Otuz Sekizinci bölüm

3.1K 163 129
                                    

⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


⭐️ tıklamayı unutmayın

"Kenarda dur , doktor işini yapsın !"

Sıraçın sıcaklığını elimin altında hissederken sıcak nefesiyle karşılaştım . Bedenim neredeyse alev almak üzereydi , hızlıca elimi sert göğsünden çektim ve kendimi geriye götürecekken bacağım yatağa çarparak dengemi kaybettim . En azından sıraçtan uzaklaştığımı düşünürken Sıraç yatağa oturmadan belimden kavrayarak beni tekrar kendine hapsetti . Başım bu sefer göğsünün ortasındaydı ve Sıraç ayaklarımı yerden keserek beni döndürdü . Bir anda bırakında boşluğa basan ayaklarım yeri reddetmişcesine acıdı . Başım sıcak göğsünden ayrıldığında garip hissettim . Karşısında küçükcük kalmıştım . Hala bakmaya devam ederken başımı bir kez olsun kaldırmayarak tepki verdim . Yüzüne bakamıyorum , heyecanlanmıştım . Yapmamam gereken temas tüylerimi diken diken etmişti . Sonunda bana sırtını dönerek doktora seslendi .

"Rahatça işinizi yapın , hepiniz dışarıya çıksın !"

Korumalarıda kovduktan sonra bana dönerek baktı . Birşey söylemeden baktığı için garip hissederek pencerenin pervasıza yaslandım. Oda duvara dayanarak tam karşımda durdu . Annemin yüzünü temizleyen doktora dönerek bakışlarımı kaçırdım . Çünkü rahatsız olduğumu bile bile bakması cidden sinir bozucuydu .

Dakikalar gezmezken Sıraçın telefonu çalınca odadan çıktı ve rahat bir nefes aldım .

"Hasta nasıl bu hale geldi ?"

Sessiz odada doktorun tok sesini duyunca irkildim . Uzun boyuyla yatağa oturup bana döndü .

Ne diyeceğimi bilemedim ilk başta Çünkü annem kim bilir kim tarafından bu kadar canice dövülmüştü . Yüzüme bir cevap beklercesine bakmaya devam ederken cevap vermek için açtığım dudaklarım titredi . Anlatamadım . Gözlerimden düşen damlalar bir cevap oldu ikimizin bakışında anneme döndü .

Annemin bakışlarıyla karşılaştım . Bitkin ve zar zor açılmış bakışları içime işledi ansızın . Acıttıda acıttı. Doktor yüzünü temizlediği için daha belirgin olan yara izlerinin bir kısmı tap taze dururken bir kıs mı eski olduğunu belli edercesine kabuk bağlamış moraran yerler sararmıştı . Hiç düşünmezdim bir gün Annemi böyle göreceğimi . Hiç aklıma gelmezdi Karmenler tarafından kaçırıp işkence göreceği . Hiç tahmin etmezdim bana eziyet eden bir adamın oyuncağı olacağım . Hayat böyleydi işte . Annemin yüzünde gördüğüm hayattı işte . Hayatta asla tahmin etmediğin , aklının ucundan geçmeyecek anılar yaşarsın , anıların bazıları iyidir bazılarıysa kötü . Benim anılarım ise çok çok kötüydü.

"Benim yüzümden doktor bey , benim yüzümden böyle oldu ."

Başka hiçbirşey diyemedim . Söylenecek başka açıklama olamazdı çünkü !

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now