23

133K 5.2K 997
                                    

Biraz geç geldi onun için özür dilerim birkaç işim çıkmıştı. Umarım beğenirsiniz :D

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum :D

Sabah uyandığımda üzerimde sanki bir ayı vardı. Evet, evet mecazi olarak demiyorum resmen üzerimde bir ayı vardı; Tuna AYISI... Kollarıyla beni sarmış sağ bacağınıda üzerime atmış bir şekilde mışıl mışıl uyuyan Tuna.

O kadar çok sıkıyordu ki beni rahat rahat nefes alamıyordum. Ama en önemlisi Tuna'nın burda, benim odamda, benim yatağımda, benim üstümde ne yaptığı. Allah aşkına ne yapıyor bu burda, ne ara geldi? 

Vücudumu hareket ettirmeye çalışıyorum ama yok çocuk resmen sülük gibi yapışmış anam. Kulağına eğilip '' Tuna kalk artık. Bütün kemiklerim kırıldı.'' diye söylendim ama duymadı bile hala uykusunu devam ediyordu. Ağzımla omzunu ısırdım, saçlarını çektim ama yok kalkmıyor.Yerinden bile kıpırdamıyor beyfendi.

Dayanamayıp büyük bir çığlık attım. Çığlığımı duyan Tuna büyük bi hızla yere düştü. Hahaha şapşirik ya. Ya böyle düşürürler adamı. Ayağa kalktıktan sonra kafasını ellerinin arasına alıp ''Ne bağırıyosun kızım ya!'' diye oda bana bağırdı. 

+''Pardon ama Tuna bey sizde beni neredeyse öldürüyordunuz. Hem senin burda ne işin var?'' derken yatakta doğrulup iki bacağımın üstüne oturmuştum.

-'' Ne bileyim uyuya kalmışım işte. Hem dün beni yanında istiyordun şimdi ne değişti bakalım?'' diyip sırıttı.

+'' Ne ben mi seni yanımda isedim? Yani Tuna yalan atılırda bari düzgün birşeyler uydur ya.'' dedikten sonra bende alayla güldüm.

-'' Sen öyle san güzelim ama dünki isteklerin hala kafamda yankılanıyor bilmiş ol.'' 

+'' Heh, git başımdan Tuna ya.'' diyip kafasına yastık fırlattım. Dedikleri doğru olamaz değil mi? Dün sarhoş falan değildim neden öyle şeyler isteyeyim ki Tuna'dan? Yani tamam uyku sersemi mal mal konuşurum ama o kadar da değildir heralde...

Biz Tuna'yla atışırken koridordan ayak sesleri geliyordu. Tuna'yla ikimiz seslere odaklanınca Seda anneyle babamın eve döndüğünü anladık. Eyvah şimdi ne yapacağız odama geliyorlar. Tuna'yla birlikte uyuduğum odama..

Tuna'yla el kol işaretleriyle anlaşmaya çalıştık ama o taktik filmlerdeki gibi kolay değilmiş maalesef, hiç birşey anlamadık. En sonunda Tuna'nın kolundan tutup yatağımın altına ittirdim. İlk başta ''ne yapıyorsun kızım nasıl gircem oraya'' diye itiraz etsede sığmıştı oraya.  Tam ayağa kalktığım sırada odamın kapısı açıldı. İçimden tam zamanında derken babamla ve Seda anneyle bakışıyorduk. 

+'' Hoşgeldinizzz.'' diyerek bağırdım ve gidip onlara tek tek ve uzun uzun  sarıldım. Yatağımın oraya bakmalarına gerek yoktu değil mi. Onları yatağımdan uzaklaştırıp kapıya doğru çevirdiğimde bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı.

+'' Ee işler nasıl geçti  bakalım gençler.'' diye konuşunca babam resmen şok geçirmişti. Çünkü buraya geldiğimen beri ilk defa onlara bu kadar yakın davranıyordum. Resmen babamın beline elimi koymuştum ya.

 -'' İyiydi kızım. Sizi çok merak ettik iyi misiniz kavga falan etmediniz değil mi?'' diye sorunca babam gülmeye başladım.

+'' Ahahaha babacığım ya biz neden Tuna'yla kavga edelim ki birbirimizi çok seviyoruz. Yani kardeşçe.'' diyip sırıttım. İkiside bana koca koca gözlerle bakıyordu. Ayy inşallah fazla tepki göstermiyorumdur.

-'' Tamam bakalım sevindim böyle olmanıza. Tuna odasında değil mi? Gidip onada bakalım.'' dedikten sonra kapıya doğru yöneldiler.

+'' Durun.'' diye istemsiz olarak bağırdım. 

Aptal Üvey KardeşimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin