5.fejezet

3.5K 189 3
                                    

Mikor Hannah belépett szobába, Mark még mindig a szoba másik felében állt, ami eléggé fura lehetett Hannah számára, de nem mondott semmit, csak furán nézett, utána azonban odaszaladt Markhoz, és a nyakába ugrott.

-Szia, hugi.- mondta Mark.
-Szia, bátyó. - mondta Hannah mosolyogva,majd megfordult, hozzám  is odaszaladt,majd érősen átölelt.
-Szia, Pety. - mondta.
-Szia. - mondtam én is átölelve, mosolyogva. - Mike hol maradt?
Mindjárt  jön, csak bepakol a kocsiból.

Miután Mike bejött,Hannah túlpörgött mindenkit, be nem állt a szája. Majd' egy óráig beszélt megállás, már én elfáradtam benne, de mi így szerettük Hannah-t, a mi történetünk még nagyon korán kezdődött, még óvodában.  Azóta elválaszthatatlanok vagyunk, mindent együtt csináltunk, aztán jött Mike, és elvette tőlem. Igazából csak vicceltem,mert nagyon szeretem Mike-ot.  Mi több én hoztam őket össze. Most is itt ülünk, hallgatjuk Hannah-t, és csak mosolygunk, hogy mennyire izgatott.

Miután Han végzett a beszámolójával, Mark mozgolódni kezd, induláshoz készül.
-Nekem most mennem kell.- mondja.
-Már is?- kérdezi Han.
-Ja. Örülök, hogy visszajöttetek,legalább már nem kell itt lennem. Az én munkaidőm már lejárt.- mondja, mire nekem még a lélegzetem is elszorul. Gondoltam, hogy nem leszünk BFF-k, de ez akkor is fáj.
-Oké.- mondja Han.- Akkor szia. - majd átöleli Markot, aki viszonozza ezt, majd odamegy Mike-hoz, és kezet fog vele, mellettem pedig elmegy köszönés nélkül. Ami szintén fáj. Mi a fasz van vele? Pedig olyan jó hétvégénk volt. Szerintem.

-Ez meg mi volt?- kérdezi Hannah, miután rájön mennyire rosszul érintett ez az egész dolog.
-Mármint mi?
-Én is ezt kérdezem.-mondja. - Már amikor megérkeztünk is fura  volt minden. Mi történt?
- Semmi. Semmi említésre méltó. Csak hozta megint a formáját.
-Biztos?
-Biztos. - mondtam, azonban egy darabig még mindig furán nézegetett, azonban végül nem erőltette a dolgot. Viszont Mike igen.

Miután Hanna kiment a fürdőbe, azonnal nekem támadt a kérdéseivel.
-Mizu?- kérdezte a vállamba bokszolva, mire elmosolyodtam.
- Semmi. Hogy érted?
- Hány féleképpen lehet ezt érteni?
- Szóval minden Oké?
- Igen
- Mark-kal is?
- Persze. Miért?
- Nem tudom. Olyan furák voltatok.
-  Mivel egy teljes napot kellet eltöltenünk egymással.- mondtam, ami hazugság volt. Ugyanis jól éreztem magam.
- Ez más volt.
- Semmi nem volt más.
- Oké.- mondta, és ő sem hozta fel többet ezt a dolgot.

Miután Hannah visszajött, felmentem a szobába, ugyanis nagyon fáradt voltam. Mindketten furán néztek rám,  tekintve, hogy délután három óra volt.  Egyedül kellett lennem. Felmentem a szobába, az agyra dőltem, és Mark-on járt az eszem. Az egész hétvégén. Annyira jó volt az egész. Annyira jó volt az egész. Nem volt bunkó. Piszkálódott, de ez más volt. Most meg úgy viselkedett, mintha semmit sem történt volna. Valószínűleg, mert semmi sem történt. Azonban a nappaliban majdnem történt valami. Ő is akarta, éreztem. Aztán meg bunkón viselkedett. Nem értettem az egészet. Azt sem értettem, hogy én egyáltalán miért akartam. Felnyögtem, a párnába temette az arcom , és tényleg elaludtam. Az álmomban nem Mark-ról álmodtam. Dehogyis.  Köze sem volt hozzá.

Sziasztok!
Tudom, hogy tegnapra ígértem reszt, de nagyon elfoglalt voltam, ezért csak ma tudtam hozni. Remélem,nincs hari. Engesztelésül kedd helyett, holnap hozom a kövi reszt. 😄.
Remélem, tetszett a mai rész is.
Vote-oljatok, kommenteljetek 😊😍😂

Televarrt szerelem Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora