fourteen

3.8K 302 216
                                    

Az Tony'li bir bölüm oldu sanki ama yine de güzel sjsjsj Umarım seversiniz. Elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Sizin beğenilerinizi ve güzel yorumlarınızı bekliyorum. Seviliyorsunuz.

Not1: Beni takip etmeyi ve diğer hikayelerime bakmayı unutmayın. Bir sürü Marvel fanfic var.

Not2: Ya lütfen yorum olarak 'yeni bölüm' yazmayın. Acayip uyuz oluyorum sjsjs 'Çok beğendim, yeni bölüm için sabırsızlanıyorum! Yeni bölüm gelsiiin' yorumu iyi bak. Bu bölümle ilgili bir yorum yaptıktan sonra yeni bölüm istediğinizi belli ederseniz daha mutlu olurum. Diğer türlüsü tüm motivasyonumu düşürüyor. Yazma makinesi miyim ben yahu? Az mutlu edin beni sjsjs 

(Y/N);

İlişkimizin öğrenilmesi iyi mi olmuştu yoksa kötü mü emin değildim. Gelen takip isteklerinin, beğenilerin, yorumların ardı arkası kesilmiyordu. Tamam hoşuma gitmiyor değildi ama arada kötü yorumlar ve mesajlar da bulunuyordu ve bu moralimi bozuyordu. Mesajlarımı temizlerken karşılaştığım birkaç kötü sözü sizinle de paylaşayım.

"Kendini güzel mi sanıyorsun?? K*çım senden daha güzel. Tony'i hak etmiyorsun!"

Asla güzel olduğumu iddia etmedim? Ve Tanrı Aşkına! Bunu yazan kız on dört yaşlarında. Böyle kelimeleri nereden öğreniyorlar?

"Tony Stark ve ciddi bir ilişki? Peh! Üç gün sonra seni unutur. Zira hatırlanacak biri değilsin."

"Senden nefret ediyorum! Nasıl ona dokunursun? Ah, benim Tony'im."

"Büyü falan mı yaptırdın? Sana aşık olması imkansız. Şu suratına bak."

"Kesin hamile kaldın ve onu bu ilişkiye zorluyorsun değil mi?? Seni pis ******."

Tamam, tamam yeter bu kadar. Sinirlerim daha da bozuluyor okudukça. İnsanlar neden böyle ki? Neden tanımadıkları birine böyle çirkin şeyler söylüyorlar? Ayrıca bu sevgi mi? Tony'i sevdiklerini iddia ediyorlar ama onun sevdiği birine saygısızlık yapıp nefret sözleri yağdırıyorlar. Hadi ama! Bu hayranlık ya da sevgi değil. Neyse ki gerçekten çok tatlı insanlar da var. Onlar da olmasa sosyal medyamı kapatıp ölene kadar battaniyemin altında kalırdım.

"Tony Stark'ı bir ilişkide görmek güzel. Sevimli birine benziyorsun, seni sevdim."

"Hey! Tony ile cidden iyi duruyorsunuz. Yani o Tony Stark, her zaman çok iyi duruyor tabi ama sen de fena sayılmazsın. Çok tatlısın."

"Size acilen bir ship adı lazım!"

"Yılın çifti mi???"

"Seni çok sevdim Y/N. Umarım seni daha iyi tanıyabiliriz."

Mesajları okumak ve temizlemek kesinlikle ama kesinlikle çok zordu. O yüzden isteklere bakmamanın daha mantıklı olduğuna karar verdim ve telefonu kapattım. Zaten otobüs de gelmişti. Otobüse bindikten sonra cam kenarına oturdum ve kulaklıklarımı kulağıma taktım. Neden otobüsle gittiğimi belki merak etmişsinizdir. Tony'nin önemli bir projesiyle ilgili halletmesi gereken işleri olduğu için sabah okula gelmeyecek. Bu yüzden ben de sabah gelmesine gerek olmadığını söyledim. Yine de beni bırakabileceğini söyledi ama onu kibarca reddettim. Benimle vakit kaybetmesini ve ona yük olmayı istemiyordum. Kafamı cama yasladıktan sonra gözlerimi yumdum ve kırk dakikalık otobüs yolculuğumun keyfini çıkarmaya başladım.

***

"Hey, uyanmazsan dersleri kaçıracaksın." Birinin omzumu dürtüklemesi ve bunu söylemesiyle gözlerimi araladım. Ne ara uyumuştum yahu? Kendime geldiğimde bana gülümseyen kızı gördüm.

The Physicist of my heart (Tony Stark × Reader)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