thirty two

2.1K 173 100
                                    

Medya :'( Tony, hayatıma gelmiş en iyi şeylerden birisi kesinlikle sensin. Seni çok seviyorum, seviyoruz. Asla unutulmayacaksın. Huzur içinde yat.

We love you 3000.

Not: Kurguda yaptığım değişiklikten dolayı mantık hatası olacaktı. Natasha'nın hikayesine ters düşmemek için regl hakkındaki açıklamasını yazdım. Tıpatıp olmasa da orijinal karaktere sadık kalmayı deniyorum.

Not 2: Beni takip etmeyi unutmayın, sizi seviyorum.

Not 3: Dream adlı hikayeme bakabilirsiniz. Tony'nin kızının hikayesi olacak.

Not 4: Seviyorum sizi baaay

Y/N;

Steve limonatasının içine konulmuş olan mavi pipeti dişleriyle ezerken ben şeker paketini çiğneyip duruyordum. Bulunduğumuz ortam fazlasıyla sesli olsa da bizim masada büyük bir sessizlik vardı. Ufak bir küfür ve şok kısmından sonra korsan kılıklı ve Tony her şeyi anlatmış bizi atlatmamız zor olan bir şoka sokmuştu. En yakın arkadaşım tamamen farklı biri çıkmıştı. Tanrı Aşkına! O bir ajandı.

İnanabiliyor musunuz? Ben inanmakta zorluk çekiyorum ama karşımda süper çekici deri bir kıyafetle ve bacaklarındaki çeşitli silahlarla otururken biraz inanır gibi oluyordum.

"Hayatım, şoku atlattın mı?"

Tony'nin sesini duyduğumda ağzımdaki şeker paketiyle ona döndüm. Natasha'yı ne zamandır biliyordu acaba? Bana söylemediği için kafasını kırmak istiyordum ama çocuğumun babası olması bunu engelliyordu. Şeker paketini ağzımdan çekip masaya attıktan sonra iç geçirdim.

"Senin de en yakın arkadaşın ajan çıksın bakalım şoku atlatabilecek misin?"

"Abartma canım, alt tarafı bir ajan. Büyütecek ne var bunda?"

Büyütülecek ne mi var? Abartıyor muyum bilmiyorum ama aylardır en yakınınız olan kişi hakkında böyle büyük bir gerçek öğrendiğinizde ister istemez sarsılıyordunuz. Yani o bir ajandı, ajan! Gizli görevlere çıkan, adam öldüren, gizli kimlikler kullanan bir ajan.

"Ne zamandır biliyorsun Tony?"

"Neyi tatlım?"

Kafasına vurduğumda acı dolu bir ses çıkardı. "Tamam, bu korsanla çalışmaya başladığımdan beri. Meğer Natasha beni takip etmekle görevlendirilmiş bir ajanmış. Harika projelerimi ve beni korumaya çalışıyormuş."

"Seni korumuyordum Stark. Büyük projeni koruyordum. Açıkçası sen pek umurumuzda değildin."

"Teesüf ederim ne demek umurunuzda değildim? Fury ne diyor bu kadın? Umurunuzda değil miyim gerçekten?!"

Korsan kılıklı gözlerini ay pardon, tek gözünü devirdikten sonra ayağa kalktı. "Tamam, istediğiniz gibi gerçeği açıkladık. Ona kendini affettirmek senin işin, Romanoff. Benden bu kadar daha fazla Stark'ı çekemeyeceğim."

"Zorundasın, ben elinizdeki tek kahramanım."

"O kadar emin olma, Stark."

Fury çekip gittiğinde dördümüz kalmıştık. Steve hala sessizdi ve ben de ne diyeceğimi bilemiyordum.

"Her şey yalan mıydı? Artık hayatımızda olmayacak mısın yani?"

Bunu sorarken cevabından çok korkuyordum. Natasha şefkatli gülümsemelerinden birini sundu.

"Saçmalama, sen benim en iyi ve tek arkadaşımsın. Ajan olmam hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Yine senin için burada olacağım. Kabul edersen yani. Bak üzgünüm bunu senden sakladığım için. Hatta sizden. Ama gidip gizli ajanım diyemezdim, değil mi?"

The Physicist of my heart (Tony Stark × Reader)Where stories live. Discover now