Kırkıncı bölüm

3.6K 156 259
                                    

⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⭐️ tıklamayı unutmayın

"Besra kapıyı aç !"

Salondan çıkıp koridora geldiğimde Kapının ardından bağıran Oğuz'un sesiyle , içimdeki Karmenin geldiği düşüncesi giderek koşar adım kapıyı açtım .

Karşıma endişeyle çırpınan Damla ve Oğuz çıktı . Neler oluyordu?

"Neler oluyor ? Neden endişelisiniz ?"

Nefesini düzene sokmaya çalışan Damla bir çırpıda atıldı. Nefes nefeseydi.

"Bedir vuruldu !"

Nasıl ?

"Ne ? Bu nasıl oldu ?"

Sıra bedir de miydi ? Sıraç şimdi Bedir'e mi bulaşmıştı ? Bu olamaz .. neden aklıma Sıraçtan başkası gelmiyordu ?

Sıra kimde ? Bedir mi ? Damla mı?

Sıra Bedirdeydi.

"Yolda anlatırız , hadi hastaneye gitmemiz lazım ."

Oğuz'a kafamla onay verip koşarak salona döndüm . Anneme olayı kısaca anlatarak gitmem gerektiğini söyledim . Ardından hızlıca evden ayrıldım .

Oğuz'un yeni arabası evin tam önünde görmemle arka koltuğun kapısını açtığımda yatar bir pozisyonda bulunan Meleği beklemeyerek korkuyla geri çekildim . Damla omzuma dokunarak konuştu .

"Sorun yok , korkma ! Sadece duyunca bayılıverdi , hastaneye gidiyoruz nasıl olsa , düzelir ."

Meleğe endişeyle bakarken Damla ön koltuğa bindi . Oğuz arabayı çalıştırdığında meleği ittirerek yanına oturdum . Aramızın bozuk olmasına rağmen yanımda sele serpe baygın bir durumda oluşuna üzülmüştüm , her ne kadar beni anlamak istemese bile o benim dostumdu.

Şehir hastanesine kadar geçen dakikaların ardında Oğuz acilin önüne arabayı bırakıp meleği kucakladı ve koşarak acile girdik . Meleği gören hemşireler boş yatağa Oğuz'u yönlendirdi . Bende Damla'yla birlikte kayıt / Kabul bölümüne gidip Bedir'in yerini sorduk .

Çalışan kadın kayıtları kontrol ederek Bedir ameliyata alındığını söyledi . Ağır bir kanaması olarak onu bulan aile tarafından hastaneye getirilmiş ve farklı yerlerinden birçok kurşun yediği için direk ameliyathaneye götürülmüş .

'Hastanın durumu kritik , ameliyattan sağ çıkmaya bilir .'

Hemşirenin kendince düşünceleri beynimin içinde dönüp dolaşıyordu . Bedir'in bir sürü kurşun yiyerek yaralanmış olması ve neredeyse kan kaybından öylecek oluşunu çok acıydı . En yakın arkadaşlarımdan biriydi Bedir şimdi ise hayata kalma mücadelesi veriyordu .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now