25.fejezet(18+)

3K 122 9
                                    

Odahajolt hozzám, és megcsókolt. Szenvedélyesen. Én pedig majd' elaléltam.  Nem akartam elhinni, hogy ez megtörténik. Nagyon boldog voltam. Hogy vele veszíthetem el. Egy pillanatra megszakította a csókot, hogy levegye a pólómat, majd elkezdte levenni az enyémet is, de megállítottam, majd én kezdtem el levenni a pólóját, szép lassan. Amikor lekerült róla a póló, kirajzolódtak izmai, amelyeket simogattam, miközben újra csókoltam, mire kirázta a hideg, ami nagyon jó érzéssel töltött el. Egyre szenvedélyesebben csókolt, én pedig a hátat, izmait simogattam. Ő azonban gyengéden tartott, gyengéden csókolt. Egy idő után megfogtam, és elkezdtem babrálni a nadrágja gombját, mire kérdőn a szemembe nézett, én azonban bólintottam, majd kigomboltam a nadrágját, és lehúztam róla. Ezáltal láthatóvá vált méretes szerszáma, ami a boxerban is elég nagynak tűnt. Majd újra rám hajolt, majd újra elkezdett csókolni, én pedig elkezdtem a hátát simogatni, majd egyre lejjebb mentem, majd amikor a fenekéhez értem, belemarkoltam feszes fenekébe, mire felnyögött, engem pedig ez örömmel töltött el. Majd ő is elkezdte kigombolni a nadrágomat, majd lehúzta és elmosolyodott, majd újabb csókra hajolt a számhoz. Aztán megfogtam, és elkezdtem lehúzni a boxerjét, miáltal látható vált méretes szerszáma, ezáltal egy kicsit elbizonytalanodtam.
- Biztos hogy akarod?- kérdezte.
- Igen- mondtam, mire lehajolt, és újra megcsókolt, majd engem is megszabadított a boxeremtől.  Aztán újra megcsókolt, majd lassan egy ujját belém vezette, amitől először egy kicsit meglepődtem, ugyanis nagyon fura érzés volt. Egyre beljebb vezette az ujját, majd egy idő után már kettőt használt, mire elkezdtem nyögni.
- Készen állsz?- kérdezte egy idő után?
- Készen- mondtam.
Ezután szép lassan belém vezette magát, ami először egy kicsit kellemetlen, és új volt, de vigyázott rám, annyira nem fájt. Majd kihúzta magát belőlem, mire egy kicsit felszisszentem, aztán már újra bennem volt mélyen. Elkezdett bennem mozogni lassan, nagyon lassan, miközben csókolt, érzékien. Aztán gyorsabban csinálta, egyre gyorsabban,de nem fájt, valamelyest megszoktam. Aztán még ennél is gyorsabb tempóra kapcsolt, teljesen kitöltött, látszott rajta, hogy már nem sokáig bírja. A nyakamhoz hajolt, azt csókolgatta.
- Szeretlek- mondta, amikor már nem birta tovább.
- Én is. Nekem te voltál az első- suttogtam, mire a számra hajolt, és szenvedélyesen megcsókolt...

MEGJEGYZÉS!:
Sziasztok! Bocsi, hogy ilyen későn hoztam ezt a részt, de nagyon elfoglalt voltam a sulikezdéssel. A tegnapi nap totál káosz volt. Remélem, hogy tetszik nektek ez a rész 😊. Igazából először ezt a részt  nem akartam ilyen részletesen leírni, de aztán úgy gondoltam, egye fene 😂😂. A pontatlanságokért elnézést kérek, de ez csak kitaláció, nem erotikus-könyv író vagyok 😂😂. Az esetleges helyesírási hibákért is elnézést . Még a héten jön a rész, ezt biztosan tudom. Az is valószínű, hogy mostantól ritkábban jönnek részek. De hozom őket, amint tudom. 😊
További kellemes napot, és kitartást a sulihoz. Főleg az elsősöknek, lesz minden, csak ne görcsöljetek rá, ahogy én tettem.  😂😂

Televarrt szerelem Where stories live. Discover now