Altmış Yedinci Bölüm

2.3K 173 154
                                    

Multi: Siz kim olduğunu biliyorsunuz 💣
Şiddet içeren sahneler vardır rahatsız olan okumadan geçebilir 🤍

Mükemmel yazdığımı iddia etmiyorum , çoğu zaman yazım yanlışları yapıyorum , cümlelerde düşmeler oluyor . Ben kendimi geliştiriyorum ve kendi standartlarımda iyi olmaya çalışıyorum . Umarım beni anlarsınız ☘️

 Umarım beni anlarsınız ☘️•

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Besra ?"

Adımı duymamla Sıraç'ın arabasının arkasından bakmayı keserek evin arkasından çıkan tekerlekli sandalyedeki Barın ve onu sürükleyen kızıl saçlı kadını gördüm . Barın beni gördüğü için şaşırmışa benziyordu . Bense aylar önce gördüğüm kalıplı adamdan eser kalmamış haline üzülüyordum.

"Seni burada beklemiyordum . Bir sorun mu var ? "

Açık planlı park alanını kontrol ederek konuşmasına devam etti Barın.

"Abimgil gitmişler ."

"Önemli bir şey yok . Bende gidiyordum zaten. Geçmiş olsun bu arada , toparlanmana sevindim ."

Barın bir Karmen olmasına rağmen böylesine hasta olan bir insana kötü sözler sarf edemezdim .

"Sağol , düşündüğün için." Diye cevap verdi Barın.

Aceleyle geldiğim evden aceleyle gitmek için hareketlendiğimde daha önce Sıraç'ın evinde karşılaştığım adını hatırlamadığım kızıl kadın konuşuverdi.

"Kahve içer misiniz ? Bu arada ben Peren."

Kadının uzattığı eli istemeyerek sıktım, nezaketli bir kadına benzemesine rağmen. Peren hareketli ve heyecanlı bir kadına benziyordu , kendi gibi Barın'ında yüzü Karmen'lerde alışık olmadık bir şekilde gülüyordu .

"Ben Besra , daha önce karşılaşmıştık . Teşekkürler , acelem var ." Diye cevapladığımda Barın bıraktığım Peren'in elini tuttu . Gözüm ellerini kayınca ikisininde yüzükleri olduğunu fark ettim . Demek evlenmişlerdi , Mine'nin buna nasıl izin verdiğini merak etmiştim .

"İyi günler Besra . " Dediğinde Barın'ı başımda onayladım . Arkamı dönüp gidecekken topuklu sesleriyle evden çıkan Gülsüm Abla girdi görüş alanıma .

Barın ve Peren'e şefkatle bakındı. Aynı şekilde onlarda sevecenlikle karşılık verdiler.

Gülsüm abla hiç değişmeyecek olan not defterine bir şeyler yazdı ve Peren , Barın'ı içeriye sürüklemeye başladı . Barın için çok zor bir durum olmalıydı yürüyememek , Peren içinde Barın ile ilgilenmek çokça fedakarlık barındırıyordu .

Gülsüm abla 'Dilim olsa , neler söyleyeceğim?' Der gibi ıslak bakışlarıyla baktığında Karmen'lere hizmet etmek için yakışmadığına emindim .

Deftere not yazıp , katladı bana uzatırken bir yandanda samimiyetle kolumu sıvazladı . Başımı sallayarak tepki verdim . Ne konuşacağımı bilemedim . Bu ablayla yakın bir bağımız yoktu .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now