31

97.1K 3.9K 408
                                    

Odamın perdesi kapalı olmasına rağmen güneş her türlü uğraşlarıyla yüzüme işlemeyi başarıyordu. Gözlerim kapalı olmasına rağmen güneş beni baya bir rahatsız etti ve uyanmak zorunda kaldım. Maalesef. Artık camları kartonla kapatmayı düşünüyorum, o derece..

Yatağımda huysuzca dönerken yanı başımda yüz üstü ve bebek gibi yatan Tuna'yı gördüm. Gerçekten öyle yatmayı nasıl beceriyor anlamıyorum. Son derece sakin ve rahatsız etmeyerek. Büyük başarı valla. Kendi yattığım yerin çarşaf izlerine baktım ve ardından Tuna'nın yattığı yere. Diyecek söz bulamıyorum artık. Pes. Kendime bütün kötü sözleri sayarken bir yandan Tuna'yla ilişkimizde önemli bir nokta atladığımız aklıma geldi. Dün ilk defa aynı yatakta yattık. Yani yattık derken yanlış anlamayın, sadece uyuduk. O kadar...

Sağ kolumu yastığımın üstüne koyduktan sonra yatakta yan bi şekilde yattım ve Tuna'yı incelemeye başladım. Gerçektende kendini övdüğü kadar yakışıklı. Saçları karışsa bile ona çok yakışıyor. Onun her haliyle yakışıklı bulsamda en çok saçlarını beğeniyorum. Sanki ona özgü yaratılmış gibiler..

-'' Çok yakışıklıyım dimi? Salyalarını akıtarak bakmayı ne zaman kesiceksin prenses?''

Tuna'nın sesini duymamla yerimde sıçramam bir oldu. Nerden gördü beni bu krozomu bozuk canlı.

 +''Sana neden bakıcak mışım ki? Bir kere ben avizeye bakıyordum.'' diyerek yatağımda sırt üstü yattım ve Tuna'ya bakmayı kestim.

Tuna'da bana inanmadığını '' hı hı'' diyerek belli etti. Ardından belimde Tuna'nın kollarını hissettim ve beni hemen yanına çekti ve sarıldı.  Boynunu omzuma dayadı ve kulağıma birşeyler fısıldadı.

-'' Beni hergün böyle izlemeni istiyorum prenses.'' 

Ne demek şimdi bu? Tamam iyi birşey ama.. Bir dakka, yoksa bu evlilik teklifi mi? Yok canım böyle teklif mi olur.. Lafın gelişi söylemiştir di mi??

-'' Evlenme teklifi değildi bu Aylin. Hem daha evliliğe var..'' diyip güldü..

Demek evliliğe daha varmış. Ne kadar var acaba? Kesin 40 yaşında evlenmek ister bu odun.. 

+'' Di mi? Bende öyle düşünmüştüm zaten. Neyse, hadi kalkalım artık babamlar uyanmıştır çoktan.'' dedikten sonra Tuna'nın kolları arasından kurtuldum ve yataktan kalktım. Tuna hala kalkmamala ısrar ederken baışlarıma daha fazla dayanamadı ve oda yataktan kalktı ve kendi odasına dikkatlice gitti. 

Yakalanmadığımız için içimden şükrederken babamın sesini duydum.

-'' Tunaaa!! Aylin!! Hadi aşağıya gelin..'' 

Merakla odamdan çıkıp salona gittim Tuna'da benden 5 dakka sonra geldi. Benim yüzümde babamların bizi öğrendiğini düşündüğüm için endişe vardı ama Tuna gayet rahattı..

-'' Yaren'ler yarın bize 1 haftalığına geliceklermiş Tuna, haberin olsun. Aylin'le beraber ilgilenirsiniz onunla.'' diye Seda anne Tuna'yı ve beni uyarmıştı. Ama ben hala anlamamıştım, Yaren'ler kim?

+'' Seda anne, Yaren'ler kim?'' diye sormadan edemedim. 

-'' Eski komşumuzun kız canım. Küçük kız kardeşiyle yarın bize geliyorlar. Seninle aynı yaşta. Küçükken Tuna'yla çok iyi anlaşırlardı.'' diyip güldü. 

Demek çok iyi anlaşırlardı.. Merak ettim şimdi kızı. Yandan Tuna'ya baktığmda Yaren'ini gelmesini çokta umursamıyormuş gibi telefonuyla uğraşıyordu. Babamların yanında olduğumuz için Tuna'yla rahat konuşamayacağım için bende cebimden telefonumu çıkardım ve Tuna'ya mesaj attım. 

'' Yaren nasıl biri? Çok merak ettim. Çok mu iyi anlaşıyordunuz?'' 

Mesajım iletildikten sonra Tuna bana doğru döndü ve gözlerini devirdi. Sanırım yan yana olmamıza rağmen ona mesaj attığım için bana mal olduğumu söylemeye çalıştı.. Ama ne yapayım babamların yanında soramazdım, tek başımıza kalcağımız zamanıda bekleyemezdim çünkü ben çok meraklı biriyim..

'' Eski sevgilim.''

Tuna'dan gelen mesaj aynen buydu. Mesajı okuduktan sonra bana bir kal geldi ve gözlerimi telefondan ayıramadım. Ardından öksürük krizine girdim ve nerdeyse boğuluyordum.

'' Sadece şakaydı.. Gözlerini yuvalarına geri sokabilirsin prenses.<3''

Ah, Allah'tan şakaymış!! Birde bana bakıp pis pis sırıtması yok mu! Şuan Tuna'yı boğup cesedini denize atmak istiyorum ama yapamıyorum işte..

Off ya, çok merak ettim şu Yaren'i.. Acaba gerçektende önceden sevgililer miydi? Valla olabilir, Tuna bu yani yapar.. Hemen yarın olsunda tanışalım bakalım şu Yaren'le.

 

Aptal Üvey KardeşimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin