11 - ,,To je fuk."

1.8K 97 18
                                    

~Mirrors - Niall Horan~

Ukázalo se, že nejlepší volbou pro mojí osobu, abych přežila do zítřejšího úsvitu, je ten blonďák, jehož obličej mi připomíná Furbyho.

Ostatní si rozdělili pokoje, a já ho neochotně zavedla do patra, kde jsem mu ukázala moje útočiště.

Ten jeho pohled byl celkem dobrej... Vyvalený oči, nervní podupávání nohou a strnulý postoj. No, asi se typ kluka, jako je on, moc nevyžívá v černé barvě a metalových skupinách, takže se mu ani nedivím.

,,Tady se ti bude spát dobře. To mi věř." pronesu pobaveně k němu. Na to se lehce oklepe a vzpamatuje z prvotního zděšení.

,,No, to určitě jo." jakmile ho uslyším promluvit, něco mi na tónu jeho hlasu nesedí...

,,Ty nejsi brit, viď?" zajímám se, než si sednu na postel čelem k němu.

,,Jo. Teda- ne! Teda... pocházím z Irska." zakoktá se. Fajn. Nikdy bych si nemyslela, že to o nějakém klukovi řeknu, a obzvlášť ne o některém z té pětice, ale on je vážně roztomilej.

Musím se nad tím uchechtnout. Jsem asi fakt nějaká mimo...

,,No nic, Neele-" pokračovala bych, kdyby mě nepřerušil. ,,Nialle." opravil mojí výslovnost jeho jména.

,,To je fuk." odmávnu to rukou a vstanu z postele.

,,Ukážu ti, kde je koupelna. Od koho si seženeš něco na spaní, to je mi jedno, ale sežeň si to, ano?" ledovým pohledem se na něj kouknu. Mě tak baví vidět ty jeho výrazy! Obzvlášť, když znejistí a neví, co si má o mně myslet... No jo, jsem zlá, ale svá.

,,J-jasně madam. Teda- Haily jsem chtěl říct. Jo." upřímně se nad tím musím zasmát, než ho stále vysmátá pobídnu, aby šel se mnou a já mu tak mohla ukázat, kde se může umýt. Do svojí koupelny ho samozřejmě pouštět nebudu! Stačí, že ho budu muset nechat u sebe v posteli.

~•~

Rychle jsem provedla i já hygienu. Umyla jsem si i vlasy, které to už potřebovaly, ale celkem velký chomáč jsem potom tahala ze sítka. Zaplnilo mi to celou jednu hrst.

,,Výborně. Tak už začínám pomalu plešatět..." jízlivě si pronesu sama pro sebe, než vypadané vlasy vyhodím, omotám kolem trupu ručník a vlasy začnu rozčesávat hřebenem.

Nějak mám chuť si k tomu prozpěvovat, tak začnu potichu s písní od Linkin Park.

,,Who cares if one more light goes out? In the sky of a million stars. It flickers, flickers... Who cares when someone's time runs out? If a moment is all we are. We're quicker, quicker... Who cares if one more light goes out? Well I do..." nakonec skončím u broukání, když si vlasy vysuším i fénem a obleču do pižama, tudíž do černého volnějšího trička, které mi sahá do poloviny stehen s logem kapely AC/DC. Když ale otevřu dveře z koupelny do pokoje, uvidím, jak ten blonďák stojí na místě a překvapeně propaluje místo, kde právě stojím.

On... mě poslouchal?!

,,Víš, že šmírovat lidi není slušné?" nevrle se ho zeptám, než zavřu dveře do koupelny a rozejdu se směrem k posteli, do které se chci už tak moc zachumlat a vyspat do nového dne, ve kterém tu už ti troubové nebudou. Ach, jak já se na to těším!

,,No víš, já..." pokoušel se to nějak zamluvit, při čemž pohledem nervózně tikal všude po pokoji.

,,Víš co? Radši nemluv." zarazím ho radši, než by si ukousl jazyk.

My Grandma Loves 1D (CZ) || n. h.✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat