24.

2.7K 132 14
                                    

„Nazdar, mám pro tebe dáreček,“ Rice vešel do Niviina nového bytu s dárkovou krabicí. „Koukám, že ses zabydlela,“ rozhlédl se. Byla to jen jedna místnost s kuchyňským koutem, ale Nivie měla dar ze všeho udělat hezké místo. Na zdech visely fotografie jejich rodičů. Na některých byla s nimi jako náctileté děvče. Vypadala tak šťastně. Usmál se nad tím.
„Jo, kolegové mi pomohli. Tohle jsem třeba dostala od Elly. Posadila se na malou černou pohovku.
„A kde spíš?“ nikde neviděl postel.
„To je na tom to nejlepší,“ s úsměvem vyskočila na nohy. Přešla ke zdi u okna a vytáhla postel, která byla schovaná ve stěně. „Ušetří to místo. Ještě nikdy jsem tohle neviděla,“ vyndávala a zandávala postel sem a tam. Rice se zasmál. Tohle pro něj byla úplně normální věc. Holobyty takhle stavěli právě proto, aby se ušetřilo místo. Jenže to naše barbie nemohla vědět, takže ji v tom nechal a nepřivítal ji mezi chudé, tak jak měl na jazyku.
„Chceš vidět ten dárek?“ natáhnul ní krabici.
„Jasně,“ nedočkavě se po ní vrhla. Vytáhla fialový kostým jednoho z členů Teletubbies v životní velikostí.
„Co to proboha je?“ zhrozila se.
„Tvůj kostým na Halloween,“ snažil se zakrýt smích. „Ty, já, Marcus a Anet půjdeme za tuhle nařachanou partičku.“
„Má to vycpávky na zadku.“
„To abys vypadala, jako bys měla plenu,“ zasmál se.
„Hm, dík.“ Maminka ji vždycky říkala, že když od někoho dostane dar, ať je sebevíc ošklivý, měla by se tvářit nadšeně a poděkovat.
„Už jste s Frankie pokročily v případů,“ posadil se na pohovku.
„Ne. Před pár dny volala, že na moje jméno byla vybraná hotovost na Floridě, takže je asi tam. Už po něm pátrá policie.“
„To jsou dobré zprávy, nebo ne?“ dle jejího výrazu si nebyl jist.
„Nevím  jak mu mám dokázat, že to on udělal ty dluhy. Bojím se, že se z toho nedostanu,“ položila si hlavu na jeho rameno. Objal ji a políbil do vlasů. Od té doby, co Nivii políbil uběhlo několik dní a mezi nimi se nic dalšího nestalo. Ne že by nechtěl, nebo k tomu nebyla příležitost, ale nějak to nešlo.
„A řekni mi pravdu. Chtěla bys to všechno zpátky?“ sklonil k ní pohled. Odtáhla se od něj.
„Co je to za otázku?“
„Já jen že si vedeš dobře. A zdá se mi, že jsi spokojená,“ pokrčil rameny. „Jako chudou tě mám radši,“ pohladil ji na tváří.
„Nevím, jestli mi to lichotí,“ usmála se.
„No to samozřejmě,“ s tím nejdokonalejším úsměvem a jiskřičkou v očích se k ní sklonil úplně a políbil ji. Jeho rty byly jako obláček z cukrové vaty. Tolik ji chutnaly. A jak líbal... Ach, bylo to jako na horské dráze. Svět se jí zatočil, že netušila, čí je. Mohla by takhle zůstat až dokonce života a umírala by s pocitem, že její život měl nějaký smysl. Když ucítila jeho jazyk, jak se jemně dotkl toho jejího, zavibrovalo jí v podbřišku. Natlačil se na ni, čímž jí donutil lehnout. Prohloubil polibky, až z toho přestala dýchat. Ještě nikdy tohle necítila. Byl tak něžný, přitom dával jasně najevo, jak moc po ní touží. Jak je pro něj důležitá a co pro něj znamená. Stala se princeznou a on jejím princem, co ji vysvobodil od sedmihlavé saně. Chtěla ho víc než cokoliv jiného, jenže on jako by její myšlenky slyšel. Odtáhnul se a zadýchaně řekl: „Měli bychom zpomalit.“
„Bože, proč?“ skoro se rozplakala. Zrovna teď - v tom nejlepší - řekne tuhle stupidní větu.
„Protože to takhle nechci,“ zvedl se k ní. „Ještě je brzo. Musíme na to jít pomalu. Ani nevím, co mezi námi je.
„Něco,“ odpověděla stále v poloze lezmo. Naštval ji.
„Ale co to něco znamená?“ poznal, že je naštvaná, ale nemohl se s ní vyspat, když si ještě nevyložili karty na stůl.
„Já nevím, Rici. Snažím se na to přijít, ale fakt nevím. Jen prostě,“ odmlčela se. Tohle pro ni bylo strašně těžký. Nerada mluvila o citech. Se zavrčením se posadila. „Prostě jsem s tebou ráda. V tvé blízkosti mám pocit, že svět je z čokoládové duhy a všechno dopadne dobře. Dotkneš se mě a já celá hořím. Políbíš mě a mě se rozklepou kolena. Usměješ se na mě a já taju!“ Tak a bylo to venku. Na jeden nádech a za pět vteřin. Jen tak jako by ani nepřemýšlela nad slovy. Jako by neměla mozek jen srdce.
„No já...,“ koukal někam jinam. Věděla, co přijde. „Budu muset jít,“ vstal.
„Ne, nemůžeš pokaždý odejít a vyhýbat se tomuhle!“ ukázala na sebe a pak na něj. Jen on ji uměl rozpálit jak vášní tak vztekem.
„Je mi to líto, Niv, ale musím,“ vzal rychle nohy na ramena.
„Zbabělče!“ vykřikla, než stihnul odejít.

