyor bebeğim."

"Kes sesini Stark."

"Kessene." Sırıttığında istemeden kıkırdadım ve eğilip onu hafifçe öptüm. Geri çekildiğimde sırıtarak bana bakıyordu. "Bu uzun süreli bir çözüm değildi, biliyorsun."

"Çalıştır şu arabayı!"

"Emrin olur ama bilgin olsun diye söylüyorum. Yol boyunca konuşacağım ve beni susturmak istersen önce haber ver de arabayı durduralım. Kaza yapmak istemeyiz değil mi?"

"Sür şu arabayı artık."

"Tamam be tamam, çirkef kadın." Güneş gözlüğünü tekrar taktıktan sonra anahtarı çevirdi ve arabayı çalıştırdı. Ben de emniyet kemerimi taktım ve radyoyu açtım. Güzel bir şarkı kulaklarıma dolarken yola çıkmıştık bile.

***

Şu an ergenlik yıllarımda hayal ettiğim şeyi yaşıyordum ve kendimi harika hissediyordum. Güzel bir arabada kaliteli bir müzik çalarken sevgilimle birlikte hiçbir şeyi umursamadan yolculuk yapıyorduk. Sonuna kadar açtığım camdan ayaklarımı dışarıya uzatmıştım ve yüzüme çarpan rüzgarla birlikte hiç olmadığım kadar özgür hissediyordum. Tony ise arada bir bana bakıp bu halime gülüyordu.

"Bu yolun hoşuna gideceğini tahmin etmiştim."

Konuştuğunda kafamı ona çevirip gülümsedim. "Bunu düşündüğün için teşekkürler. Ben de her zamanki sıkıcı, düz otobandan gideceğiz sanmıştım ve nasıl hemen uyurum diye düşünüyordum."

"Eski yollar her zaman güzeldir."

Dışarıya baktım ve içinden geçtiğimiz ormanın kokusunu içime çektim. Eski yoldan gitmek yolumuzu uzatacaktı belki ama hiç değilse eğlenceli bir yolculuk geçiriyorduk. En sevdiğim şarkı çaldığında neşeli bir çığlık attım ve ellerimi çırptım.

The Physicist of my heart (Tony Stark × Reader)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu