Y İ R M İ

40.6K 2.6K 335
                                    

Hadi kıyamadım size bölümü paylaşayım dedim.

Daha doğrusu bir okuyucumun şu yorumundan sonra kendimi paylaşmak zorunda gibi hissettim.

Yarın fizik sınavım var

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yarın fizik sınavım var. Ve ben oturdum bölüm yazdım. Böylede vefalı bir yazarım.

Bu bölümü bana yazdırdığın için beyazcikolatam23 sana ithaf ediyorum. Dökckckckdkk

Neyse çok gevezelik ettim gene hadi iyi okumalar

                                       ....

Tedirgin adımlarımla müdürün odasına girdim. Müdür bey masasına otururken bende masanın önünde ki boş koltuklarından birine yerleştim.

"Okul malına zarar verdiniz bayan Akşın açıklamanız var mı?"

Alaycı ses tonu kulaklarıma eriştiğinde kafamı yerden kaldırıp ona çevirdim. Eğer Sarp'ların koridorda top oynadığını ve top bana çarpmasın diye Sarp'ın beni çektiğini söylersem onlar ceza alacaktı. Ve Sarp uzaklaştırma alacaktı. "Hocam basket topu elimdeydi. Arkadaşıma atacaktım yanlışlıkla cama vurdu." Dedim. Umarım Sarp'ın beni çektiğini görmemiştir.

"İtirafınız için teşekkürler bayan Akşın. Koridorda top oynanacağınıda biliyordunuz değil mi?" Siye sordu. Alaycı tavrına devam etmesi sinirimi bozarken "evet" dedim. Kafasını salladı. "Uygun bir ceza bulunca size döneceğim bayan Akşın. Çekilebilirsiniz" bir şey söylemeden kalktık. Kapıya doğruyu yürüyüp odadan çıktım. Kapıyı kapatıp sol tarafa dönünce Sarp'ın duvara dayalı bir şekilde beklediğini gördüm. Bir anda karşıma çıkmasıyla korkmuştum. Korkuyla iki adım gerilerken Sarp duvardan ayrıldı.

"Sanırım benim sıram" deyip müdürün odasına girmek için yeltendi. Kapı koluna uzattığı elini tutup "hayır" dedim. Yaptığım ani hareketle açılan gözlerime baktı. Elimi çektim. "Beni çağırmadı mı?" Diye sordu. Kafamı olumsuz anlamda salladım. "Hayır" diyede ekledim. "Ona ne anlattın?" Diye sordu. Başımı öne eğip cevap vermeden gidecekken kolumu tuttum.

"Koridorda top oynayan bizdik. Topun sana çarpmasına sebep olacak kişilerde bizdik. Hatta seni çekip camı kıranda bendim Akşın. Bu durumda suçlu olan benken müdürün beni çağırması gerekiyor. Tabi sen ona farklı bir şey anlatmadıysan" dedi. Ona bakınca "ne anlattın?" Diye sordu tekrar.

"Topu cama attığımı söyledim" bakışları düşünceli bir hal alırken "niye yaptın böyle bir şeyi cezayı sen alacaksın" diyince sıkıntılı bir nefes verdim. Zaten eli hala kolumdaydı ve kolum alevler içindeydi sanki.

"Zaten cezayı sen alma diye yaptım Sarp. Daha yeni kavga ettin zaten. Muhtemelen ceza almışsındır. Birde gereksiz yere bir ceza alma diye yaptım." Dedim. Kolumu bıraktı bakışları şimdi daha manidardı. "Teşekkür ederim" dedi. Hafifçe gülümsedi. Gözlerim gülüşünde takılı kalırken "ne ceza verdi?" Diye sordu bu kez.

"Daha belli değil. Muhtemelen küçük bir şey verir" dedim. Ve sınıfa doğru ilerlemeye başladım. Köşeyi dönüp onun göremeyeceği bir konuma gelince elimi hızını alamayan kalbime bastırdım.

Bu çocuk bana iyi mi geliyordu kötü mü geliyordu anlayamıyordum. Ama kalbim kesinlikle sadece onun yanındayken böyle oluyordu. İşte bundan eminindim.

....

Bilinmeyen: Koridorda top oynanır mı evladım?

Sarpişkom: Özür dilerim müdür bey

Bilinmeyen: dölxmdmsöslsl

Bilinmeyen: Hayır yani cama omuz attın resmen aq

Bilinmeyen: Sırtına bir şey olmadı değil mi?

Sarpişkom: Hayır montum sağolsun

Bilinmeyen: oh be

Bilinmeyen: Az daha Akşın'ın suratını dağıtacaktınız olm

Sarpişkom: kskfkdk

Bilinmeyen: Bir daha yapmayın şöyle şeyler

Sarpişkom: pkii

Bilinmeyen: Şöyle konuşma lan erkeksin sen

Sarpişkom: Kimse delikanlılığımı sorgulayamaz lan!

Bilinmeyen: Ben sorgularım lan

Sarpişkom: Tmm aşkm .d.s

Bilinmeyen: mdmckdkdkdkkd

Bilinmeyen: söslflckcdkodkxklw

Sarpişkom: Gülme yav

Sarpişkom: Ben ne yapayım?

Sarpişkom: Bu devirde hanımcı olanlar kazanıyor hep

Sarpişkom: Biraz ağzıma sıçacaksın gibi duruyor

Sarpişkom: emme olsun hanımcıyız yani

...

Saaarp anneem öyle ölmez Akşın füze at füze

Nasıldı bölüm?

Akşın'dan Sarp'a güzel bir jeşt.

Sarp bu konuda ne düşünüyor sizce 😁🤫

Kim bilir Akşın ne ceza alacak?

Kim bilir bu olay onların arasında nasıl bir etki yaratacak?

Tüm bunları öğrenene kadar. Yani sonraki bölüme kadar kendinize cici bakın 💞

Sarpişkom || TextingWhere stories live. Discover now