3.fejezet

3.7K 187 6
                                    



Be kell valljam, hogy nem sokat aludtam az éjjel. Ugyanis feszélyezett a tudat, hogy Mark itt van mellettem. Ha akartam volna, megérinthettem volna. A kidolgozott mellkasát, hasát, követhettem volna a tetkók kanyargását végig a testén. De természetesen, semmilyen ilyesmit nem akartam. Ugyanis, először is utáltam Markot, másodszor Hanna testvére, harmadszor 9 évvel idősebb nálam, negyedszer, nem tudom, hogy egyáltalán meleg-e.

Na, mindegy. Reggel elég nyűgösen keltem, ugyanis nem sokat aludtam. Amint kinyílt a szemem, azonnal Markot kerestem, azonban nem volt sehol. Pedig a könyvekben mindig úgy Van, hogy a hős lovag fent marad a királynővel, miután előző éjszaka megmentette a villámlástól. De, ez a váló életben nem így van. Ugyanis, a váló élet nem mese, távolról sem. Tehát, egyedül keltem fel a hercegem nélkül. Na jó, tényleg nagyon fáradt lehetek, ha reggel hajnali kilenckor ilyen gondolataim vannak. Lassan felültem az agyban, aztán inkább visszafeküdtem, ugyanis még túl korán volt.

20 perccel később rá vettem magam, hogy most már legalább felüljek. Újabb 5 perccel később ki is kászálódtam az agyból. Majd újabb 5 perccel később leballagtam a lépcsőn. Így bő egy óra alatt kikeltem az ágyból, vagy több, nem tudom. Korán van még a matekhoz, meg amúgy is utalom. Igazából ez nem lényeges. A lényeg, az hogy leballagtam a lépcsőn, majd balra fordulva elindultam a konyhába, ahol is, amint beléptem, nem kaptam levegőt. A konyhában ugyanis Mark volt, aki főzött. Reggelit, de nem is ez a lényeg. A lényeg, hogy hogyan főzött. Csak egy boxer volt rajta, ami kiemelte tökéletes fenekét, amibe kedvem lett volna beleharapni. Erre a gondolatra el is vörösödtem. Apám, ez tiszta 50Shades gondoltam, már csak az kéne, hogy felvigyen a vörös szobájába, és ott eljátszadozzon velem. Na jó, elég. Hagyd abba. Újabb kínos gondolatok elkerülése végett, inkább felültem egy székre.  Nem tudom, hogy mennyi ideje ültem ott, mire végre észrevett. 

-Szia.-mondta meglepetten, amint megfordult.
-Szia.-mondtam én is. – Hát te?
-Én gondoltam, főzök reggelit, ha már itt vagyok. Mellesleg, úgy hallottam, nem nagyon jeleskedsz a főzésben.
-Ezt kitől hallottad?
-Miért, nem igaz?
- Ha tudni akarod, nem. Nem igaz. Nagyon is jó vagyok reggeli készítésben.
-Tényleg?
-Aha. 
-Oké. Akkor mi kell a rántottához?
-Tojás?
-És még?
-Még több tojás.-mondtam, mire elkezdett nevetni. Most mi van. A rántottához kell Tojás, nem?
-Na jó. Rántottát pont nem tudok csinálni.
-Gondoltam.
-Szállj le rólam! Inkább elmegyek fürdeni.
-Segítsek?-kérdezte egy kacsintás kíséretében, én pedig elolvadtam.
-Méltányolom nagylelkűségedet, de asszem' megoldom egyedül is.
-De abban hol a móka?-kérdezte, én azonban elindultam a fürdőbe, hogy felkészüljek az előttünk álló napra. Ugyanis Han-ék csak este jönnek. Anyuék meg holnap. Remélem, mint Han meg Mickey megjön, Mark elhúz. Ugyanis fojtogatott a jelenléte. Hiszen, egy ilyen csávónak, senki nem tud ellenállni. Még én sem. Aki utálja. De , néha még én is azt gondolom, hogy gyere rám, baby. Ha megpróbálna, készségesen szolgálatára állnék. Na jó, elég. Hogy juthat ilyen eszembe. Szerintem megőrültem. Holnap kivizsgáltatom magam, de most megyek, és veszem egy jó nagy fürdőt, ahol még csak gondolni sem fogok Mark-ra. Dehogyis.

Sziasztok!
Ezt a részt igazából holnap akartam posztolni, de nem bírtam kivárni .😂😃
Remélem nincs hari, és tetszeni fog a rész 😊❤

Televarrt szerelem Where stories live. Discover now