Kırk beşinci bölüm

2.9K 174 278
                                    

70K💎
Taciz sahnelerini okumak istemeyen arkadaşlar bu bölüm sizi rahatsız edebilir. Bu arada söve söve okuyacağınız bölümün sonunda sizi bir sürpriz bekliyor olacak . İyi okumalar 🔥
⭐️ tıklamayı unutmayın

 İyi okumalar 🔥⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Susmasan olmaz mı?Anlatsan bir kereÖnümde kilitli kapılarAnahtarları sende'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Susmasan olmaz mı?
Anlatsan bir kere
Önümde kilitli kapılar
Anahtarları sende'

Babamın parmakları gitarın telleriyle dans ederken güzel sesi şarkıyı söylemekle meşguldü . Annemde arkasından babamın boynuna sarılmış gülümsüyordu .

Bende büyük bebeğime annem gibi sarıldım . Şarkının melodisiyle bir o yana bir bu yana savurdum bedenimi .

'Gitmesen olmaz mı?
En azından bir gece
İçimde, bir kara orman
Yanıyor gittiğinde'

Ardından annem ve ben birlikte 'Ahh ah ahh gittiğinde' diyerek şarkıya eşlik ettik.

'Bulanık sularında
Takıldım ağlarına
Yüz diyor içimde bir ses
Yetmiyor kulaçlarım'

Baba Şarkıya devam etmeyip çalarken bir anda salona abim oyuncak silahıyla duvarlara sürünerek salondaki vitrinin yanına saklandı . Babamın şarkısını dinlemeyi ne kadar çok istesem bile abimin oyuna dikkatimi çekti. Kendi kendine görünmeyen savaşçılarla savaşırken çok eğlenıyordu. Abimin yanına gidecekken annemin sesini duymamla tekrar onlara döndüm , bu sefer şarkıyı annem söylemeye başlamıştı .

'Gitmesen olmaz mı?
En azından bir gece
İçimde, bir kara orman
Yanıyor gittiğinde...'

Ardından babam , 'ahh Ah ahh gittiğinde..' diyerek devam ettiğinde hep birlikte güldük. babamın gitarı çalmayı bırakıp annemin yanağına öpücük kondurmasını izledim . Tam bende bebeğimi öpecekken yanağımdaki baskıyla şaşırarak kaldım . Abim sulu bir şekilde öpmüş sonrasında gülerek salondan kaçmıştı. Yanağımı silip arkasından bağırsam bile beni duymadı . Abimi seviyordum fakat ona hep sataşasım geliyordu . Çünkü gıcık bir abiydi. Bebeğime bakarak abimi şikayet ettim . 'Birlikte abimi dövelim tamam mı gülpembe , beni öptüğü için kızalım ona.'

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now