Y İ R M İ İ K İ

40.9K 2.6K 405
                                    

Selamun aleyküm gençlik.

Yeni bölümü hazretlerinize sunuyor fazla konuşmadan bölüme geçiyorum..

                                        ....
Sıkılmışlık ve yorulmuşluk hissi üzerime sinerken elimde ki pet şişeyi daha iyi kavrayıp kantinden çıktım. Merdivenlere doğru yöneldiğim sırada o kadar merdiveni nasıl çıkacağım diye düşünürken adımı işittim.

"Akşın, gel gel"

Arkamı döndüğümde müdür beyin odasının kapısının önünde durup eliyle bana gel işareti yaptığını gördüm. Aklıma dünki olay gelirken sıkıntılı bir nefes verdim. Ve müdür odasına doğru ilerledim, o çoktan içeri girmişti.

Kapısına vurup içeri girdiğimde bana bakmadan "otur" dedi. Masasının önündeki deri koltukların birine oturdum. Bilgisayarla ilgilenme işini bırakıp bana döndü. "Cezanı ayarladım, hocalarla konuştuk tiyatro için ayrılan oda çok dağınıkmış ve bakıma ihtiyacı varmış, bende seni oranın görevlisi yapmayı planlıyorum, boş saatlerinde yahut hafta sonlarında gelip temizlersin, eşyaları düzenlersin. Yani orayı kullanılır bir hale getirsin. Ayşin hocanız bu yıl tiyatro klübünü tekrar etkin kılmak istiyor." Dedi.

Bu benim için bir ceza sayılmazdı ki. Tiyatro odasını çok severdim. Klübü kapanınca çok üzülmüştüm çünkü okula geldiğim yıldan beri o klübü seçiyordum. "Uygun mudur?" Diye sorunca direk onayladım.

"Tabi hocam, uygundur" dedim. Kafasını sallayıp eliyle kapıyı gösterdi. Mesaj alındı dercesine bende kafamı salladım ve oturduğum yerden kalkıp odadan çıktım. Ellerimi cebime atıp sallana sallana yürürken merdivenin başında, korkuluklara yaslanmış beni izleyen Sarp'ı gördüm. Merdivene ulaştığımda yaslandığı yerden ayrıldı ve bana eşlik edip merdivenleri çıkmaya başladı. "Ceza belli oldu mu?" Diye sordu. Kafamı salladım. "Aslında pek ceza sayılmaz. Beni tiyatro odasını temizlemem için görevlendirdi. Ben bunu ceza olarak göremem benim için ödül sayılır" dedim. Kaşlarını çatıp yüzünü bana çevirdi.

"Nasıl ya? Öğrencilerine temizlik yaptırma hakkını nereden buluyor?" Dedi sinirle. "Sarp 9. Sınıftan beri o klüpteydim. Geçen yıl klüp kapandığı için çok üzülmüştüm. Şimdi ben orayı temizlersem klüp tekrar açılacakmış. Bu benim için bir ödül dedim ya. Sorun değil" dedim. Kafasını salladı "peki" dedi. Ardından tekrar önüne dönüp "ben, gerçekten sana tüm samimiyetimle tekrardan teşekkür etmek istiyorum Akşın" dedi. Atışları teklemeye başlayan kalbimin heyacanı yüzüme tatlı bir sırıtış olarak yansırken "önemli değil" dedim. Oda bana gülümseyince artık ulaşmış olduğumuz sınıf kapısını tıklattı ve kapıyı açtı. Önce benim geçmem için kenara çekilince onu bekletmemek adına hızla içeri girdim.

Peşimden gelirken hocadan geç kaldığımız için özür dileyip müdürün yanındaydık gibi bir açıklama yaptı. Ardından ben yerime oturdum. Oda yerine geçti. Gülümseyişim hala suratımdaydı. Ve emindim ki gün boyu suratımda bu gülüşle dolanacaktım.

...

Sarpişkom: ilk attığın fotoğrafına göre burda saçların daha uzun?

Bilinmeyen: Ona mı dikkat ettin sen fkvkgldlf

Sarpişkom: Evet fkvkbölfv

Bilinmeyen: O geçen sene çekildiğim bir fotoğraftı 😬

Sarpişkom: Vay çakkal demek geçen yıl saçların kısaydı ama şimdi uzun? 😏

Bilinmeyen: kfvkkfklfkfkf evet fbı hadi gel beni bul

Sarpişkom: mckskmsmdm

Sarpişkom: Bu gün Akşın benim yüzümden ceza aldı

Sarpişkom: Ama şansı varmış ki sevdiği bir şeyle ilgili ceza vermişler

Sarpişkom: Helal olsun be Akşın reise

Sarpişkom: Sayesinde paçayı iyi sıyırdım

Bilinmeyen: skckdkklflfld

Sarpişkom: Akşın reis bee

Sarpişkom: AKŞIN REİS BOYNUMA DOLA BEEE

Sarpişkom || TextingWhere stories live. Discover now