12.

2.5K 123 12
                                    

Depilace? Jako vážně, Niv?“ zasmál se Nick, až z něj vyprskly sliny.
„Jo dobře, to jsem se trochu ztrapnila,“ usrkla z brčka svou citronádu. Dnes bylo ohromné horko, takže si zalezli do restaurační zahrádky a zkoušeli zchladit svá přehřátá těla.
„Trochu? Udělalas ze sebe orangutana,“ Clare se mohla počůrat smíchy, jen co se Nivie svěřila. Pak se uklidnila. V Jedné ruce držela sklenku a s druhou elegantně mávla. „Teď vážně. O co tady jde? Proč jsi tak zpanikařila, když se tam objevila ta Frankie?“
„Nezpanikařila,“ vykulila oči. Co tím jako myslí? Proč by měla panikařit?
,,Zpanikařila a děláš to zas. A co vrtá hlavou mně. Proč jsi pomohla jeho sestře? Niv, nezlob se, ale ty nejsi člověk, co pomáhá lidem,“ zvážněl Nick. „Jsi tak trochu mrcha,“ pozvedl jeden koutek a pokrčil rameny.
„A vy jste kamarádi na hovno.“
„Nejsme, jen pozorujeme u své bezcitné kamarádky jisté změny,“ Clare uchopila brčko mezi prsty a s pohledem na sexy číšníka se svůdně napila.
„Vsadíme se o to, kdo ho sbalí dřív?“ Nick se opřel lokty o stůl a naklonil se ke Clare.
„Víš moc dobře, že s podřadnými zaměstnanci nespím,“ hned onu sázku zavrhla.
„Ale no tak. Je přeci tak hezkej,“ pozoroval číšníka, když obsluhoval vedlejší stůl. „A koukni se na tu prdelku. Tohle prostě musí být můj tým,“ olízl si rty.
„Tihle lidi si s tebou užijou a pak tě využijou, protože si začnou uvědomovat, že máš něco, co oni ne... peníze,“ Clare přestala očima mlsat číšníka a věnovala pohled Nivii. „Nemám pravdu?“
„Jo, jasně,“ přitakala, i když si tím už nebyla tak jistá, ale kdyby nesouhlasila, začali by do ni prudit víc a chrlili by další otázky, které nechce zodpovídat. „Vždycky tomu tak je,“ lhala a sama to moc dobře věděla. Rice řeči řekl, že po ní žádné peníze nechce a přeci zrušil i dohodu. Ale, co když to byl jen jeho plán jak získat více bodů pro sebe? Najednou ji napadlo, že má možná Clare pravdu. Že v tom celém má Rice svou strategii a ona mu jednoduše a krásně nahrála. „Parchant jeden!“ vyjekla a prudce se postavila. Nick s Clarou se trošku polekaně podívali směrem ní.
„Děje se něco?“ řekli naráz.

„Jasně že děje. On se mnou normálně vychcal. Ale pokud si myslí, že se mě jen tak zbaví, tak je na omylu. Se mnou si nebude zahrávat. Já svou část dohody dodržím. Budu uklízet celej ten jeho malej byteček. Udělám jeho ségře holčičí den. Budu vařit, prát a budu za něj chodit do práce, protože já vyhraju!“ bouchla odhodlaně do stolu a pak jednoduše odešla. Nick s Clarou byli ještě víc zmateni.
„Co že to řekla?“
„Vařit, prát, uklízet, chodit do práce. Jo, ta holka v tom je až po uši,“ konstatoval Nick.

****

Jela zpět k Ricovi. Jak mu jen mohla skočit na takový stupidní plán? Sama sobě se vysmála, ale přísahá, že pokud s ní bude chtít ještě jednou takhle vyběhnout, zažaluje ho. Neví sice za co, ale její lidi se o to postarají.

S pískotem gum prudce zabrzdila u jeho domu. Cestou si dělala culík, protože po minulém úklidu a vaření, přišla na to, že rozpuštěné vlasy a domácí práce nejdou dohromady. Zaklepala, ale přes hlasitou hudbu, která se ozývala z domu, ji nikdo nemohl slyšet. A tak chytila za kliku a vešla dál. Jen tak učinila, málem se rozplakala. Všude byly rozházené věci. Nikdo nikde, tak udělala jediné, co mohla. Šla do koupelny a nasadila si gumové rukavice, vzala koš na špinavé prádlo a začala sbírat věci ze země do koše. Bylo to odporné, ale ona to hodlá podstoupit pro své vítězství. Ohýbala se pro jednotlivé kusy oblečení, které jí pomalu vedlo nahoru do patra. Tady ještě nebyla. Z jednoho z pokojů se ozývala ona hudba. A taky tam vedl nějaký kus prádla. Na půl bylo v pokoji a napůl na chodbě. Opatrně se pro něj natáhla, jenže jak se uhnula, hlavou otevřela dveře a když se vracel do vzpřímené pozice, zaječela. Rice právě zezadu přirážel do Frankie. Držel ji za boky a tvrdě do ni přirážel. Oba měli zavřené oči a oba sténali. Tedy Frankie spíš pískala, nebo co že to bylo. Kdyby Nivie nevykřikla, ani by si ji nevšimli. Nemohla od nich odpoutat zrak. Dívala se na Rice, ten na ni. Frankie ji vraždila pohledem a lehla si na břicho, aby zahalila své nahé tělo, jenže tím odhalila úplně celého Rice. Vyjel z ní jak nic. Na, ještě stále tvrdém penisu se mu pyšnil kondom. Nivie nemohla jinak, než upnout zrak na jeho chlupaté přirození. Byl nahý! Úplně nahý! Bez jediného kousku oblečení!

„Vypadni, ty krávo!“ zařvala Frankie, čímž vytrhla Nivii z transu. Ta rychle sebrala prádlo a zavřela prudce dveře. Podívala se na to, co drží a vykřikla. Byly to Ricovo trenky. To jejich věci celou dobu sbírala.
„Fuj,“ vyhodila je. Nějak nevěděla, co má dělat. Odejít nechtěla. Byla odhodlaná dohrát tuhle hru do konce a vyjít z ní jako vytěž a nic na tom nemění ani nahý, šukající Rice. Takže si šla udělat kafe. Zapnula vodu a slyšela prásknutí dveřmi.
„Ne, tohle je prostě moc. Takhle to nejde. Vím, že jsme si nic neslíbili, ale o tomhle nepadlo ani slovo. Nazdar,“ oblečená Frankie letěla ze schodů jak namydlený blesk. Rice za ní utíkal a křičel, aby počkala. Na sobě měl jen tepláky a ještě pěkně nízko. Pod nimi určitě neměl nic, protože měl stále zřetelně viditelnou erekci.
„Frankie, počkej. Já za to nemůžu.“ Ale bylo pozdě. Mezitím si Nivie zalila kávu.
„Chceš taky?“ Jakmile promluvila, Rice zaječel a chytil se za srdce.
„Co tady sakra děláš?“ vyjekl.
„Piju kávu,“ pokrčila rameny. Snažila se nemyslet na to, že je Rice pod tou látkou nahý. Nemyslela na jeho šlachovité, pevné tělo, na jeho dokonalý penis... Ne, nechtěla na to myslet. Zatřepala hlavou, aby to z ní vyhodila.
„Jdi domů, Nivie. Tohle je můj dům. Nikdo tě nezval. Pokud jí vím, tak jsi měla být na depilaci!“
„Hotovo, nejspíš jsem tě měla taky objednat, co?“ pousmála se, když si vzpomněla na to, že je tam dole chlupatý. Dnes už se to moc nevidí. Rice se zarazil.
„Provokuješ?“
„Ne, já jen že to znám, samotnou mě to taky nebaví,“ usrkla z kávy, aby schovala posměšek.
„Já se neholím, protože mám rád přirozenost,“ obhajoval se. „Ale dost o mých chlupech na ptákovi. Co tady děláš? Řekl jsem ti, že dohoda padá,“ gestikuloval rukama. Měl pocit, že se z ní zblázní. Ne jen že mu přerušila úplně Boží sex a ještě v tu nejhorší možnou chvíli. Viděla ho nahýho, rozebírá jeho ochlupení a ještě si pije jeho kafe, jako by tu byla doma.
„Jasně. Já vím o co ti jde. Je to další tvá strategie. Chceš toho mít proti mně co nejvíc, ale to ti nedopřeju. Budu plnit svoje úkoly, a to tak dlouho, dokud ti nesundají sádru. Budu tak dobrá, že nebudeš chtít, abych odešla,“ mrkla na něj. Rice si uvědomil, co to pro něj znamená. Nezbaví se jí. Myslel svá slova vážně. Ona mu nosila jen smůlu, takže si řekl, že to zvládne bez ní. Jenže ta debilka si prostě nedala říct. Zas si něco usmyslela a dělá věci po svém. Nevěřícně na ni koukal.
„Vypadni, Nivie!“ ukázal prstem ke dveřím.
„Ne, dík, ráda zůstanu,“ posadila se ke stolu.
„Zmizni, já tě tu nechci,“ chytil ji za ruku a vytáhnul na nohy, ale Nivie mu ruku v jedné vteřině zkroutila za zády. Ke všemu měla v druhé ruce pořád hrníček s kávou. Rice se kroutil do bolestivých křečích a otočil k ní hlavu.
„Nezkoušej se mě dotknout. Dvanáct let jsem chodila na karate a zvládám i box, takže s tebou zametu raz dva. Teď mě poslouchej. Naše dohoda platí, se mnou vychcávat nebudeš. Takže tu zůstanu a nikdo, opakuju nikdo,“ zdůraznila, „mě odsud nedostane,“ pustila ho a zas se posadila. V klidu si dopila kafe. Rice se na ni koukal se strachem. Přitom si masíroval ruku.
„Ty jsi normální blázen,“ řekl tiše a radši zmizel ve svém pokoji. Kdo ví, co by mu ještě provedla.


Z nebe na zem ✔️Where stories live. Discover now