****

„Moment,“ zařvala, když někdo zaklepal. Po bytě se rozlehl zvuk jejich podpatků, jak utíkala ke dveřím. Otevřela a tři členi party Teletubbies na ni vykřikli: „Koleda!“ jak je viděla vyprskla hlasitě smíchy.
„Proč ona není v našem kostýmu. Jasně jsem říkala, že to nechci,“ vztekal se červená Anet.
„To se musí zdokumentovat,“ řekla se smíchem Nivie a vytáhla zezadu mobil. Vyfotila si Marcuse v zeleném oblečku Dipsyho. Anet v červeném oblečku Po a Rice ve žlutém oblečku Tinky Winkyho.
„Jak to, že nejsi za Laa - Laa, trháš partu,“ hněval se Marcus. „A odkud jsi jako vytáhla ten mobil?“ divil se správně. Niviin kostým totiž víc odhaloval, než skrýval. Ona zvolila kostým kočičí ženy.
„Měla jsem ho za ocáskem,“ otočila se k němu zády a špulila na něj zadek.
„Ale takhle nám to fakt kazíš,“ promluvil konečně Rice. Ten celou dobu sledoval Nivii v tom černém lesklém, upnutém a neskutečně sexy kostýmu.
„A co jako?“ odsekla mu, s minimálním pohledem. Stále na něj byla naštvaná. Po té jejich hádce se ani neozval a teď se tu ukáže a dělá, jako by se nic nestalo. „Vezmu si bičík a můžeme vyrazit.“
„Kurva, ona má bič. Chtěl bych, aby mě s ním švihla,“ řekl mlsně Marcus.
„Drž hubu,“ Rice ho zpražil pohledem.
„Jasně, tahle je tvoje. Do hajzlu. Proč mám tak vycpanou prdel,“ začal si upravovat zadek. „No a teď ho mám stranou, uprav mě,“ vyšpulil svůj obří zadeček k Ricovi.
„Ty vole, máš ho na boku,“ začal mu silou rvát zadek zpátky. U toho vydával podivné zvuky a cukal sebou. Marcus se držel futer a smál se, když viděl, jak na ně kouká nějaká paní s dětmi. Chtěl Ricovi něco říct, protože si byl jistý, co si asi ta žena myslí. Jenže nemohl. Jen se smál, až mu tekly slzy. A Anet? Ta to vše vysílala živé na Facebooku.
„Co to...?“ zarazila se Nivie, když viděla tu sexuální scénu, co sexuální vůbec nebyla. „Radši to ani nechci vědět,“ zamkla byt a vydala se za těmi třemi. Nemohla se přestat smát, když viděla ty vycpané prdele, jak sebou kymácely sem tam a sem tam. Jako by vážně měli všichni tři plenu a pěkně nachcanou.

****

Když dorazili, večírek už byl pekelně rozjetý. Marcus s Ricem zmizeli pro pití a holky se rozhlédly kolem. Nivie se podívala na chudinku Anet.
„V tomhle tě nemůžu nechat. Máš tu náhradní věci?“
„Jo, pod tímhle mám černý legíny a tílko.“
„Super, pojď,“ chytila ji za ruku a táhla po schodech nahoru. Cestou ukradla z hlavy jednomu klukovi klobouk
„Hej,“ napomenul ji.
„Jen si ho půjčím, kovboji,“ naklonila se k němu.
„Dobře, ale jen proto, že miluju kočky,“ mrkl na ni.
„Ty jo, ty to s chlapama fakt umíš,“ zašla Anet.
„Prosimtě, chlapům stačí ukázat, že máš zájem a oni jsou hned jak loutky," protočila očima nad mužskou jednoduchostí. „Tady,“ vtáhla Anet do koupelny. „Sundej to.“ Anet se snažila, ale ten kostým byl tak strašně moc těžký, že jí to prostě nešlo.
„Můj brácha je fakt idiot. Jen on dokáže vymyslet takovou kravinu,“ konečně se jí podařilo ze sebe ten hnus sundat. Vyhodila ho z okna a stoupla si před Nivii jako u soudu.
„Tak a teď z tebe udělám krásku večera,“ usmála se a zacvakala nůžkami.

****

Asi po půl hodině vylezly ven a z Anet byl ten nejvíc sexy Zorro všech dob. Nivie ji zkrátila tílko nad pupík a z kusu látky udělala masku přes oči. Na hlavu ji nasadila kovbojův klobouk a vlasy stáhla gumičkou. K tomu trocha líčení a bylo hotovo.
„Tak to ne, nebudu s tebou za přerostlý děcko sám,“ protestoval Marcus. Už i jemu vadil kostým. Prdel měl věčně někde jinde a začínal se potit.
„Drž hubu,“ Rice byl celý splavený potem. Maska ho začínala škrtit a tak si ji pořád upravoval u krku.
„Fuj, pivo,“ ušklíbla se Nivie, když se napila svého pití.
„Fuj, sodovka,“ ušklíbla se Anet. Nivie si s ni kelímek vyměnila.
„Hej, žádnej alkohol,“ ozval se Rice.
„Prosimtě, jedno pivo ji nezabije. Neříkej, že tys v jejím věku nepil,“ odfrkla si. Dneska ho měla totálně na háku.
„Ale já jsem kluk,“ to byla trapná výmluva.
„A co jako? My holky zas rychleji dospíváme. Jsem netušila, že v dnešní době uslyším větu, ale já jsem kluk, debile.“
„Jeblo ti?“ vysmál se ji Rice.
„A tobě?“

„Co máš sakra za problém?“ postavil se s tím svým komickým kostýmem.
„Ty jsi můj problém,“ udělala sebejistě krok k němu.
„Kočicko, zatancujeme si?“ vyrušil je kovboj, jemuž ukradla klobouk.
„Jasně,“ podívala se na Rice, jako by chtěla říct, že toho bude litovat, a odešla.
Rice jen koukal, jak tančí s neznámým tělo na tělo. Zrudl vztekem, když se jí dotýkal.
„Jdu tam,“ prdelka se mu srandovně kymácela, když ve svém obřím kostýmu procházel davem. Několik lidi s ní dokonce dostalo.
„Nivie, jdeme domů,“ vymrštil ruku směr východ, jako by byl její rodič.
„Jdi si najít sluníčko, Laa - Laa,“ posmíval se mu mladík.
„Jsem Tinky Winky, debile,“ uraženě se na něj podíval.
„To je jedno zmiz, ona zůstane se mnou,“ přitáhnul si Nivii pevně k sobě, až ji zabolela ruka.
„Okamžitě ji pusť,“ zařval Rice a rozeběhnul se na něj. Svalil ho k zemi a začal kolem sebe mlátit rukama, ale nemohl se do něj trefit, protože mu v tom bránil ten debilní kostým. Kovboj se ze všech sil přetočil nad něj, ale jelikož mu v tom také bránil Ricův kostým, který sám a sobě vážil docela dost, šlo mu to těžko. Ale dokázal to. Sedl si na Rice a začal ho mlátit.
„Co mi ho biješ,“ zařvala Nivie a praštila kovboje do obličeje, až z Rice sletěl a omdlel. Jedna jediná rána jí stačila, aby ho odrovnala. Poklekla k Ricovi a usmála se. Šel se kvůli ní bít, i když věděl, že dostane. Teď jí ukázal, že mu není lhostejná. Usmála se na něj.
„Super, já mám asi zlomenej nos a ona se směje.“















Z nebe na zem ✔️Where stories live. Discover now