24

133K 4.8K 969
                                    

 Umarım beğenirsiniz bölümü, oy ve yorumlarınızı bekliyorum :D

- 1 hafta sonra -

Tuna;

''Sinemaya gitmek zorunda mıyız?'' diye istemediğimi belli ederek sordum Aylin'e. Gerçekten istemiyordum, ne işimiz vardı orda?

'' Tabi ki gitmek zorundayız Tuna. Başka sevgililerin hepsi muhakkak bir kerede olsa sinemaya gitmişlerdir. Bizimde gitmemiz gerek.'' diye emredercesine cevap verdi benim başımın belası sevgilim. 

Aylin'le sevgiliyiz, ondan hoşlanıyorum ama ne gerek var böyle şeylere hiç anlamıyorum. Sıkılmadılar mı artık böyle bütün çiftlerin yaptığı şeyleri yapmaktan. Şu kız milletini harbiden anlamıyorum ya.

'' Hadi hadi çabuk 5 dakikaya hazırlanmış olacaksın.'' 2.emrinide verip odasına gitti. Halbuki burda, benim odamda iyiydik ya..

Aslında evden dışarı çıkmak, bizi tanımayan insanların arasına karışmak iyi gelebilirdi. Evde, okulda heran birisi birşey anlayacak korkusundan çok sıkılmıştım artık. Herkese, anneme ve Erkan amcada dahil herkese söylemek istiyordum Aylin'le sevgili olduğumuzu fakat Aylin izin vermiyor işte. Neymiş milletin ağzına laf olmayalımmış, Erkan amcanın ve annemin yüzüne nasıl bakarmış falan filan.

Dolabımdan beyaz üstünde siyah desenler olan t-shirtümü, sıfır kol ve boydan kısa  buz mavisi kot ceketimi ve ceketimle aynı renkte olan yırtık dar pantolonumu aldım ve giydim. Saçlarımı hafif yukarı doğru ellerimle şekillendirdikte sonra işim bitmişti. Odamdan çıktım ve Aylin'in odasına gittim. Kendileri hala hazırlanıyorlar.

'' 5 dakika demiştin güzellik.'' diye dalga geçtim. Aynanın karşısında saçlarını ve makyajını yapıyordu.

'' Ben kızım tabikide 5 dakikada hazırlanamam.'' dedi ama ben onun giydiği kıyafete bakmaktan ne dediğini beynim idrak edemedi. Resmen kalçasının hemen altında biten bir şort, üstünede beyaz salaş bir bluz onun üstünede beyaz bir ceket giymişti. O şortu hiç giymeseydi de olurdu yani. Aman ne diyorum ben..

'' Of Aylin daha üstünüde değiştiriceksin biraz çabuk ol.''

'' Gözün mü kör Tuna giydim ya üstümü, bak.'' diyip eliyle üstünü gösterdi. Bu giyinmiş halimi?

'' Bu şortun geri kalanı nerde? Böyle geleceğini düşünmüyorsun dimi Aylin?'' diyip kaşlarımı kaldırdım. Haha seni sokağa böyle çıkaracağımı sanıyorsan yanılıyorsun Aylin hanım.

'' Bal gibide bu kıyafetle gidicem Tuna.'' dedikten sonra kendisine aynada son kez baktı ve omzuma çarparak odadan çıktı. Yok yok, bu kız kesin katil yapçak. Ben onu şimdi nasıl yanımda gezdiricem, bütün erkekler hayvan gibi bakacak, sonrada ben onları doğduklarına pişman edicem. Kızlar niye böyle açık giyinmeye meraklılar ki, biz açık giyiyor muyuz? Sonra erkekler laf attı mı biz suçlu oluyoruz. 

Odadan çıkıp Aylin'in peşinden gittim. Hızla evden çıktık ve arabama bindik. 15 dakika sonra sinema salonunun önünde arabayı park ettim ve arabadan indik. Salona girerken bütün erkeklerin gözü Aylin'deyydi ve bu duruma  acayip kıl olmaya başladım. Aylin'in yanındaki Ben'i görmüyorlar heralde.

Kolumu Aylin'in omzuna atıp kendime yapıştırdım ve biletlerimizi almaya gittik. 

'' Bu kadar kıskanç olmana gerek yok Tuna. Fazla abartmadın mı?'' kafasını kaldırıp bana bakarak söyledi.

'' Abarttım mı? Aylin, şuan bütün erkekler seni yiyecekmiş gibi bakıyorlar benden ne yapmamı istiyorsun? Hiç birşey yokmuş gibi yoluma devam etmemi mi? Sen benimsin ve bunu herkes öğrensin.'' biraz sinirli söylemiştim. Tamam giydiği onu çok seksi göstermiş, çok hoşuma gitmişti ama sadece benim hoşuma gitmeli..

Aylin film seçerken ben etrafta Aylin'i kesen denyolara ''ne bakıyon lan?'' bakışı atmakla meşguldüm.  En sonunda adını bile sormadığım bir aşk filmini izlemek için salona girdik. 

 Filmden hiç birşey anlamamıştım, sıradan bir aşk filmiydi işte. Umutla Aylin'e döndüğümde Aylin'in pür dikkat filmi izlediğini gördüm. Gözleri dolmuştu bile. Cidden karanlık bir ortamda benimle yan yana olduğu halde bir kere dönüp bana bakmadı ve üstüne üstlük hanım efendi ağlıyor. Gel bide burdan yak diye içimden geçiriken önüme döndüm ve uyumaya başladım. 

'' Tuna kalk Allah aşkına ya.'' Aylin kolumu çekiştiriyordu. 

Gözlerimi açtığımda Aylin'i bana sinirli bakışlar atarken gördüm. Ne var yani filmde uyuduysam. Beğenmedim abi filmi, ne var yani ne var?

'' Ara mı oldu?'' diye uykulu sesimle  yerimde doğrulurken sordum.

''Evet, filmde uyuduğun için pek sana ara olmadı ama. Neyse ben lavoboya gidicem sende bir mısır daha al.'' diye bugünkü 3.emrini verdi ve gitti. Bende onun arkasında mısır almak için salondan çıktım.

Aylin;

Lavobodan çıktıktan sonra bir el beni kolumdan çekti ve lavobonun yanındaki küçük bir odaya soktu. Ağzımı bağırmak için açtığımda ise elini ağzıma koyup beni susturdu. Kimdi bu? Oda karanlık olduğu için göremiyordum.

Bir süre sonra ışığı açtı ve karşımda duran kişiyi görmemle vücudumun kaskatı olduğunu hissetmem bir oldu. Mert'in ne işi var burda?

Aptal Üvey KardeşimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin