Otuz Yedinci Bölüm

3.1K 163 95
                                    

⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⭐️ tıklamayı unutmayın

Mekana giriş yapan Sıraç girdiği gibi silahını çıkartıp bir el sıktı . Sesle herkes durdu ve konuşmalar kesildi . Bütün gözler Sıraça döndü . Şaşkın bakışlı Besra titreyen bedenini durdurup kalakaldı , kulağı çınlıyordu , silahtan çıkan tok sesten sonra kulakları duymuyor gibiydi. Mine'nin topuk sesleri bile yoktu .

Sıraç Mine'nin seslenişini umursamadan Besra'ya doğru ilerlemeye başladı .

Karşısında durdu elindeki silahı beline koyarak .

"O gün istediğin annen miydi ?"

Sesi bu sefer hiç sert değildi . İlk defa ılımlı bakıyordu . Besra Sıraçın iyimser davranışına şaşırdı .

"Üvey Annemden istediğin annen miydi ?"

Besra cevap olarak başını İpek'e çevirdi ve ona baktı . Sıraçta İpek'e döndüğünde huzursuz hissetti . Yara bere içinde yatan beden , bir elini havaya kaldırarak adeta yardım dileniyordu . Sıraç bir anda bu kadında Çiğdemi gördü , kendi annesini .

Yıllar önce kanlar içinde bembeyaz bir yatakta yatıyordu , eli Sıraça doğru kaldırmış son kez dokunmak istediği çocuğuna on yaşında körpe çocuğuna , günahsız , ailesinin ne olduğunu bilmeyen çocuğuna . Küçük çocuk Sıraç hiç ikiletmeden annesinin elini tuttu . İlk defa o an acımaz olmaya korkmamaya karar verdi ve ağzı boynu göğsü yaş kanların parladığı annesine tereddüt etmeden baktı . Son bakışıydı bu. Çiğdem ağzının içine dolan kanlara rağmen gözlerini masadaki kutusundan dağılmış ilaçlara dikerek konuştu .

"M..mi..mine !"

Devam edemeden göğsü parçalanırcasına öksürerek kan püskürttü , oğlunun yüzüne . Daha fazla dayanamadı , usulca gözlerini kapadı . Sıraçın elini tutan eli tutmayı bırakıp düştü .

Küçük Sıraç yüzünden yere damlayan annesinin kanlarıyla eli havada kalarak annesine bakmaya devam etti , acımadan .

Yıllar sonra yine aynı andı . Sıraç İpek'e baktıkça annesinin yüzünü net hatırladığını fark etti . Daha fazla daha fazla hatırlamak için çekmedi gözlerini . Annesini özlemişti . Ve bu annenin aynı kaderi yaşanmasına izin vermeyecekti Besrada annesini özlemeyecekti .

"Mine!"

Neredeyse avazı çıktığı kadar bağırdı Sıraç . Besra yerinde sıçrayarak geriledi .

"Burada ne oluyor Mine!"

Artık bütün planı ortaya çıkan Mine tutuşmuş bir halde Sıraça duvar gibi gövdesine korku dolu bakışlar atıyordu. Elindeki belgeler titrerken koruması usulca yanına geldi ve belgeyi aldı . Mine korumasına başıyla onay verip gitmesini emretti . Böylelikle Sıraç Mine'ye dönmeden belgeler Mine'nin elinden alınmıştı . Şimdi nasıl kurtulacağını düşünmesi lazımdı .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now