O T U Z A L T I

46.9K 2.6K 1.6K
                                    


Sea ase

Kıyamıyorum yazıp yazıp atıyorum bölümleri

Medya: bebekim Sarp ve Canımcım Akşın

Ayrıca ben bölümü medyada ki şarkıyla yazdım. Sizde okurken dinleyebilirsiniz.

Bölüm Sarpişkomun ağzından haber edem dedim kafanız karışmasın diyem kfjfjfkd

Hadi okuyun bebekemler

....

İnanılır gibi gelmiyordu. Gerçekten gelmiyordu. Suratımda ki aptal gülümsemeyle zıplaya zıplaya indiğim merdivenlerden önce bizim kata geçtim. Kerem belki sınıftaydı. Bilmiyordum. İçimden söylediğim şarkıyla gülerken adımlarımı Kerem'in sınıfına doğru ilerlettim. Herkes bana bakıyordu. Bunu kimseye bakmasamda anlıyordum. Bunun nedeni hem kantinde Kerem'le kavga etmem hemde Akşın'ın beni tutup götürmesiydi.

Akşın reyiz beee.

Bu kız beni delirtir yav.

Gülüp sınıfın kapısını açtım. Sınıftaki herkes bana bakarken ben sınıfta Kerem aradım. Sınıfta olmadığını görünce kapıyı kapatıp merdivenlere doğru ilerledim tekrar.

Bu kız beni öldürür yav.

Suratımda ki aptal gülümsemeyle merdivenleri inmeye başladım. Son merdivenden atlarken ayaklarımı birbirine vurdum.

Aptal bir mutluluk vardı üstümde.

Kantine doğru ilerlerken aklıma öpüşmemiz gelirken dilimi şaklattım. Ben bilinmeyenimi öpmüştüm yav. Benim bilinmeyenim Akşın'dı yavv.

Kantine girdiğimde kafam oturdukları masaya doğru döndü. Hala oradaydılar. Kerem sinirli görünüyordu. Yalandan kırmıştık birbirimizi. Oldu mu şimdi bu?

Ulan Akşın, bu kız beni kırdırtır yav.

Onlara doğru geldiğimi gördüklerinde hepsi bana baktı. Kerem ayağa kalkarken yanına gittim ve kolumu omzuna attım.

"Özür dilerim kardeşim, konuşabilir miyiz" dediğimde derin bir nefes vermiş.

"Hege Alfemo, hege"

Dediğinde güldüm. "Hoşgeldin demek çok mu zor?" Dediğimde ise o da gülmüştü. Elimi omzundan çekmeden ilerlemeye başladık. Onu bahçeye yönlendirirken omzunu sıktım. Kerem bazen Eren'den de Kerim'den de yakınımdı. Hepsi benim en yakın arkadaşımdı ama Kerem'in yeri bir ayrıydı.

Kerem'in Akşın'dan hoşlandığını düşünüyordum. Çünkü sürekli Akşın'la ilgili bir şeyler sorup duruyordu. Bazen ağzımı yoklamaya çalışıyordu. Açıkcası Akşın'a karşı içimde ki hisleri bitirmek istiyordum çünkü bilinmeyenin Akşın olduğunu bir an bile düşünmediğim için, tüm hislerimi bilinmeyene doğrultmuştum. Düşüncelerim 'Kerem ve Akşın olursa onu tamamen içimden atarım' yönündeydi. Ama nedense bu düşünce beni çok sinirlendiriyordu.

Akşın ile öpüşmemizden sonra ise tamamen ona olan hislerim patlak vermişti. Bilinmeyene karşı çok mahçup hissetmiştim. Bu gün okula gelmemeyi, kendimce Akşın'la karşılaşmamayı istemiştim. Ama annem Diana reyiz sayesinde zorla okula gönderilmiş ve hayatımda alabileceğim en güzel itirafı almıştım.

Diana reyiz bee. Anam bee.

Kerem ile boş bir banka oturduğumuz da ben konuşmaya başlamadan direkt "dostum senin neyin var, Allah aşkına anlat" dediğinde güldüm ve kafamı salladım.

Sarpişkom || TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin