Kapitel 16

29 4 0
                                    


Sami

När alla kommit är det full fart hos David, musiken trycks ut genom högtalarna, glas fylls på och folk har roligt. Det skrattas och tjoas, hojtas och skålas. Sami dansar i vardagsrummet ihop med Samuel, Erika, Amanda, Hanna, Olivia, Daniel, Tommy och Steffe. Alla är rätt fulla och festen har varit i full gång i snart tre timmar. Sarah, David, Janne och Alex är i köket, de häller upp drinkar och pratar men då och då kommer David in i vardagsrummet för att se så att Sami är okej. Eller, som han kallade det 'håller ett öga på henne'. 

Sami rör på sina höfter och dansar på ett förförande, mjukt och sexigt sätt. Hon vet att många av killarna tittar på henne men också tjejerna som är lite avundsjuka på hennes rörelser. Hon gick en kurs i magdans när hon var på sommarläger i Helsingborg en gång, när hennes mamma fortfarande försökte få ut dem ur huset så ofta som möjligt. 

Hon använder alla de kunskaperna när det är fest och hon vet att hon kan dansa. Även när hon inte tänker på det, nästan mer när hon inte tänker på det faktiskt. Det liksom bara händer. Som om kroppen rör på sig av egen fri vilja, inte kopplad till henne. 

Helt plötsligt kommer Steffe och tränger sig förbi Samuel, som ger honom en sur blick. Steffe lägger sina händer på Samis höfter och hon tar tillfället i akt. Hon böjer långsamt sin rygg bakåt i ett äkta 'Dirty Dancing move'. Hon är nästan dubbelvikt och hennes bröst trycks mot hennes bustier. 

När hon reser sig upp igen ser hon hetta och lust i Steffes ögon, hon lägger sina händer över hans och skapar en åtta med sina höfter. Hon vänder sin rygg mot honom och gnider sin kropp mot hans, stärkt av alkoholen som ger henne mod och självförtroende. Eller som helt enkelt bara blåser ut allt vett från hennes skalle. Det kan vara vilket som faktiskt. Förmodligen alternativ nummer två.

Steffe böjer sig ner och lägger en hand bakom hennes rygg, vänder på henne och på någon sekund är hans läppar tryckta mot hennes och Sami stretar inte emot, hennes omdöme borta. Det försvann samma sekund som hon blev berusad. Inga reflexer finns där heller och hon bryr sig inte egentligen. 

Hennes händer letar sig upp till hans axlar och hon ger vika totalt för Steffes kyssar. Även om hon egentligen inte riktigt är fokuserad på att det är han. Beröringen och känslan av att någon vill ha henne utan att veta allt. Det enda som egentligen stör är att hennes bandagerade arm skaver. Och den gnagande känslan av skam och självhat såklart. 

Någonstans i ögonvrån ser hon David, hans ögon är mörka. Utan ett ord vänder han sig om och går ut i hallen, tar sin jacka och öppnar ytterdörren. Paniken greppar henne och tankarna kommer rusande i full galopp, vad har hon gjort? Sami kämpar för att ta sig loss från Steffes kyss och grepp. Hon springer på vinglande och ostadiga ben efter David, ropar hest på honom.
"David! David vänta!" Hon kommer ut i hallen och ser att dörren precis stängs. Från vardagsrummet hörs Sarah och Hanna skratta hejdlöst.

Sami springer efter honom, hon kommer ut ur lägenheten och hör trapphusdörren öppnas.
"David vänta!" Hon springer ner för de två trapporna och håller flera gånger på att ramla. Klackarna är rena dödsfällan. Med lägenhetshuset i ryggen söker hon av området blixtsnabbt och ser Davids rygg när han går bort mot parkeringen bakom huset med långa kliv. Hon springer efter honom men det är halt, isen har inte riktigt släppt taget om marken, hennes klackar gör det omöjligt att hålla balansen och kylan biter henne i ansiktet och över armarna. 

"David vänta! Snälla vänta!" Hon ropar och skriker på honom men han reagerar inte. Sami ökar takten och försöker hinna ikapp honom men precis när hon kommit ut på parkering och ropar igen,
"David! Snälla vä-AAH!" Hon tar ett felsteg och faller ner mellan bilarna otroligt ograciöst. Som ett rådjur på is. Hon landar på sin vänstra sida och det gör ont. Galet, fruktansvärt, grymt ont. Blåmärkena hon redan har bultar vilt och smärta kryper genom hennes skin.

Pulsar genom mörkretWhere stories live. Discover now