E L L İ İ K İ

27.2K 1.7K 891
                                    

Bebeen geelldddiim

Ve çok hoş geldim.

Hızla hıp hızla büyüyoruz!

Vee bu be ni çok mut lu edi yorr

Neyse ben fazla boş yapamdan siz bölüme geçin

Mzmxmdmdödö

..

Müdürün odasının önünde korkuyla beklerken yanıma yaklaşan kişiye bakmak adına kafamı çevirdim. Tahmin ettiğim gibi Sarp'tı. Zaten ondan başkasının gelmesini de istemezdim. Ona şu an o kadar ihtiyacım vardı ki. Her zaman olduğu gibi. Yanıma oturup müdürün odasının karşısında olmamızdan dolayı mesafesini korurken gülümsedi. Gülüşüne gülerek karşı verdiğimde işaret parmağıyla arkasını gösterip "Cem'de gelecekti ama senin onu doğraman yada tırnaklarını tek tek sökmen olasılığına karşın onu zorla sınıfa yolladım" dedi. Gelen kahkaha hissini geri yollayıp sessizce güldüm.

"İyi yapmışsın sevgilim"

"Neyim"

Hızla sorduğu sorusuna gülerek göz devirdim. Kafasını biraz bana doğru eğerken "bida söylesene" dedi tatlı bir ses tonunda. Yalancı bir sinirle ona döndüm "bida ne ya? Bir daha demek zor bir şey mi sanki?" dedim. Kaşlarını çatıp göz devirdi.

"İki tatlı sevgili rolüne girelim dedik ağzımıza sıçtın reis bi sakin" dedi. Gülerek önüme döndüm. Parmaklarımla oynarken yüzüm tekrar asılmıştı. Mırıldanarak "sence uzaklaştırma alır mı?" diye sordum. Ve gerçek şuydu ki cevabından korkuyordum.

"Şöyleki iki gözümün çiçeği, müdür her ota boka uzaklaştırma veriyor. Ancak Defne'nin sicilinin temiz olduğunu hesaba katarsak tabi birde iyi bir öğrenci yani notları falan yüksek, faaliyetlerede katılıyor. Yani aktif bir öğrenci. Bunu da eklersek hesaba kıl payıyla kurtulma şansı var" dedi. Ona döndüm.

"Bu kadar mantıklı konuşma yav mıncırıcam şimdi biri görcek" dedim. Ama dediklerimin farkına maalesef dedikten sonra vardım. Hızla önüme dönüp tekrar kafamı eğdim. Sarp'ın kıkırtısını işitince yan gözle ona baktım. O ise daha çok gülüp
"Bende ne zamandır domates olmuyordu bu diyordum" deyince sinirlenip ayağını cimcikledim.

Böyle bir şeyi beklemediği için acıyla yerinde sıçrayınca bu sefer gülen taraf ben oldum. Tabi sessiz bir şekilde. Sarp'ın bir şey söyleyeceği sıra müdürün kapısı açılınca ikimizde toparlanarak ayağa kalktık. Kapının ardında Defne görününce heyecanla bir kaç adım ilerledim ona doğru.

Yüzü asıktı. Asık olan yüzünden dolayı benimde yüzüm asılırken tamamıyla yanına vardım. Ben ne olduğunu sormadan o "3 gün" dedi. Bir anda ellerimi başıma koyup "hay ben" diye söylendiğimde Defne tekrar konuştu.

"3 gün uzaklaştırma yedim"

Sarp'la ikimiz oflayınca Defne devam etti. "Daha kötüsü annem geliyor" deyince ise beynim 'şimdi sıçtık' alarmını verdi ve kocaman açtığım gözlerimle Defne'ye baktı. Defne ise eğmiş olduğu kafasını kaldırıp bize baktı. Sonra gülmeye başladı.

"Şaka la kınama verdi. Benim gibi bi öğrenciyi hiç uzaklaştırırlar mı?"

Neşeli ve gayet eğlenen bir ses tonuyla konuşunca donan bakışlarımla bir kaç saniye onu süzdüm. Sonra çatılan kaşlarımla koluna vurdum.

"Mal insan bunun şakası mı olur?" dediğimde omuz silkip "gayet eğlenceliydi" dedi ve yürümeye başladı.
"Neyse işte kınama verdi. Şimdide eve yolladı. O bokumuda hastaneye götürmüşler. Sinir krizi mi ne geçirmiş" dedi gayet sakin bir sesle. Bir gariplik var gibi hissediyordum ama hayır. Bu onu doğal haliydi.

Sarpişkom || TextingМесто, где живут истории. Откройте их для себя