2.fejezet

3.9K 202 13
                                    

Itt fekszem az ágyamon, és gondolkodom. Valamin. Pontosabban valakin. Egész pontosan egy valakin. Még pontosabban Mark-on. Mióta a nappaliban megláttam félmeztelenül, kigombolt ingben, csak arra tudok gondolni. Arra a gyönyörű, tökéletes testre. A has-, illetve mellizmaira. Ahogy a tetkók kanyarogtak rajta. Majd' elaléltam tőle. Azóta csak ezen jár az eszem, illetve tökéletes száján, gyönyörű szemén. Azt kívántam, bár rám vetné magát, és megkóstolhatnám azokat a tökéletes ajkakat. Várj, mi? Dehogyis. Semmi ilyesmi nem ment végig a fejemben. Ugyanis, Mark a legnagyobb bunkó, akivel találkoztam. Mellesleg, Hannah,legjobb barátom bátyja. Ja, és 27 éves. Szóval ha akarnám, sem lehetne köztünk semmilyen kapcsolat. Nem, mintha akarnám. Nem akarok vele semmilyen kapcsolatot, de még mennyire,hogy nem. Hagyjuk. Nem akartam ezzel foglalkozni,ezért elővettem a telóm, és bekapcsoltam a kedvenc Slipknot-albumot, ugyanis az segít elaludni,bármilyen hihetetlen. Azért megpróbáltam. Becsuktam a szemem,de nem tudtam elaludni. Egy idő után elkezdett villámlani, meg dörögni, most már aludni sem fogok. Magamra húztam a takarót, aztán hallottam egy nagy csattanást, végül hallottam egy nagy csattanást,majd elment az áram. Nemár. Felek. Lassan leveszem a takarót, majd felemelem a fejem. Nagyon sötét van.
-Marky-kiabálok,illetve csak akarok kiabálni, de csak egy suttogásra futja. Óvatosan felállok az agyból,az ajtó felé indulok, hogy megkeresem Mike-ot. Kinyitom az ajtót,majd elindulok a vaksötétben, ugyanis a telómat bent hagytam. Az ész. Alig tettem meg pár lépest, amikor valaki elkapta a karom, mire felsikítottam.
-Hé, csak én vagyok.-mondja Mark, miközben még mindig a karjában voltam, ami elég jó volt. Több, mint jó. Csábító. Hagyd ezt abba?
-Mi a francért ijesztgetsz?
-Én?
-Igen, te.
-Bocs,hogy nem akartam, hogy le ess a lépcsőn.
-Oké, Bocs.-mondtam, miután ráeszméltem, hogy egy kicsit tulreagaltam, aztán eszre vettem, hogy Mark csak egy boxert visel, én pedig a karjában vagyok. Azonnal elvörösödtem, amit valószínűleg észrevett,mivel elkezdett mosolyogni.
-Már megszoktam.-mondta.
-Haha.
-Egyébként mit kerestél itt kint?
-Téged.
-Tényleg?-kérdezte, akkor esett le, hogy mekkora hülyeséget mondtam. -Szóval be akartál lógni hozzám.
-Álmodj csak.
- Szerintem te álmodsz rólam.
-Szűnj meg!.-mondtam, majd bementem a szobába, azonban követett.
-Mit akarsz?
-Ha már úgyis beakartál szökni, akár meg is oldhatjuk.
-Mit?
-Szerinted?-kérdezte perverz mosollyal.
- Jobb, lesz ha mész.
-Oké.-mondtam, majd abban a pillanatban dörgött, majd villámlott egy nagyot, mire iszonyatosan megijedtem.
-Várj!-szóltam utána, mire megfordult.-Nem maradnál itt mégis?
-Oho. Nem gondoltam, hogy ilyen rosszfiú vagy.
-Neked meg nagy az egód.
-Köszi.
-Szóval maradsz?
- Ha már ilyen szépen kéred.De miért is?
-Mert félek.
-Nekem mi abban a jó, ha maradok?
-Velem alhatsz.
-Ez a legrosszabb indok, de legyen.
-Megtisztelsz.
-Tudom.
-Oké-indultam az ágyhoz. Te alszol azon a részen. Én meg ezen. Nem érsz hozzam.
- Nem mintha akarnék.-mondta, mire bemutattam. Majd bemásztam az agyba, és néztem,ahogy Mark is elkezd bemászni,amitől megfeszültek az izmai, ami rohadt szexi volt,nekem meg a nadrágom kezdett egyre szűkebb lenni. Miután befeküdt,ram mosolyogott, nekem pedig félreütött a szívem. Amint lefeküdt, kivettem a párnát a fejem alól, majd kettőnk közé raktam.
-Te mit csinálsz?
-Barikádot, hogy biztos ne érj hozzám.
-Okos, és min fogsz aludni?-kérdezte,mire beláttam, hogy igaza van. Majd visszatettem a párnát, és duzzogva elfordultam, amin csak nevetett. Majd egy idő után éreztem , hogy megmozdul az ágy, közelebb jó felém, majd belesuttog a fülembe:
-Már mondtam, hogy nem nyúlnék hozzád. Aztán visszafordult,majd hallgattam lelassult lélegzetet. Elaludt. Hát én nem tudtam aludni...

Televarrt szerelem Kde žijí příběhy. Začni objevovat