#23

46.9K 3.4K 279
                                    

Önceki bölüm yakışıklı aktörler adına biraz hayal kırıklığı oldu sanıyorum. Fazla konuşulmasa da Hollywood'ta erkekler de yoğun bir biçimde makyaj yapıyor. TV/Sinema makyajını zaten hepsi yapıyor – yapmak zorundalar ancak kırmızı halı için de artık pek çok aktör makyaj yapıyor. Tom Hiddleston onlardan biri mesela! Ama hayalinizde canlanan bir yapaylık söz konusu değil. Henüz çok abartanı görmedim.

Bir de bazılarınız bazı cümleleri veya kelimeleri neden İngilizce yazdığımı sormuş

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bir de bazılarınız bazı cümleleri veya kelimeleri neden İngilizce yazdığımı sormuş. Bunu deyimler ya da İngilizce'ye has kullanımlar söz konusu olduğunda (ve Türkçesi kulağa bir garip geldiğinde) yapıyorum. Eğlenceli de oluyor bence? 🤔

Uyku tutmayınca kırmızı halıyı da izlemeye karar verdim. 3'te geri kalkacağımdan uyumak git gide anlamsızlaşıyordu.

Türkiye'de bildiğim hiçbir kanal SAG Ödülleri'ni yayınlamadığından saatler 12'yi gösterdiğinde bilgisayarın karşısına geçip dizleri çıkmış pijamalarımla televizyon koltuğuma çöktüm. Yaptığım kısa bir araştırmadan sonra yayını TNT ve TBS'nin ortak verdiğini gördüm. Birkaç şüpheli site zorladıktan sonra korsan bir yayın linki bulup laptopu televizyona bağladım.

Sözde Jimmy K. Simpson'ı tanıyordum ama yayını yasal yollardan bile izlemiyordum; biraz utandım kendimden açıkçası!

Görkemli yayın mütevazı salonuma ulaştığında, törenin yapılacağı The Shrine Exposition Center'ı kuş bakışı gördüm. Kırmızı halının bir tarafı basın mensuplarına, bir tarafı ise halka ayrılmıştı.

Eleştirmenler yüksekçe bir platformun üzerinde filmleri, adayları ve olası Oscar adaylıklarını konuşuyorlardı ama ben bahsettikleri filmlerin henüz hiçbirini izlememiştim; adayların da pek çoğunu tanımıyordum bile! Ki zaten an itibariyle odaklandığım nokta oturdukları koltukların ardındaki kırmızı halıydı. Geride bir setin arkasındaki kitle ünlü birileri kırmızı halıya ayak bastığı an hareketleniyor, kalabalıktan çığlıklar yükseliyordu. Ve yükselen her çığlık kalbimi ağzıma getiriyordu. Kulaklarım ısınmış ellerim buz gibi terlemişti.

Bana ne oluyorsa?

Eleştirmenlerin diyaloğu sıklıkla kırmızı halıya gelen ünlülerle yapılan röportajlarla kesiliyordu.

Yaklaşık bir saat kadar sonra muhabirlerden biri tanımadığım bir kızla rol aldığı film hakkında konuşurken öncekilerden sanki biraz daha yüksek bir çığlık kıyamet koptu.

Muhabir yanındaki kızı pek de umursamadan kulaklığını kulağına iyice bastırdı. "Evet, Jimmy K. Simpson da şu anda tören alanına giriş yapmış."

Kalbim bu kez cidden ağzımdan çıkıp kucağıma düştü sandım!

Geniş açıda bir tepe kamerasından hayranlarına imza dağıtırken sırtını gördüm ilk. Solak olduğunu da böylece görmüş oldum. Sonra hayranlarının ellerindeki telefonları alıp birkaç selfie çekti. Gerideki birkaçına milyon dolarlık gülümsemesini çakıp el salladı.

Kapak Modeli 🌙Yarı Texting🌙 (Tamamlandı)Where stories live. Discover now