E L L İ

31.6K 1.7K 231
                                    

Sellaam.

Geciktim biraz.

Ama bahanem hazır geldim mdmdmdk kaç gündür mezuniyet çekimleri denemeler falanlar filanlar derken giremedim pek.

Amaa güzel bir bölümle karşınızdayımm.

Medyada Akşın kızımız var.

...

Diken üstünde olmak, nasıl bir hismiş şimdi anlayabiliyordum. Gerçekten. Bütün gözlerin bizde olması, berbat bir şeydi.

Kolunu omzuma atmış Sarp sanki onların inadına daha da yaklaştırdı beni kendine. Ve yanaklarım ile anlımın birleştiği uç kısma hafif bir öpücük kondurdu. Gözlerim büyürken kafamı çektim. Okuldaydık! Bu kadar yakınlaşması iyi değildi. Öğretmenler görürse müdüre kadar giderdi. Ve işe aileler karışırdı.

Babamın erkek arkadaşım olmasını olumlu karşılayacağını hiç sanmıyordum. Üstelik anneme bile söylememiştim hala!

Sarp gülerken ona döndüm ve kaş çattım "sence de okulda beni öpmesen mi?" dedim. Bana döndü.

"Ne? Seni öpeyim mi?"

Bir anda değişen ses tonu ve heyecanlanı suratına güzel bir kahkaha attım. Gerizakalıcım benim.

"Hayır aptal sevgilim. Okulda diyorum bana diyorum bu kadar yaklaşma diyorum" deyip kolunu tuttum ve omzumdan çektim. Kaloriferin önünde olduğumuz için önüne geçip onu durdurdum.

"Bebeğim bu kadar takmamalısın zamanla alışırlar"

Deyip etrafa baktı biraz. Hala gören bize bakıyor ve yanındakine bir şeyler mırıldanıyordu. Kafamı iki yana salladım. Sarp tekrar bana bakarken "sorun onlar değil, hiç olmadı. Sadece okuldayız ve öğretmenler yanlış bir zamanda görürlerse idare falan işe karışırsa en beteri aileler falan" dedim ama cümleyi toparlayamadığım için sustum. Gülüp yanağımdan makas aldı.

"Akşın bu okulda öyle pozisyonlar yakalıyorlarki benim senin anlını öpmem hiç bir şey. Yada kolumu omzuna atmam falan" dediğinde gözlerim istemsizce büyüdü.

"Hem"

Sarp tekrar konuşmaya başlayınca ona baktım. "Baban falan öğrenirse ne tepki verir?" Diye sordu. Güldüm ve "iyi bir tepki vermeyecektir. Hem ben daha önce hiç sevgili yapmadığımdan annem öğrenince de çok şaşıracak ama babam hem şaşırıp hem kızacaktır" dedim. Sarp kafa sallarken aklın abir şey takılmışcasına kaşlarını çattı.

"Sana mı kızar bana mı?"

Sorusuna bende kaş çattım. Aynı zamanda düşündüm de. Babam gelip Sarp'ı azarlayacak yada dövecek kadar yobaz bir insan değildi. Sadece o hala beni minik bir kız çocuğu olarak görüyordu. O yüzden artık emin bir şekilde sorusunu cevapladım.

"Bana kızar, hala onun minik prensesiyim ben"

Söylediklerim ile dalga geçip güleceğimizi tahmin ederken Sarp daha da çattı kaşlarını. Sonra uzanıp elimi tuttu.

"O zaman babanın öğrenmemesi için her şeyi yapalım. Kızmasın sana" dediğinde yüzündeki ifadeye baktım. Hüzün müydü o gözlerinde ki? Dayanamayıp yanakalarını sıkmaya başladım.
"Ama sen bu kadar tatlı tatlı konuşup bakarsan ben dayanamam" yanaklarını çekiştirirken ilk önce kaşları çatıldı. Ardından yüzü buruşunca gülerek ellerimi çektim.

"Yüzüm uyuştu kızım" diye mızmızlanırken kahkaha attım. Gözlerim Sarp'ın arkasından bize doğru gelen Defne'ye takıldı. Sarp'a "Defne geliyor" dediğimde karşımdan yanıma geçmişti. Defne yanımıza geldiğinde yüzünde çok güzel bir gülümseme vardı.

"Kızım ben sanırım daha fazla dayanamayacağım. Dün konuştuk onunla arkadaşımın numarasından çok iyi ve samimiydi. Oyunu ortaya çıkarmanın vakti geldi" dedi heyecanla. Gülerek "sonundaa" dediğimde bir parmak aramıza girdi. Sarp işaret parmağını kaldırıp "bir dakika" dedi. İkimizde ona döndüğümüzde ise "şu olayı artık anlatın bana. Ne peşindesiniz siz" diye sitem etti. İkimizde gülmeye başladık. En sonunda kendimizi durdurabildiğimizde konuştum.

"Ya bak şimdi. Defne Akipek'i beğenmişti. Bende Defne'nin ricası üzerine gidip Akipek ile konuştum. Ama ako daha kim olduğunu öğrenmeden biraz dalga geçerek red etti. Sonra dansta Defne'yi gördü. Ve beğendi. Kim olduğunu sordu. Bizde Defne ile plan yaptık. Amacımız sadece biraz burnunu sürtmekti. Defne'yi Akipek'i beğenenin arkadaşı olarak tanıttık. Sonra özür dilemesini istedi Defne. Ona başka bir arkadaşının numarasını vermiş. Konuşmuşlar ve özür dilemiş."

Uzun uzun olayı anlattıktan sonra Sarp "vay anasını satayım sizden korkulur. Ne ara planladınız onu" diye sordu. Cevap vermek yerine onu kolundan tutup yürütmeye başladım. "Hadi hadi gidip Akoyla konuşalım. Görüşürüz Defne" dedim. Sınıfa doğru ilerlerken Sarp hala "sizden korkulur" falan diyordu.

Sınıfa girdiğimde Akipek sırada telefonuyla uğraşmaktaydı. Sıramıza doğru ilerledim.  Sarp ise arkamdan geliyordu. Ben sıraya oturdum Sarp'ta sıranın önünde dikildi. Akipek telefonuna öyle kilitlenmişti ki bizi fark etmemişti. İşaret parmağımı ard arda iki kez omzuna dokundurdum. Ürkerek kafasını kaldırdı. Bizi görünce kaşlarını kaldırıp gözlerini irice açtı.

"Aa, kamkimler"

Gülerek konuşmaya başlayacağım sıra Akipek tekrar konuşarak açtığım ağzımı geri kapamamı sağladı.

"Ya kanka bende tam senin yanına gelecektim konuşmak için. Dün o beni beğenen kız varya. Onunla konuştuk. Özür falan diledim. Geceye kadar konuştuk. Sabahtan beridirde konuşuyoruz. Çok kafa kızmış ben sanırım görmek tanımak istiyorum bu kızı. Ve galiba hala benden hoşlanıyor"

...

Hoaayydaaa.

Noluyo aqq dediğinizi duyar gibiyim.

Şimdi kafanız karıştı amaa yazarınız tabiiki bunu çözücek.

Ama bidaha ki bölüme artıkk

Sarpişkom || TextingΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα