Kapitel 15

30 4 0
                                    


Sami

"Detta är mysigt David. Du är världens bästa." hummar Sami och stryker sin näsa över Davids bröstmuskler som stramar mot hans tröja.
"Aa det är det... Du vet, vi skulle kunna ha det såhär varje dag hjärtat." Sami lyfter sitt huvud och tittar på David med stora ögon, David svarar med ett leende och fortsätter stryka Samis hår.

"Jag vet vad du försöker göra David, det kommer inte funka..." Hon lägger huvudet på hans bröstkorg igen och andas ut. Sen viskar hon,
"Kan vi inte bara njuta av denna stunden precis som den är?"
"Klart vi kan hjärtat." De ligger kvar på golvet ett tag till. 

"Kan vi inte festa ikväll? Det hade varit så skönt att bara supa sig riktigt jävla full. Bara skita i allt?" Sami ställer frågan rakt ut och fnittrar sedan lite lätt.
"Ja men då får vi festa här så jag kan hålla ett öga på dig hjärtat," uppmanar David med glimten i ögat och ett halvt leende. 

"Sally skulle ju sova hos Ida i natt med så varför inte?" Hon ler och sätter sig upp.
"Men vi får åka in till Lindex så jag kan köpa lite kläder att ha på mig." Hon plockar upp sina jeans från igår, de är lite smutsiga, hon stoppar ner handen i framfickan och drar ut lite pengar som ligger där. 260 kr har hon lyckats få med sig. Det räcker till ett par nya thights och kanske ett halsband? David nickar med ett litet leende och reser sig från golvet.

Sami står i badrummet, hon har tagit på sig sina nya thights som är svarta med silvriga dragkedjor längst ner. Det svarta linnet som slutar precis nere under skinkorna och den röda bustiern med svarta linjer som ser ut som skrynklor. Hon har fått köpa kläder som är storlek 34 istället för 40 idag. 

Det gör henne glad och faktiskt nöjd, men när hon klädde på sig kunde hon fortfarande hitta fett på magen, höfterna och låren som hon stod och nöp lite försiktigt i. Men kläderna döljer allt det, även om det inte finns något fett på hennes kropp att dölja enligt någon annan än henne själv. 

Hon sätter sig på toalettstolen och tar på sig sina skor, det är ett par röda stiletto klackar. Därefter reser hon sig och går mot handfatet, i badrumsskåpet tar hon fram sin lilla sminkväska med reservsmink. Hon lägger på foundation, lite rouge och puder. Hon väljer den guldiga ögonskuggan och lägger på lite på ögonlocken. Sen drar hon tjocka streck med kajalen runt om ögonen, sätter på mascara och avslutar med lite neutralt läppglans som får läpparna att glänsa. 

Hon tar upp mobilen och tittar på klockan, 20:02 är den, precis lagom, det borde komma folk nu, vi sa ju klockan åtta. Hon tittar på sig själv i helkroppsspegeln på väggen i badrummet. Fan det blev ju riktigt jävla bra, snyggt, och halsbandet passar asbra, grymt. Sami är nöjd med sina kläder, hon pillar lite på sitt guldiga halsband av hängande nitar och puffar upp håret som hon lockat i stora utdragna korkskruvar som faller mjukt över hennes bröst och vidare ner mot hennes midja. Det glänser i blåsvarta toner av alla hårprodukter. Hon känner sig nöjd men samtidigt som en sådan lögnare. Men, hon skakar av sig det och drar på ett litet leende.

Sami har gått ut från badrummet och står nu och tittar medan David plockar fram läsk inför kvällen. Han har på sig sina svarta jeans från Nevada, en enkel svart T-shirt som sitter tight över hans kropp och ett svart läder bälte med ett stort silver spänne. Davids ögon spärras upp när han ser Sami komma in i köket och hans läppar delas lite när han drar ett hastigt andetag.

"Sami, du ser underbar ut..." säger David medan hans ögon vandrar girigt över hennes kropp och stannar till sist med blicken fast vid hennes ansikte och deras ögon möts för en sekund innan Sami tittar ner i golvet och knäpper händerna bakom ryggen. Lite generad. Hon valde just dessa kläderna för hon ville vara fin för David och känna sig lite mer, ja, mer.

"Tack, jag visste inte om det var lite för mycket men det känns rätt bra att klä upp sig lite." Sami ler mot David och börjar gå mot honom. Klackarna klickar mot laminatgolvet, hon placerar mobilen på köksbordet.
"Behöver du hjälp med nått raring?" frågar Sami medan hon kramar om honom lite snabbt. Hon är redan mer vågad efter två cider och en shot av vodka som hon drack medan hon tog på sig och fixade håret. Utstyrseln hjälper en hel del också. Hur man ser ut kan göra en till en annan person för en stund. Sådan makt har det. 

"Nej, jag har redan fixat allt." Dörrklockan ringer, "men du kan gärna öppna dörren," fortsätter han lite hastigt efter det höga ljudet. Medan Sami vänder sig om och börjar gå mot dörren kan hon känna Davids ögon och hur de följer henne ut ur rummet så hon vickar lite extra på höfterna vilket inte är svårt i hennes 12 centimeter höga klackar. Det är kul. Känns bra att få hans uppmärksamhet. Känns värt något. 

"Woho! Party tjejen in-da-house!" ropar Steffe när Sami öppnar dörren och släpper in honom. Han har med sig två dunkar med vin och en systempåse med öl. Han är 16, precis som David, men han har bra kontakter så att få tag i alkohol är inget problem. Hon gillar Steffe, han är vältränad, inte lika muskulös som David men nästan. Hans blonda hår ligger i vågor i en rufsig backslick-liknande frisyr. Hans gröna ögon glittrar av humor och han är alltid på bra humör - om man inte gör något mot honom eller någon han tycker om förstås. Då kan det gå illa ganska fort. 

"Damn tjejen, you look hot! Kanske lilla mig du försöker impa på?" viskar Steffe och blinkar en gång med ena ögat mot henne för att visa att han skämtar innan han sveper upp henne i en stor kram. Sami skrattar och stödjer sig mot hans biceps medan det han bär dunkar lite lätt mot hennes rumpa.
"Skojar bara med dig tjejen, men du ser verkligen great ut." Steffe har en förmåga att alltid blanda engelska och svenska när han pratar, hans mamma är från Sverige och hans pappa från England så det kommer liksom naturligt för honom. De flesta tycker det är ganska häftigt. 

Efter att Sami följt med Steffe in till David i köket och ställt in ölen i kylen ringer det på dörren igen, Sami öppnar. Det är Sarah, Hanna, Daniel och Samuel.
"Hej!" Sami kramar om Daniel och Samuel men ler bara åt Sarah och Hanna. Hon känner sig inte bekväm med dem. Sarah har varit tillsammans med Steffe innan och Hanna var tillsammans med David... Det är två år sedan men Sami kan inte riktigt släppa att Hanna var otrogen mot David med Samuel. (Hon kan egentligen inte släppa att hon varit med David alls. Fast det skulle hon aldrig erkänna såklart.) 

David var helt förstörd när han fick veta att hon hade varit otrogen och Sami var med honom i tre dagar utan att lämna honom ensam. Det tog flera timmar innan David pratade med henne, men hon stannade hos honom och de tittade på tråkiga program på TV för att han inte skulle känna sig ensam. Det var svårt. Sami har aldrig sett honom sådan innan eller efter det. Inte apatisk på det sättet.

"Kom in allihop, ni kan lämna drickan i köket. Glasen är framplockade." Sami ler och går i förväg till köket med diskbänken fylld av glas, bordet täckt av skålar med snacks och de tunna gröna gardinerna fördragna. Hon känner att både Daniel och Samuel tittar på henne när hon går och hon hör hur Hanna viskar till Sarah att hon bara klär sig så för att få uppmärksamhet av David. Det stämmer till viss del men inte bara därför och det vet Sami så hon låtsas som om hon inte hörde att de viskade.

Pulsar genom mörkretWhere stories live. Discover now