Ü Ç

58.4K 3.2K 794
                                    


Okulun kantininden çıkıp elimdeki çikolatanın ambalajını açmaya başladım. Merdivenleri çıkarken cebimde ki telefonumun titrediğini hissettim. Çikolatamdan ilk ısırığımı aldıktan sonra telefonumu cebimden çıkardım. Telefonun ekranında 'Sarpişkomdan 1 yeni mesaj' yazısını okuyunca adımlarım ani bir heyecanla duraksadı.

Bismillahirahmanirrahim.

Hızlıca şifremi girmeye çalışırken sürekli yanlış sayılara tıklamamdan dolayı sinirlenirken üçüncü denememde başarmış ve direkt mesajı açmıştım. Üç gündür kna yazıyordum ve o ilk kez ilk mesajı atmıştı. Kalbimin pıt pıt atışları çipapatpatpatpat olmuştu.

Sarpişkom: Adını söyleyecek misin artık?

Burukça gülümsedim. Adımı ona söyleyip kendimi tanıtmaya cesaretim olsaydı zaten gizliden yazmadım. Hatta direk kolundan tutup çevirirdim. Yüzüne yüzüne söylerdim. Ama o cesaret ne ben de vardı ne de bilinmeyen olan ben de. Daha fazla görüldü yapmayıp cevap yazmaya karar verdim.

Bilinmeyen: Adımı sana söyleyemem ama aynı okulda olduğumuzu söyleyebilirim.

Bilinmeyen: Sonuçta okulda bissürü bissürü kız var.

Mesajım anında görülürken gülümsemek istedim ama cevabın gelmesi uzun sürünce bundan vaz geçtim. Hala çevrimiçiydi ama bana yazmıyordu. Kaşlarımı çatıp çevrimiçi yazısının 'yazıyor' a dönemsini bekledim. Bir kaç dakika sonra nihayet yazıyordu.

Sarpişkom: Daha ne bok yemeye yazdın o zaman?

Bilinmeyen: Nasıl yani?

Bilinmeyen: Adımı söylemek isteseydim numaramı gizleyerek yazmazdım herhalde

Sarpişkom: Tanışmak istemiyorsan niye yazdın?

Bilinmeyen: Ben zaten seni tanıyorum

Sarpişkom: O halde niye yazdın niyee anasını satayım?

Bilinmeyen: Konuşmak için Sarp

Sarpişkom: Pardon da sen istiyorsun diye tanımadığım biriyle konuşmak zorunda değilim

Bilinmeyen: Dün konuşurken öyle demiyordun ama

Dolan gözlerimle telefona baktım. Ağlamamak için gözlerimi telefondan kaldırdığım sıra onu gördüm. Hassiktir, ağlayacaktım. Şansıma sokayım. Sinirli bir şekilde telefona bakıyordu. Suratı umursamaz bir ifade aldı ve telefonunu kilitleyip cebine koydu. Ardından sınıfa doğru ilerledi. Onunla aynı sınıftaydık. Ama ben şuan sınıfa girecek durumda değildim. Adımlarımı çevirerek sınıfımın bulunduğu katta olan tuvalete girdim. Ağlıyordum. Aynadaki tersime bakarak lanet okudum. Bu kadar küçük bir hareketine bile ağladığım için kendime kızdım. Her şeye tepkisiz, umursamaz olan benliğimin konu Sarp olduğunda bu kadar kırılgan olmasına kızdım. Telefonumun titreyinceye kadar bir kaç damla daha yaş akıttım. Ardından göz yaşlarımı silip telefonu cebimden çıkardım.

Sarpişkom: Dün konuşma sardığı içindi. Kusura bakma ama benimle konuşman için bir sebep görmüyorum. Üstelik seni tanımıyorum.

Bilinmeyen: Ben konuşmak için bir sebep görüyorum Sarp

Bilinmeyen: Seni seviyorum

Bilinmeyen: Kendimden nefret etmemi sağlayacak kadar (görüldü)

...

Uzun zamandır texting yazmak istediğim için peş peşe bölüm atıyorum. Jdjjdls

Umarım bir gün okursunuz

Sarpişkom || TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin