Duyuru

6.7K 274 124
                                    

Herkese merhaba. Uzun zaman oldu yine. Bugün hem Lilium'un 2. Yaşını kutlamak için hem de bir duyuruyu paylaşmak için geldim.

Normal bir zamanda olsa geçen yıl yaptığım gibi özel bir bölüm yazardım ama maalesef bu yıl bunu yapamıyorum.

Uzun zamandır bölüm gelmemesinin nedeni Lilium için planlarımın olmasıydı. Bugün, planlarıma giden büyük adımı gerçekleştirdim, geriye beklemek kalıyor. Geri cevap alırım ya da almam bilemiyorum ama bildiğim tek şey yaklaşık 3 ay beklemem gerektiği. Bu süreçte maalesef yeni bölüm gelmeyecek. Herhangi birinden geri dönüş alıncaya kadar bölüm atamıyorum. Kiminiz kitabı kütüphaneden kaldıracak, kiminiz kızacak, öfkelenecek, kiminiz ise umarım ki anlayışla karşılayıp sabırla bekleyecektir. Eğer olumlu bir dönüş alırsam, her şey daha farklı olacak.

Lilium'un ilk kitabı bitmek üzere. 1. Kitabın finali, 25. Bölüm olacaktı ve bu yüzden yayınlayamıyorum. A4 kağıdında 400 sayfa oldu. Yaklaşık 130,000 kelime. 2 yıla göre az olsa da bütün emeklerimi en baştan okumak bana tuhaf geldi. Lilium'a başladığımda, bu kadar fazla yazacağımı düşünmemiştim, beni bu kadar kendisine çekeceğini, bu dünyada ölüp mürekkebin ardındaki dünyada yeniden doğmak isteyeceğimi düşünmemiştim.

Bu 2 yıllık süreçte başından beri yanımda olanlar var, sonradan bu kitaptaki yolumuza katılanlar var, erkenden yolumuzu terk edenler ve yolun devamında da ellerimde ellerinin gücünü hissettiğim insanlar var. Hepinize teşekkür ederim. Eğer, istediğim geri dönüşü alamazsam bu bekleme sürecinde, Lilium'a kaldığım yerden devam edeceğim ve muhtemelen bu seriyi wattpad'de bitireceğim. Eğer geri dönüş alırsam, dediğim gibi her şey daha farklı olacak. Daha gerçek ve somut.

Bu 3 aylık süreçte wattpad'i ya da sizi kitapsız bırakmayacağım. Nefha'ya devam etmeyeceğim. O bir süre daha wattpad'deki konumunu koruyacak. Benim amacım, yeni bir kitaba başlamak. Lilium'u beğendiyseniz umarım ki yeni kitabımı da beğenirsiniz. Bu bekleme sürecinde tamamen ona odaklı olacağım.

Haftaya Pazar günü yeni kitabımın ilk bölümü yayınlanmış olacak. Kurgusundan kısaca bahsetmem gerekirse dahi bir kumarbaz ve bir seri katilin hikayesi olacak. Umarım bu yeni sayfalarımda beni yalnız bırakmazsınız.

Bütün destekleriniz için teşekkür ederim. Kısa bir süre sonra görüşmek üzere. 

LİLİUMWhere stories live. Discover now