Kırk dördüncü bölüm

3.4K 154 190
                                    

⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

⭐️ tıklamayı unutmayın

Sedat'ın Sıraçla beni gördükten sonraki sabaha garip bir hissizlikle uyandım . Sıraçın dün gece kulağıma söylediği sözleri hatırlamıyordum , Sedat'ın korkutucu bakışlarına maruz kalınca Sıraçı unutarak kendimi o evden atmakta buldum çareyi . Sedat'a karşı Ne yaparsan yapayım , boşa çıkacağını hissediyorum . O güçlü biri üstelik sıraçında amcası .intikam almak bile aklımdan geçmedi asla , alamazdım çünkü . Talha'nın bana yardım edeceğini söylemesi bile içimde azda olsa umut vermemişti . Şimdilik sadece korkmaya çalışmadan Sedat'tan uzak duracağım .

Okul için çantamı hazırlayarak , odamdan çıktım . Aylar önce mutfakta meleğin sesi gelirdi şimdi ise yoktu . Alıştığım için boşlukta gibi hissetmeden edemedim . En azından annemin burada olması beni azda olsa rahatlatıyordu . Meleğin eşyalarını almak yada ortak kirasını ödediğimiz gerçi benim işsiz olduğum ve birkaç aydır ödemediğim gerçeği ile eve geri döndüğünde konuşup bu evde kimin kalacağı sorunu çözerdik. Gönül isterdi annemle Ankara'ya dönmeyi ama yapamazdım , Okulum ve Canselle olan işim buna engeldi .

"Kuzum kahvaltı hazır ."

Mutfağa girerek annemin beni görmesini sağladım ve yanağına büyük bir öpücük kondurdum. Yaraları iyileşmeye başlamıştı artık mor değilde yeşile dönüyordu .

Masaya oturup önümdeki eskiden sevmediğim haşlanmış yumurtaya baktım . Geçmişteki küçük kız bunu sevmiyordu , ama şimdi büyüyen bu kız geçmiştekinin tam tersi olmaya karar vermişti . Yumurtayı tabağıma alarak yemeğe başladım . Annem şaşırarak çayını alıp masaya oturdu .

"Şaşırtıyorsun beni kızım , yumurtayı ilk defa zorlamadan yiyorsun ."

"Artık yumurtayı seviyorum ve eskiden sevmediğim şeyleride seviyorum ."

"Değiştiğini görmek İnan içimi çok rahatlatıyor yumurta gibi küçük bir şeyden başlaman bile büyük bir başarı . "

Güldüm . Değişiyordum anne . Değişecektim. Değişimim neye sebep olursa olsun bunu yapacağım . Sonuçta Karmenlerin karşısında güçlü durman gerekirdi .

Kahvaltımı bitirir bitirmez evden çıktım. Annem iki gün sonra eve dönecekti , patronu bir anda ortadan kaybolması yüzünden sıkıntı çıkartmaya başlamıştı . Bu yüzden anneme kalması için ısrar etmeden evden çıkarak otobüs durağına doğru yürümeye başladım .

Yarı zamanlı bir iş bularak para kazanmam lazımdı . Mine borçlarımızı ödediği için para vereceğini sanmıyordum bu yüzden iş ilanlarını araştırmalıyım .

Yapabileceğim bir işi düşüne düşüne durağa ilerlerken yanımda bir aracın durmasıyla korkarak geriledim . Cam bir anda açılınca ve içerden Oğuz'un gülen yüzünü görünce paniklemeyi keserek gülümsedim .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon