Yirmi birinci bölüm

5.2K 221 39
                                    


10 K ya yeni bölüm 🌸🌸✨✨
İyi okumalar herkese🌓🐥
⭐️ tıklamayı unutmayın

10 K ya yeni bölüm 🌸🌸✨✨İyi okumalar herkese🌓🐥⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sıraç bey!"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sıraç bey!"

Sıraç önüne geçip mermiyi vücuduna saplayan Ünal'a şaşırarak baktı . Ünal ne yapmıştı böyle ?

Yere yığılan Ünal'ın ardından Mithatta yığıldı. İki merminin biri hedefi şaşırmıştı. Sıraç bu sefer hedef dışı kalmıştı .

Tam bir kaosa dönüşen alanda herkes silahlarını çekip ateşlediler . Mermiler havada uçuştu , havada barut kokusu yayıldı . Dumanlaştı bir ara ortam .

Karmenlerin adamları koşarak Karmenlerin önüne geçmiş eğilerek Mithatın adamlarını vurmaya başladıklar. Sıraç eğilip Ünal'a bakarken Safa'da aynısını yapıp gözlerini dedesinden ayırmayıp silahını ateşlemede geri planda kaldı.

Mithatın başı yere düşmüş acı içinde ağzından kanlar dökülen Kardeşi Ekine yaşlı gözlerle bakındı . İki kardeşte vurulmuştu . Biri hayatta kalmış biri bir daha gelememek üzere gitmişti . Mithatın ikinci çaresiz kalışıydı bu . Ailesinden kalan son kişiydi kaybetmişti . Üstelik oyunun bir parçası olarak , o İzzet Karmeni sadece bayıltmıştı ancak Sıraç gözünü bile kırpmadan Ekini öldürmüştü .

Bu dünya böyleydi işte ; tek kelimeyle Acımasız .

Sana acıması olmayan bu dünyada kendine acımayacaksın . Böylelikle hiçkimseye acı duymaz bir hale gelirsin . Aynı Sıraç Karmen gibi.

Mithatı korumayan çalışan bir kaç Adam vurulmuştu . İzzettin yüzü yerde , yattığı arabanın arkasına geçip Karmenlerin korumalarını vurmaya başladılar . Ancak azalan adamların mücadelesi azalmaya başlamıştı .

Sıraç zar zor nefes alan Ünal'ı sarstı . Ünal sağ göğsünden vurulmuştu . Nefes alamazdı çünkü kan akciğerini doldurmaya başlamıştı bile . Sıraç ne yapacağını bilemedi . Ambulansı aramalıydı ancak gelen sağlık ekipleri bu kargaşayla polise haber verecekti , bu işleri daha kötüleştirirdi, öte yandan dedesi yüzü koyun toprağın üzerinde , üzerime toprak atın dercesine yatarken Yanına gitmesi güçtü . Ne yapmalıydı Sıraç ?

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now