İkinci bölüm

14.4K 558 167
                                    


Düzenlendi (2020)
⭐️ tıklamayı unutmayın

Düzenlendi (2020)⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Ve böylelikle sıradan hayatım sıradışı bir hikayeye dönüşmüştü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




'Ve böylelikle sıradan hayatım sıradışı bir hikayeye dönüşmüştü.'

"Çekil önümden."

Karşımda dağ gibi duran adamın sert sesiyle kendime gelip birkaç adım geriledim. Sert yüz hatları çok korkutucuydu.

"Şey ben özür dilerim ."

Özrüme kulak asmadan omzumdan ittirerek geçip mikrofonun bulunduğu yere yürüdü. Siyah takım elbiseli gizemli adamın kim olduğu merak etmiştim fakat küstah davranışı bütün gözler üzerindeyken sinir bozucuydu.

Kokumdan çekilmemle tepsi sallandı.

"Kızım sen saf mısın? Ne yapıyorsun? Büyük Patronun önünü kesmek nedir . Bir lafıyla bitersin. Yürü çabuk mutfağa geç buralarda gözükme yürü."

Ekrem bey elimden tepsiyi alınca sonunda merak ettiğim adamı öğrenmiştim. Demek herkesin görmeyi dilediği adam bu adamdı. Tam tahmin ettiğim gibi gizemli ve korkuçtu. Yılda bir kere geliyor olması isabet olmuştu , böyle bir adam çekilmezdi çünkü . Böylesine büyük bir yerin sahibi olması , burnunu havaya dikeceği anlamına gelmiyordu .

Mutfağa doğru giderken yaptığım sakarlık yüzünden herkes bana bakıyordu. O an ne yaptığı bile anlamamıştım. Adamın keskin bakışları çok netti. Adama baktıktan sonra başka bir yere bakamıyordum. İçimi huzursuz eden bir bakışları vardı . Çekimi çok farklıydı. Mutfağa girmeden son kez Adama baktım . O beni umursamadan konuşmaya başlamıştı bile , mikrofonun ardından yüzüne ışık yansırken gözleri parıl parıl parlıyordu , sesi ise çok tok ve etkileyiciydi . Kafamı sağa sola sallayarak mutfak bölümüne girdim .

Mutfakta yüzüme su serpip heyecanımı dindirmeye çalıştım. Aynı günde iki rezillik çok fazlaydı. Neden bazen kendimden geçiyordum? Bunun farkında bile değildim. Hışımla yanıma gelen Melekle düşünmeyi bırakıp sinirli ve ağlamaklı ifadesine merakla baktım.

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now